کد خبر: ۲۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰

راه من و پرسپولیس جدا شد؛ استقلال پیشنهاد داد

هافبک سابق پرسپولیس می‌گوید این باشگاه رفتار خوبی با او نداشته است.
راه من و پرسپولیس جدا شد؛ استقلال پیشنهاد داد

یکی از جوانان مستعدی که در دوران حضور برانکو به تیم بزرگسالان پرسپولیس رسید سعید حسین پور بود. سعید که تجربه بازی در لیگ قهرمانان آسیا را هم دارد نیم فصل سال قبل توسط یحیی گل محمدی کنار گذاشته شد و این بازیکن به صورت قرضی به ماشین سازی رفت.

راه من و پرسپولیس جدا شد؛ استقلال پیشنهاد داد
درحالیکه یک سال از قرارداد حسین پور با پرسپولیس باقی مانده بود، این بازیکن تصمیم گرفت قراردادش را با پرسپولیس فسخ کند. چند وقت قبل هم باشگاه پرسپولیس به دلیل فسخ یکطرفه از این بازیکن شکایت کرد، ولی این شکایت به جایی نرسید و سعید تبرئه شد. در این خصوص با حسین پور گفت و گویی انجام دایدم که در ادامه می‌خوانید.

در مورد رد شکایت باشگاه پرسپولیس نسبت به فسخ یکطرفه قرارداد تو صحبت کن.

خب بعد از اتفاقاتی که در تابستان رخ داد و من مجبور شدم از پرسپولیس جدا شوم تصمیم گرفتم قراردادم را فسخ کنم و کارم را هم کاملا قانونی انجام دادم. اینکه باشگاه پرسپولیس از من دوباره شکایت کرد؛ دلیلش را نمی‌دانم، ولی حکم به نفع من صادر شد و تبرئه شدم.

چرا مجبور به جدایی شدی؟

خب کادرفنی نیازی به من نداشت و گفت جایی در برنامه هایشان ندارم. من هم بدون هیچ مشکلی چندبار به باشگاه مراجعه کردم، ولی آن‌ها نگذاشتند قراردادم را فسخ کنم. بار‌ها مرا سر کار گذاشتند و امروز و فردا کردند. من هم وقتی دیدم شرایط به این شکل است قراردادم را یکطرفه فسخ کردم. حتی به باشگاه گفتم حاضرم طلبم را ببخشم و فسخ کنم، ولی اجازه این کار را ندادند. به من می‌گفتند در لیست مازاد سرمربی هستی، ولی اینکه چرا اجازه فسخ نمی‌دادند را نمی‌دانم.

چطور توانستی قراردادت را فسخ کنی؟

خب من از سال‌های قبل از پرسپولیس طلب داشتم که با توجه به این موضوع توانستم به صورت یکطرفه قراردادم را فسخ کنم.

از چه زمانی متوجه شدی در لیست مازاد قرار داری؟

خب پرسپولیس وقتی تمریناتش را شروع کرد هیچکس از طرف باشگاه و یا کادر فنی به من زنگ نزد تا به تمرین بروم. حتی من با توجه به اینکه قرارداد داشتم به محل تمرین تیم رفتم، ولی مرا راه ندادند. با تمام علاقه‌ای که به پرسپولیس و هوادارانش داشتم و دارم از همان زمان تصمیم گرفتم که قراردادم را فسخ کنم تا بتوانم برای آینده ام تصمیم بگیرم. برای پرسپولیس و هوادارانش بهترین‌ها را آرزو می‌کنم، ولی در این مقطع راه من و تیمی که از بچگی عاشقش بودم از هم جدا شد.

با وجود جدایی نوراللهی و اینکه تو هم می‌تواستی در آن پست بازی کنی به نظرت چرا کادر فنی تو را نخواست؟

دلیلش را من نمی‌دانم، ولی حتما به لحاظ فنی مرا قبول نداشتند. با وجود جدایی احمد نوراللهی که فوتبالیست بسیار توانمندی است، ولی هیچکس با من تماس نگرفت و به من گفتند که تو را نمی‌خواهیم.

با یحیی گل محمدی هم صحبت کردی؟

بله هم با آقا یحیی و هم حمید مطهری صحبت کردم، ولی آن‌ها اعلام کردند جایی در تفکراتشان ندارم به همین دلیل کسی با من تماس نگرفت تا در تمرینات پیش فصل شرکت کنم.

یک شایعه‌ای هم آن موقع مطرح شد که تو شرط گذاشتی باید در پرسپولیس به صورت فیکس بازی کنی. در این مورد هم صحبت کن.

من هیچوقت به خودم اجازه نمی‌دهم برای باشگاه بزرگ و پرافتخاری مثل پرسپولیس شرط و شروطی بگذارم. این حرف‌ها از پایه و اساس اشتباه است. خنده دار است که این حرف‌ها را می‌زنند. خودم وقتی شنیدم تعجب کردم. با قاطعیت می‌گویم اینکه من برای پرسپولیس شرط گذاشتم دروغ محض است.

تیم بعدی ات مشخص شد؟

نه من هنوز تصمیمی برای ادامه فوتبالم نگرفتم. واقعیت این است چند تیم با من صحبت کردند، ولی هنوز مذاکره‌ای انجام نشده است. فکر می‌کنم ظرف چند روز آینده تیم بعدی ام مشخص خواهد شد.

چندی قبل صحبت‌هایی مبنی بر پیشنهاد باشگاه استقلال به تو مطرح شد. واقعا چنین چیزی صحت داشت؟

بله زمان مدیریت قبلی استقلال یک نفر به من زنگ زد و پیشنهاد حضور در این تیم را به من داد. من هم به آن‌ها گفتم با تمام احترامی که برای استقلال و هوادارانش قائل هستم، ولی نمی‌توانم به این تیم بیایم. به خاطر هواداران پرسپولیس این کار را نکردم، چون نمی‌خواستم ناراحتیشان را ببینم.

حرف پایانی ...

در پرسپولیس رفتار خوبی با من نشد، ولی امیدوارم با بقیه جوان‌های تیم این رفتار را انجام ندهند. شما ببینید اکثر بازیکنان جوان استقلال که در این تیم رسییدند الان ملی پوش هستند، ولی جوان‌هایی که از تیم‌های پایه به پرسپولیس آمدند الان کجا هستند. پرسپولیس بازیکن ۲۰۰ میلیونی مثل من را نمی‌خواست، چون دنبال بازیکنان میلیاردی بودند. من کاپیتان تیم‌های پایه پرسپولیس بودم و خدا را شکر می‌کنم که به بزرگسالانش هم رسیدم و همیشه آرزو داشتم لباس تیم بزرگسالان پرسپولیس را بپوشم که این اتفاق هم افتاد. اگر قسمت بود دوباره روزی پیراهن تیم محبوبم را خواهم پوشید. برای پرسپولیس و هوادارانش آرزوی موفقیت می‌کنم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر