کد خبر: ۲۱۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۳

تیم‌های ملی ایران و ونزوئلا در یک بازی دوستانه

وزرای ورزش ایران و ونزوئلا توافق کردند با همکاری فدراسیون‌های فوتبال دو کشور تیم‌های ملی ایران و ونزوئلا در دیداری دوستانه برابر هم قرار بگیرند.
تیم‌های ملی ایران و ونزوئلا در یک بازی دوستانه

مخاطب۲۴ : به نقل از ورزش سه؛‌ ظهر امروز سید حمید سجادی و وزیر ورزش ونزوئلا در باکوی آذربایجان با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار وزیر ورزش و جوانان ایران با بیان اینکه این ملاقات می‌تواند شروعی بر استحکام روابط دو کشور در حوزه ورزش و جوانان باشد اظهار کرد: امیدوارم پس از همکاری‌هایی که ایران و ونزوئلا در حوزه‌های پزشکی، نفت و صنعت دارند، در حوزه ورزش و جوانان نیز شاهد گسترش فعالیت‌ها باشیم. مطمئنم در حوزه جوانان و به ویژه استفاده از تجربیات سمن‌ها دو کشور می‌توانند ارتباط بسیار خوبی با یکدیگر داشته باشند.

سجادی با بیان اینکه باید به سمت انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حرکت کنیم افزود: اولین پیشنهادی که من برای عملیاتی کردن این ارتباط دارم برنامه‌ریزی برای انجام یک بازی دوستانه بین تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در فیفادی است. به اعتقاد من ارتباطات فوتبالی دو کشور بسیار مهم خواهد بود. ما همچنین از برگزاری اردو‌های مشترک، تبادل مربیان و برگزاری رویداد‌های ورزشی مشترک استقبال می‌کنیم.

در ادامه وزیر ورزش ونزوئلا با اشاره به نزدیکی‌های دو کشور و دیدار‌های اخیر مقامات عالی‌رتبه ایران و ونزوئلا اظهار کرد: مادورو هنگام حضور در ایران گفت که ملت‌های دو کشور با یکدیگر برادر هستند. خوشحال هستیم پیشنهاد ایران را برای انجام این بازی دوستانه دریافت کردیم و من از فدراسیون فوتبال ونزوئلا می‌خواهم برای برنامه‌ریزی این بازی تقویم را مورد بررسی قرار دهند. با فدراسیون فوتبال کشورم صحبت می‌کنم که حتما این همکاری ایجاد شود.

او ادامه داد: همچنین از ایران درخواست داریم که در رشته‌هایی مانند کشتی، جودو، تکواندو والیبال به ما کمک کند تا به المپیک ٢٠٢۴ برسیم. امیدواریم بتوانیم اردو‌های مشترکی را بین تیم‌های ورزشی ایران و ونزوئلا برنامه‌ریزی کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر