کد خبر: ۲۱۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۴

پیش بینی بورس امروز ۶ تیر ۱۴۰۲

دیروز اغلب پالایشی‌ها قرمزپوش شدند. ریزش پالایشی‌ها متأثر از خبر کاهش نرخ پایه دلار به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بود. این در حالیست که دو روز قبل با خبر افزایش نرخ دلار به ۳۷ هزار تومان نماد‌های پالایشی سبزپوش شده بودند. اخباری که برای برخی از ناظران شائبه برانگیز شده است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد اعتماد سهامداران و معامله گران به بازار کاهش یابد و شاهد تداوم خروج پول حقیقی از بازار باشیم.
پیش بینی بورس امروز ۶ تیر ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۶ تیر- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. در روز دوشنبه شاخص کل بورس ۶ هزار و ۵۲۵ واحد رشد کرد و به رقم ۲ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۲۷ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۵ هزار و ۹۴۲ واحد بالا آمد و در رقم ۷۵۶ هزار و ۱۸۶ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۱۸ واحد افت کرد و به رقم ۲۸ هزار و ۲۷ واحد رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افزایش ۷۲۴ واحدی داشت و به سطح ۱۳۸ هزار و ۴۸۰ واحد رسید.


در پایان معاملات روز دو‌شنبه، ۳۹۲ نماد رشد قیمت و ۲۹۴ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۵۷ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۴۳ درصد بازار افت قیمت داشتند.

 

بیشترین افزایش قیمت
روز دو‌شنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد (وتوکا)، شرکت نیرو ترانس (بنیرو) و شرکت کارخانجات تولیدی شیشه رازی (کرازی) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز تولید و صادرات ریشمک (ریشمک)، شرکت رایان هم افزا (رافزا) و شرکت سپیدار سیستم آسیا (سپیدار) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.



بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های کگاز (شرکت شیشه و گاز)، ثشرق (شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق) و آباد (شرکت توریستی و رفاهی آبادگران ایران) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر)، شرکت صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر) و شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.



عرضه و تقاضای بازار
در معاملات دوشنبه، ۱۱۳ نماد صف خرید داشتند و ۳۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت یک درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۸۴۱ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با رشد ۱۱ درصدی به ۲۵۳ میلیارد تومان رسید.



پیش بینی بورس امروز
معامله‌گران در شرایطی به استقبال معاملات امروز می‌روند که دیروز شاخص‌های بازار بار دیگر به سمت بالا حرکت کرد. شاخص کل ۰.۳ درصد و شاخص هم وزن ۰.۷۹ درصد رشد کردند. بدین ترتیب شاخص نتوانست به کانال ۲.۲ میلیونی صعود کند و در فاصله ۴ هزار واحدی کانال بالاتر متوقف شد.



دیروز ارزش معاملات خرد با افت ۱۲ درصدی به ۶ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد. با این حال شاخص با جلوداری کگل، کچاد، فولاد، ومعادن، بفجر، خودرو و نوری رشد کرد. در مقابل، شپنا، وبملت و شتران مانع رشد بیشتر شاخص کل شدند.



تعداد نماد‌های سبز بازار نیز بیشتر بود و ۵۷ درصد کل بازار را تشکیل داد. همچنین روز دوشنبه بار دیگر شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و ۲۷۸ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار خارج شد. دیروز نماد‌های وبملت، کگل، وتجارت، شپنا و شستا بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.



بدین ترتیب شاخص پشت سد ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی ماندگار شد. ناظران معتقدند بازار برای صعود به کانال بالاتر به نیروی بیشتری نیاز دارد. دیروز اغلب پالایشی‌ها قرمزپوش شدند. ریزش پالایشی‌ها متأثر از خبر کاهش نرخ پایه دلار به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بود. این در حالیست که دو روز قبل با خبر افزایش نرخ دلار به ۳۷ هزار تومان نماد‌های پالایشی سبزپوش شده بودند. اخباری که برای برخی از ناظران شائبه برانگیز شده است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد اعتماد سهامداران و معامله گران به بازار کاهش یابد و شاهد تداوم خروج پول حقیقی از بازار باشیم.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر