کد خبر: ۲۱۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰

این قابلیت تلگرام خود را فورا غیرفعال کنید

با ارائه یک قابلیت به ظاهر کاربردی در تلگرام، موقعیت مکانی شما تقدیم مزاحمان می‌شود.
این قابلیت تلگرام خود را فورا غیرفعال کنید

مخاطب۲۴ : به نقل از ایرانی متا ؛ با ارائه یک قابلیت به ظاهر کاربردی در تلگرام، موقعیت مکانی شما تقدیم مزاحمان می‌شود.

در عصر شبکه‌های اجتماعی، فارغ از زمان و مکان، امکان اتصال سریع میان افراد وجود دارد. اگرچه به‌لطف ارتباط از راه دور، ملاقات با افراد راحت‌تر شده، اما از مشکلات امنیتی آن نیز نمی‌توان به سادگی گذشت. امروزه در برخی پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی این ارتباط می‌تواند با حریم خصوصی ما را به‌خطر بیاندازد.

یکی از سرویس‌هایی که در برخی موارد پا را از حد فراتر گذاشته، تلگرام است. این پیام‌رسان دارای برخی قابلیت‌های اضافی برای ایجاد اتصال بدون مرز افراد به یکدیگر است که از جمله آن‌ها می‌توان به ویژگی “People Nearby” یا افراد نزدیک اشاره کرد.

این قابلیت بر اساس رصد موقعیت مکانی عمل می‌کند و اگرچه در نگاه اول بی‌ضرر به‌نظر می‌رسد، اما می‌تواند به‌طور بالقوه برای حریم خصوصی شما مشکل ساز باشد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم در صورت عدم استفاده، این ویژگی را در اسرع وقت غیرفعال کنید.
قابلیت People Nearby تلگرام چیست و چرا باید آن را غیرفعال کنید

ویژگی «افراد نزدیک» تلگرام به شما این امکان را می‌دهد که سایر کاربران فعال در این پیام‌رسان را در شعاع مشخصی از موقعیت فعلی خود مشاهده کنید، به ویژه آن‌هایی که در حال حاضر در حال مرور محتوای مشابه شما هستند یا در چت‌های گروهی محلی شرکت دارند. هدف از ارائه این قابلیت، پیدا کردن افرادی است که در مجاورت شما سکونت دارند و علایق مشابهی را با شما به اشتراک می‌گذارند.

اما این ویژگی دوستیابی دو مشکل عمده دارد. اول آنکه انتشار اطلاعاتی نظیر آنلاین بودن برای افراد غریبه که در مجاورت قرار دارند، می‌تواند شما را در معرض سوءاستفاده کلاهبرداران قرار دهد. مورد دوم و نگران کننده‌تر این است که ویژگی فوق می‌تواند برای تعیین مکان دقیق شما استفاده شوند. این می‌تواند برای افرادی که با مزاحمین سر و کار دارند، بسیار خطرناک باشد.

نحوه غیرفعال کردن People Nearby

برای افزایش محافظت از خود در برابر افراد غریبه، توصیه می‌شود ویژگی «افراد نزدیک» در تلگرام را غیر فعال کنید. برای انجام این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید:

اپلیکیشن تلگرام را باز کنید.
وارد منوی Contacts شوید.
روی گزینه “Find People Nearby” ضربه بزنید.
در بخش بالای فهرست People Nearby، گزینه “Stop Showing Me” را انتخاب کنید.

در صورتی‌که قابلیت People Nearby تلگرام را غیرفعال کنید، نمی‌توانید از وجود سایر کاربران که در مجاورت شما قرار دارند، با خبر شوید. هم‌چنین سایر کاربران نیز قادر به شناسایی موقعیت مکانی شما نخواهند بود. با این حال، اگر هم‌چنان نگران ردیابی موقعیت خود هستید، می‌توانید مجوز‌های GPS برنامه را به‌طور کامل از طریق تنظیمات گوشی هوشمند خود لغو کنید.

برای iOS:

وارد بخش Settings شوید.
روی گزینه “Privacy and Security” ضربه بزنید.
گزینه “Location Services” را انتخاب کنید.
روی عبارت تلگرام ضربه بزنید.
در بخش پایین‌تر از “Allow Location Access”، عبارت “Never” را انتخاب کنید.

برای اندروید:

وارد Settings شوید.
روی Apps ضربه بزنید.
روی تلگرام ضربه بزنید.
عبارت Permissions را انتخاب کنید.
روی Location ضربه بزنید.
روی گزینه “Don’t allow” ضربه بزنید.

با لغو مجوز‌های موقعیت مکانی برنامه، دیگر نمی‌توانید از ویژگی‌های مبتنی بر مکان تلگرام استفاده کنید. اگر می‌خواهید دوباره آن‌ها را روشن کنید، می‌توانید این کار را از طریق منوی تنظیمات یا سرویس مبتنی بر مکان در برنامه و اعطای مجدد مجوز انجام دهید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر