کد خبر: ۲۱۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳
شهردار کلانشهر مشهد:

پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بانک شهر در دوره جدید مدیریتی چشمگیر است

شهردار کلانشهر مشهد با اشاره به موفقیت‌های بانک شهر طی یک سال گذشته، گفت: هم اکنون شاهد رقابت نزدیک این بانک با بانک‌های بزرگ و قدیمی سیستم بانکی کشور هستیم.
پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بانک شهر در دوره جدید مدیریتی چشمگیر است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:محمد رضا قلندر شریف در دیدار با دکتر طاهری قائم مقام مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد این بانک، گفت: خوشبختانه پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بانک شهر طی دوره جدید مدیریتی بسیار چشمگیر بوده است؛ ما نیز تعصب ویژه‌ای بر روی عملکرد و درخشش بانک در شبکه بانکی داشته و به عنوان سهامدار، برای اعتلای نام آن تلاش خواهیم کرد.
وی افزود: بانک شهر با توجه به قدمت کمی که در سیستم بانکی دارد، اما توانسته به بانکی محبوب و قابل اعتماد برای شهروندان و فعالان اقتصادی در تمامی حوزه‌ها تبدیل شود.
قلندر شریف در ادامه با بیان اینکه تامین مالی شهرداری‌ها از سوی بانک شهر تاثیر بسزا و غیرقابل انکاری در آبادانی شهر‌ها و توسعه زیرساخت‌های شهری داشته است، تصریح کرد: افزایش رضایتمندی شهروندان و زائران حرم رضوی از خدمات شهری یکی از مهم‌ترین اهداف ماست و خوشبختانه بانک شهر در مسیر همراه ماست.
وی با تاکید بر اینکه فرصت سازی برای بانک شهر از سوی تمامی شهرداری‌ها به خصوص شهرداری‌های کلانشهر‌ها می‌بایست در دستور کار قرار گیرد، افزود: امروز دیگر شاهد فرصت سوزی شهرداری‌ها برای استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر نبوده و آن‌ها همواره خواستار بهره مندی از خدمات این بانک هستند.
شهردار کلانشهر مشهد با اشاره به ارتباط نزدیک این شهرداری با بانک شهر، تاکید کرد: افزایش تعاملات و همکاری‌ها میان دو طرف قطعا ثمرات مهمی برای شهر و شهروندان خواهد داشت؛ مدیریت شهری مشهد برای توسعه حمل و نقل ریلی درون شهری و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به حمایت‌های این بانک نیاز دارد.
دکتر طاهری قائم مقام مدیرعامل بانک شهر نیز در این دیدار با بیان اینکه حمایت از شهرداری‌ها را با هدف بهره مندی شهروندان از خدمات کامل و برتر شهری با جدیت دنبال می‌کنیم، گفت: تعامل مناسب میان بانک و شهرداری مشهد، توفیق بیشتر خدمت‌رسانی به شهروندان و زائران رضوی را در پی خواهد داشت.
دکتر طاهری با اشاره به محبوبیت روزافزون خدمات بانک شهر در میان تمامی اقشار جامعه، تصریح کرد: این بانک طی سال گذشته توانست با ارائه خدمات برتر بانکی در حوزه بانکداری الکترونیک، خود را به‌عنوان یک بانک مشتری‌مدار معرفی کند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر