کد خبر: ۲۱۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

تقدیر بخش خصوصی کیش از عملکرد کیش ایر

انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش، از تلاش‌های "شرکت هواپیمایی کیش" در زمینه افزایش ناوگان هوایی و پرواز‌ها به مقصد جزیره قدردانی کرد.
تقدیر بخش خصوصی کیش از عملکرد کیش ایر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :این مراسم، عصر روز شنبه سوم تیر، با حضور سعید پورزادی معاون عمرانی و زیربنایی سازمان، عزت اله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه مدیریت بنادر و فرودگاه‌ها و علیرضا ابراهیم پور مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه، همچنین اعضای انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان جزیره و روسای جوامع صنفی در سالن اجتماعات هتل آرامیس پلاس برگزار شد.

محسن قریب دبیر انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش در این مراسم ضمن قدردانی از پرسنل و کارکنان شرکت هواپیمایی کیش برای ارائه خدمات مطلوب به ساکنان و گردشگران جزیره، همچنین در اولویت قرار دادن پرواز‌های کیش با بیشترین ظرفیت، نسبت به ماه‌های گذشته، حمل و نقل را یکی از حلقه‌های اصلی بحث گردشگری عنوان کرد و گفت: حیات و ممات این جزیره، در گرو تقویت و توسعه حمل و نقل هوایی می‌باشد و "کیش ایر" در این امر همیشه پیشگام بوده است.

قریب اظهار داشت: تحولات مثبتی را با حضور تیم مدیریتی جدید در شرکت هواپیمایی کیش شاهد بوده ایم و در حال حاضر، بالغ بر ۴۰ درصد پرواز‌های جزیره توسط این شرکت انجام می‌شود.

دبیر انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش تصریح کرد: با توجه به حجم کلان سرمایه گذاری‌ها در بحث گردشگری کیش به ویژه ساخت هتل، باید برنامه ریزی‌های مدونی را برای برگزاری رویدادها، اتفاقات، جشنواره‌های بزرگ و مشوق‌های سفر در تمامی ایام سال با هدف افزایش چشمگیر ورود گردشگر مد نظر قرار دهیم.

وی در ادامه برقرای پرواز‌های خارجی به صورت مستمر از کیش به دیگر مقاصد را عامل رقم خوردن اتفاقات خوب برای جزیره برشمرد و عنوان کرد: ۵۵ درصد از کاربری‌های جزیره کیش، به امر گردشگری اختصاص یافته و این صنعت محور اصلی فعالیت‌ها در این منطقه تعریف شده است، بنابراین رویکرد ما باید بستر سازی و ایجاد زیرساخت برای داشتن شهر گردشگری باشد.

ابوالفضل اسناوندی مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش نیز در این مراسم با اشاره به تحریم‌های صنعت هوانوردی و تشریح مشکلات موجود در توسعه ناوگان کیش ایر گفت: در این فرصت که مسئولیت کیش ایر را عهده دار شدم، به کمک تمامی عوامل شرکت، موفق به افزودن یک فروند ایرباس به خط پروازی کیش و خرید ۶ موتور برای تعمیر هواپیما‌های زمین گیر شدیم و تعداد ناوگان را از ۲ فروند به ۱۰ فروند افزایش دادیم.

وی در ادامه بیان داشت: طبق سیاست ها، برای یک دست شدن ناوگان کیش ایر، فوکر‌ها را از ناوگان خارج می‌کنیم و ایرباس دوم به ناوگان اضافه می‌شود.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش افزود: در حال حاضر مسیر دبی به عنوان مقصد خارجی ما به صورت مجدد راه اندازی شده و خواستار همکاری هرچه بیشتر سازمان منطقه آزاد کیش در راستای رشد، ارتقا و توسعه سطح خدمت رسانی شرکت هواپیمایی کیش همچنین برقراری پرواز‌های بین المللی به مقاصد دیگر هستیم.

رامین کاشف آذر معاون بازرگانی و قائم مقام مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش نیز در این نشست رکن اصلی توسعه گردشگری را توجه ویژه به حمل و نقل هوایی عنوان کرد و گفت: توسعه شبکه پروازی با توسعه اقتصادی ارتباط مستقیم دارد و برای دست یافتن به این هدف، باید به ارتقا شبکه پروازی به ویژه پرواز‌های بین المللی و ثروت آفرین توجه داشت.

کاشف آذر، برون رفت کیش ایر از وضعیت کنونی را یک مطالبه عمومی برشمرد و گفت:باید با بررسی ابعاد مختلف این موضوع و همدلی بخش خصوصی و دولتی در خصوص توسعه و توسعه خط پروازی کیش به اجماع برسیم.

خرید هواپیما توسط بخش خصوصی از پیشنهاداتی بود که در این مراسم عنوان شد.

گفتنی است در پایان، انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش با اهدا لوح از عملکرد ابوالفضل اسناوندی مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش و عوامل این شرکت هواپیمایی قدردانی کرد.

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر