کد خبر: ۲۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

نخست وزیر اسراییل: کاری با برجام و مذاکرات هسته‌ای نداریم به تنهایی مقابل ایران می‌ایستیم

نفتالی بنت: مهم نیست که بین ایران و ابرقدرت‌ها چه اتفاقی می‌افتد، اسراییل به تنهایی از خود (در برابر ایران) دفاع خواهد کرد.
نخست وزیر اسراییل: کاری با برجام و مذاکرات هسته‌ای نداریم به تنهایی مقابل ایران می‌ایستیم

نخست‌وزیر اسراییل گفت تل آویو بدون توجه به آنچه در مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی اتفاق می‌افتد، به تنهایی می‌تواند از خود دفاع کرده و مقابل ایران بایستد.

نخست وزیر اسراییل: کاری با برجام و مذاکرات هسته‌ای نداریم به تنهایی مقابل ایران می‌ایستیم
"نفتالی بنت" دیروز (سه شنبه) در جریان بازدید از رزمایشی در شمال اسراییل گفت:" ما در چالش‌های امنیتی احاطه شده ایم و هدف این است که از دوره‌های آرامش نسبی برای ایجاد قدرت استفاده کنیم؛ بنابراین ما برای سناریو‌های مختلف، چه دور و چه نزدیک، آماده می‌شویم. "

او افزود:" ما با ایران و گروه‌های وابسته به آن در لبنان و سوریه سروکار داریم، مهم نیست که بین ایران و ابرقدرت‌ها چه اتفاقی می‌افتد و مطمئنا نگران این واقعیت هستیم که در مواجهه با تخلفات ایران سخت‌گیری کافی وجود ندارد، اما اسراییل به تنهایی از خود (در برابر ایران) دفاع خواهد کرد. "

در جریان این بازدید "بنی گانتز" وزیر دفاع اسراییل هم اظهار داشت: اسراییل همه اتفاقات را در همه جبهه ها به دقت دنبال می کند.


گانتز افزود: ما در حال حاضر شاهد سیاست ایران در زمینه هسته ای و همچنین تقویت آن در خارج از ایران و نفوذ آن در سوریه و لبنان هستیم. جهان باید علیه ایران اقدام کند و اسراییل باید در هر جبهه به طور عام و در جبهه شمالی به طور خاص به آنچه نیاز دارد ادامه دهد."


منظور مقامات اسراییلی از جبهه شمال، رویارویی این رژیم با حزب الله لبنان است.


هفته گذشته، ارتش اسرائیل رزمایشی را در شمال اسراییل آغاز کرد که برای انجام آن بخشی از نیروهای ذخیره لشکر 36، که به نام "تشکیلات گاش" نیز شناخته می شود، فراخوانده شدند.


حدود 3 هزار سرباز از تیپ های گولانی، سپاه زرهی، توپخانه و تیپ ذخیره به همراه واحد اطلاعات و نیروی هوایی ارتش در این رزمایش شرکت داشتند.


گانتز درباره این رزمایش گفت: "ما در اینجا یک سیستم بسیار منسجم و آموزش دیده پیدا کردیم که روز به روز قابلیت‌های بیشتری پیدا می‌کند و من از آنچه در اینجا دیده‌ایم بسیار خوشحالم."


بنت نیز در این رابطه گفت: "بودجه دولتی (افزایش بودجه نظامی ارتش) تصویب شده است و این امر به ویژه برای ارتش اسراییل بسیار مهم است، چون می تواند منابع خود را به درستی برنامه ریزی کند، به طور مداوم و فشرده تمرین کند و هر آنچه را که برای آمادگی برای جنگ بعدی نیاز دارد سرمایه گذاری کند."

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر