کد خبر: ۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
گزارش روز اول فارس از کاخ مردمی جشنواره

اینجا مردمی است برای رسانه‌ای‌ها جا نداریم

گزارش روز اول فارس از کاخ مردمی جشنواره

اینجا مردمی است برای رسانه‌ای‌ها جا نداریم

نخستین روز جشنواره فیلم فجر ۹۴در حالی در کاخ مردمی برگزار شد که تاخیر، سلفی و میزبانی جذاب از رسانه‌ایی‌ها نمایش فیلم‌ها را تحت شعاع قرار داد.

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، نخستین روز جشنواره در کاخ مردمی فجر با اکران سه فیلم در بخش های نگاه و سودای سیمرغ  برگزار شد.

*تاخیر

«پل خواب» اکتا براهنی گویا در خواب به سر می بُرد و فرش قرمزش با تاخیری یک ساعته و نمایش آن با تاخیری بیست دقیقه ایی انتظار طولانی را برای کاخ نشینان مردمی فجر 34 رقم زد.

 

*میزبانی کاخ مردمی از رسانه ایی ها؛ اینجا مردمی است برای رسانه ایی ها جا نداریم

اصحاب رسانه که بسیاری از آن ها برای دیده شدن هر چه بیشتر کاخ مردمی جشنواره فیلم فجر،سینما رسانه برج میلاد را رها کرده بودند و آمده بودند با مردم به تماشای فیلم ها بنشینند، با میزبانی کم سابقه ایی از سوی مسئولان اجرایی جشنواره رو به رو شدند و حتی جایی برای نشستن در سالن سینما نداشتند و در کنار در سالن های 3 و 4 پردیس ملت باید منتظر می ماندند اگر تماشاگران مردمی تمام شدند و جایی باقی ماند این خبرنگاران محترم وارد سالن سینما شوند.

و بالاخره مدیر پردیس سهمیه صندلی های خود را به اصحاب رسانه داد تا شاید امور اجرایی جشنواره به یاد آوردند که خبرنگاران به دعوت آنها به پردیس آمدند و میهمانان ناخوانده نیستند که اگر هم بودند مستحق این رفتار نبودند!

 

*عادت نمی کنیم؛ افتخار فروتن

در فرش قرمز فیلم سینمایی عادت نمی کنیم محمدرضافروتن این اثر را اقتخار کارنامه خود خواند و ابراهیمیان (کارگردان فیلم) اثرش را برای دلجویی از معتمدآریا به وی تقدیم کرد.

 

*پذیرایی به صرف خیانت و قتل با طعم خون

در اثنای تنفس بین اکران ها، مردمی که پول و وقت خود را هزینه کرده بودند تا ساعات خوشایندی را در جشن سینمایی ایران داشته باشند محور گپ و گفتشان در کنار پذیرایی، خیانت و قتل و عشق های مثلثی بود که فیلم های اولین روز جشنواره به خورد ذهنشان می داد و ظریفی می‌گفت انگار چای هم بوی خون می‌دهد امروز.

 

 *جشن عکاس‌ها؛ به اسم فرش قرمز به کام سلفی

مراسم فرش قرمز سه فیلم که آخرین آن «خشم و هیایو» هومن سیدی بود بیشتر از تماشا و لذت، جشنی برای عکاسان حرفه‌ای و غیرحرفه‌ایی بود که با تمام امکانات آمده بودند که به جای دیدن هنرمندانشان از نزدیک، آن‌ها را از پشت لنز دوربین‌ها و موبایل‌هایشان ببیند البته عکاسان خبری که وظیفه‌شان بود و فبها، اما تماشاگران مردمی که تعدادشان از حد انتظار خیلی پایین تر بود هم عشق به سلفی در آن‌ها بیشتر نمود داشت تا عشق به سینما و سینماگران حاضر در کنارشان.

 

‌*  انفجار

در اطراف پردیس سینمایی ملت که عنوان کاخ مردمی جشنواره را به دوش می‌کشد در حین اکران فیلم‌ها بارها صدای انفجارهای خفیف شنیده شد که دلایل آن نامعلوم بود و شاید قرار بود جای آتش‌بازی‌های معروف دهه فجر را در این جشن سینمایی بگیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
میانگین سن ازدواج چند سال است؟ میانگین سن ازدواج چند سال است؟
طبق آخرین اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سن ازدواج در مردان و زنان به ترتیب ۲۸.۵ و ۲۴.۳ سال اعلام شده که نسبت به فصل قبلش اندکی افزایش یافته است. همچنین میانگین اختلاف سن در زمان ازدواج ۵.۵ سال بوده که این میزان در مناطق روستایی نسبت به شهری بیشتر است.
درخواست ملاقات به طرف آمریکایی داده شده است؟ درخواست ملاقات به طرف آمریکایی داده شده است؟
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعا‌های رئیس‌جمهور آمریکا گفت: از طرف ما هیچ درخواست ملاقاتی به طرف آمریکایی داده نشده است.
سما جهانباز کیست و چه اتفاقی برایش افتاده است؟ سما جهانباز کیست و چه اتفاقی برایش افتاده است؟
سما جهانباز، دختری که چهار سال پیش در شیراز ناپدید شده بود، طبق گفته پدرش، در همان زمان ربوده و به افغانستان منتقل شده است. به‌گفته خانواده، او در این مدت تحت آزار مداوم قرار داشته و در نهایت به فردی در ولایت بدخشان افغانستان فروخته شده است.
هر روز یک موسیقی آن ور آبی در رسانه‌های داخلی! این دفعه شازده خانوم ستار هر روز یک موسیقی آن ور آبی در رسانه‌های داخلی! این دفعه شازده خانوم ستار
در برنامه صداتو که با مجوز ساترای صداوسیما پخش می‌شود، آهنگ شازده خانوم اجرا شد. آهنگی است که متکی بر شعری از محمد صالح اعلا است و مشهور است که عبدالحسن ستارپور معروف به ستار آن را برای دختر محمدرضا پهلوی خوانده است.
دلار بخریم یا بفروشم کدام سودآور است؟ دلار بخریم یا بفروشم کدام سودآور است؟
قیمت دلار که در هفته‌های گذشته به طور پیوسته در کریدور ۹۰ هزار تومانی معامله شده بود، بعد از بازگشایی بازار‌ها در روز دوشنبه کاهش بیش از دو هزار تومانی را تجربه کرد.
اعترافات تکان‌دهنده ۴ متجاوز مشهدی! اعترافات تکان‌دهنده ۴ متجاوز مشهدی!
«اتهامات مشارکت در تسبیب در قتل عمدی زن مسلمان و صدمات غیرموثر در مرگ دختر جوان در ماه حرام، مشارکت در توقیف و حبس غیرقانونی اشخاص و خودداری از کمک به مصدوم در معرض خطر جانی با وجود فراهم بودن امکان کمک به وی به همه متهمان این پرونده جنایی تفهیم شده است.»
هکر‌های حنظله اطلاعات مخاطبان شبکه اینترنشنال را در اختیار گرفته‌اند هکر‌های حنظله اطلاعات مخاطبان شبکه اینترنشنال را در اختیار گرفته‌اند
هکر‌های حنظله اعلام کرده‌اند: در حال حاضر، حساب اصلی دریافت پیام شبکه «ایران اینترنشنال» به‌طور کامل نفوذ شده و تحت کنترل ما قرار دارد.
برگزیده
هر روز یک موسیقی آن ور آبی در رسانه‌های داخلی! این دفعه شازده خانوم ستار هر روز یک موسیقی آن ور آبی در رسانه‌های داخلی! این دفعه شازده خانوم ستار
در برنامه صداتو که با مجوز ساترای صداوسیما پخش می‌شود، آهنگ شازده خانوم اجرا شد. آهنگی است که متکی بر شعری از محمد صالح اعلا است و مشهور است که عبدالحسن ستارپور معروف به ستار آن را برای دختر محمدرضا پهلوی خوانده است.
برترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ برترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵
مروری بر برترین فیلم‌های نیمه نخست سال ۲۰۲۵ نشان می‌دهد خلاقیت و جسارت سینمایی تنها به فصل جوایز محدود نمی‌شود.
مسئولان صداو سیما نقد حرفه‌ای را نمی‌پذیرند مسئولان صداو سیما نقد حرفه‌ای را نمی‌پذیرند
در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه‌ی اخیر رسانه‌ی ملی بار دیگر نقش محوری و پُرچالشی در روایت وقایع ایفا کرد. در این میان، پرسش‌هایی در فضای عمومی و رسانه‌ای درباره‌ی نحوه‌ی روایت، ترکیب کارشناسان، و شیوه‌ی پوشش بحران مطرح شد؛ پرسش‌هایی که فارغ از موضع‌گیری، می‌تواند زمینه‌ای برای گفت‌وگویی عمیق درباره‌ی کارکرد رسانه در بزنگاه‌های حساس فراهم کند.
صفحه خبر بالای تصاویر