کد خبر: ۲۰۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹

مجازات افرادی که بدون مجوز به حج می‌روند اعلام شد

یک رسانه سعودی اعلام کرد یک میلیون ۶۲۶ هزار ۵۰۰ حاجی وارد این کشور شدند در حالی که برخی دیگر از رسانه‌ها مجازات افرادی که بدون مجوز به حج می‌آیند را اعلام کردند.
مجازات افرادی که بدون مجوز به حج می‌روند اعلام شد

مخاطب24:اداره کل گذرنامه عربستان اعلام کرد تا دیروز جمعه ۱۶۲۶۵۰۰ نفر برای شرکت در مراسم حج سال ۱۴۴۴ هجری از مبادی ورودی هوایی، زمینی و دریایی وارد عربستان سعودی شده‌اند. 


براساس آمار رسمی اعلام شده، ۱ میلیون ۵۵۹ هزار و ۵۳ حاجی از طریق هوایی وارد عربستان سعودی شده، ۶۰ هزار ۶۱۷ نفر به شکل زمینی به عربستان آمده و ۵۶ هزار و ۸۳۰ حاجی نیز از راه دریا عزم دیار مقدس را کرده‌اند.



در این بین وزارت کشور عربستان هم اعلام کرد، تدابیر و مجازات‌های سختی را برای افرادی که بدون در اختیار داشتن مجوز حج وارد مکه و مشاعر مقدسه می‌شوند در نظر گرفته است.


 
براساس این بیانیه، هر شهروند سعودی یا شهروند یکی از کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس که بدون داشتن مجوز حج وارد مشاعر مقدسه (منی، مزدله و عرفات) شود ۱۵ هزار ریال سعودی جریمه شده و در سوابق وی به عنوان فردی که در سال حج به جای آورده، ثبت می‌شود.



همچنین شهروندان سعودی و عضو شورای همکاری خلیج فارس که بدون داشتن مجوز‌های لازم در حال احرام در ورودی شهر مکه و یا کمربند داخلی آن یا مشاعر مقدسه شناسایی شود ۱۰ هزار ریال سعودی جریمه و از این محل اخراج می‌شود که در صورت تکرار این جرایم چند برابر خواهد شد، هر کسی که خارج از مشاعر مقدسه بدون داشتن مجوز دستگیر شود، اجازه حج کردن را نخواهد داشت.



همچنین غیر سعودی‌ها و نیز اتباع کشور‌هایی به غیر از کشور‌های شورای همکاری که در چنین شرایطی دستگیر شوند، از کشور اخراج و برای مدت‌های مختلفی براساس دستور العمل وزیر کشور، ممنوع الورود خواهند شد.



همچنین افرادی که اقدام به نقل و انتقال حجاج غیر قانونی کنند، به جریمه مالی تا ۵۰ هزار ریال سعودی و زندان حداکثر تا ۶ ماه محکوم می‌شوند.

 
 
برچسب ها: عربستان حج
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر