کد خبر: ۲۰۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹

مجازات افرادی که بدون مجوز به حج می‌روند اعلام شد

یک رسانه سعودی اعلام کرد یک میلیون ۶۲۶ هزار ۵۰۰ حاجی وارد این کشور شدند در حالی که برخی دیگر از رسانه‌ها مجازات افرادی که بدون مجوز به حج می‌آیند را اعلام کردند.
مجازات افرادی که بدون مجوز به حج می‌روند اعلام شد

مخاطب24:اداره کل گذرنامه عربستان اعلام کرد تا دیروز جمعه ۱۶۲۶۵۰۰ نفر برای شرکت در مراسم حج سال ۱۴۴۴ هجری از مبادی ورودی هوایی، زمینی و دریایی وارد عربستان سعودی شده‌اند. 


براساس آمار رسمی اعلام شده، ۱ میلیون ۵۵۹ هزار و ۵۳ حاجی از طریق هوایی وارد عربستان سعودی شده، ۶۰ هزار ۶۱۷ نفر به شکل زمینی به عربستان آمده و ۵۶ هزار و ۸۳۰ حاجی نیز از راه دریا عزم دیار مقدس را کرده‌اند.



در این بین وزارت کشور عربستان هم اعلام کرد، تدابیر و مجازات‌های سختی را برای افرادی که بدون در اختیار داشتن مجوز حج وارد مکه و مشاعر مقدسه می‌شوند در نظر گرفته است.


 
براساس این بیانیه، هر شهروند سعودی یا شهروند یکی از کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس که بدون داشتن مجوز حج وارد مشاعر مقدسه (منی، مزدله و عرفات) شود ۱۵ هزار ریال سعودی جریمه شده و در سوابق وی به عنوان فردی که در سال حج به جای آورده، ثبت می‌شود.



همچنین شهروندان سعودی و عضو شورای همکاری خلیج فارس که بدون داشتن مجوز‌های لازم در حال احرام در ورودی شهر مکه و یا کمربند داخلی آن یا مشاعر مقدسه شناسایی شود ۱۰ هزار ریال سعودی جریمه و از این محل اخراج می‌شود که در صورت تکرار این جرایم چند برابر خواهد شد، هر کسی که خارج از مشاعر مقدسه بدون داشتن مجوز دستگیر شود، اجازه حج کردن را نخواهد داشت.



همچنین غیر سعودی‌ها و نیز اتباع کشور‌هایی به غیر از کشور‌های شورای همکاری که در چنین شرایطی دستگیر شوند، از کشور اخراج و برای مدت‌های مختلفی براساس دستور العمل وزیر کشور، ممنوع الورود خواهند شد.



همچنین افرادی که اقدام به نقل و انتقال حجاج غیر قانونی کنند، به جریمه مالی تا ۵۰ هزار ریال سعودی و زندان حداکثر تا ۶ ماه محکوم می‌شوند.

 
 
برچسب ها: عربستان حج
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت