کد خبر: ۲۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
گفت و گوی «مخاطب ۲۴» با «مصطفی خوش چشم»

ایران از هیچ کشوری و هیچ قدرت نظامی واهمه ندارد

نیرو‌های نظامی ایرانی در اعمال حاکمیت خود از آمریکا و یا هیچ قدرت نظامی دیگری واهمه ندارند و منفعل نمی شوند
ایران از هیچ کشوری و هیچ قدرت نظامی واهمه ندارد

مخاطب ۲۴-در هفته‌های اخیر شاهد تلاش دیگری از سپاه پاسداران بودیم. این باره در دریای عمان، نیروی دریایی سپاه پاسداران برای توقیف نفت‌کش حامل نفت صادراتی ایران که امریکایی‌ها در دریای عمان متوقف کرده اند توانستند در پی یک عملیاتی این کشتی را ازاد کنند و وارد آب‌های سرزمین کنند؛ که همین اقدام باعث شد در رصد اخبار جهان قرار بگیرد.


ایران از هیچ کشوری و هیچ قدرت نظامی واهمه ندارد

«مصطفی خوش چشم» تحلیل گر مسائل امریکا براین باور است که «ایران و نیرو‌های نظامی ایرانی در اعمال حاکمیت خود از آمریکا و یا هیچ کشور یا هیچ قدرت نظامی دیگری واهمه ندارند و به انفعال در نمی‌آیند.»
«مصطفی خوش چشم» تحلیلگر مسائل امریکا در گفتگو با «مخاطب ۲۴» درباره توقیف نفتکش حامل نفت ایران توسط نیروی دریایی سپاه گفت: «قطعا آمریکایی‌ها به دلیل اقتدار نیروی دریایی سپاه در آب‌های خلیج فارس مجبور به تمکین شدند. این اقدام سپاه اعمال حاکمیت بر منطقه بویژه آب‌های جنوب کشور را بار دیگر نمایش می‌دهد همچنین اقتدار نیرو‌های نظامی را که از قبل هم با دستگیری ملوانان آمریکایی انگلیسی و همینطور توقیف کشتی‌های نقض کننده قوانین و قاچاق سوخت بار‌ها به نمایش گذاشتند. همچنان نیروی دریایی سپاه اقتدار خودش را در منطقه خلیج فارس و آب‌های مجاور به نمایش می‌گذارد.»


بیشر بخوانید: بانک‌ها شریک جرم مشکلات اقتصادی کشور هستند


وی افزود: «ایران و نیرو‌های نظامی ایرانی در اعمال حاکمیت خود از آمریکا و یا هیچ کشور یا هیچ قدرت نظامی دیگری واهمه ندارند و به انفعال در نمی‌آیند. هم چنین از این طریق پیامی به تاجر‌ها و بیزینس‌من‌هایی که با ایران در خصوص در دور زدن تحریم‌ها کار می‌کنند، بود که اگر آن‌ها معامله با ایران را تمام و کمال انجام داده باشند ایران همواره از آن‌ها پشتیبانی می‌کند و اجازه حیف و میل شدن دارایی‌های آن‌ها را نمی‌دهد که نشان می‌دهد ایران از تاجران خارجی که در دور زدن تحریم‌های نفتی به ایران کمک می‌کنند پشتیبانی می‌کند.»

خوش چشم اظهار کرد: «ایران این افراد را به حال خودشان رها نمی‌کند و به آن‌ها کمک می‌رساند. مهمتر از همه اینکه خدمه و کاپیتان‌های شرکت‌های خارجی که با ایران کار می‌کنند پیام و هشدار جدی از طریق این اقدام دریافت کردند که ایران اجازه خیانت را نمی‌دهد و کسانی که خائن باشند به قرارداد‌هایی که با ایران یا طرفین معامله کننده با ایران یعنی تجار و شرکت‌های خارجی که با ایران معامله می‌کنند را اگر این کشتی‌ها و یا شرکت‌های کشتیرانی و یا کاپیتان‌ها خیانتی به آن‌ها کنند خیانت به منافع ایران است و بدون تنبیه نمی‌توانند فرار کنند و قطعا جمهوری اسلامی ایران کسانی را که بر ضد منافعش دست به خیانت می‌زنند تنبیه می‌کند.»

او براین باور است: «با توجه به تاریخ معین شده برای شروع مذاکرات و عدم اقدام در این زمینه راهزنی دریایی می‌توانست دست برتر را به آمریکا بدهد چرا که از این طریق آمریکایی‌ها به دنبال بهبود کیفیت اعمال تحریم‌ها بودند تا گلوگاه‌های نفتی ایران را هرچه بیشتر فشار بدهند در حالی که این اقدام نیروی دریایی سپاه این اهرم فشار را بر روی خود آن‌ها چرخاند و درب‌های مذاکرات وین بر ضد طرف آمریکایی دست بالاتر را به جمهوری اسلامی ایران می‌دهد.»


بیشتر بخوانید: دیدگاه ایران و عربستان نسبت به مقاومت، مذاکرات را سخت می‌کند


این تحلیل گر پای مذاکرات با اعمال حاکمیت تنبیه خاطی با حمایت از تجاری که در دور زدن تحریم به ایران کمک می‌کنند و با اعمال حاکمیت کشور و با کنش گری در انجام ماموریت و عدم انفعال در مقابل آمریکا و نیروی نظامی آمریکا در منطقه به ایران و به مذاکرات کمک شایانی می‌شود. به جای اینکه این کار راهزنی دریایی اگر موفق بود تبدیل به اهرم فشاری برای ایران می‌شد. حال این که الان با این اقدام این توطئه ناکام ماند و تبدیل به اهرم فشاری بر روی طرف مقابل شد در عین حال این پیامی هم به دیگر کشور‌های منطقه از جمله عربستان اسرائیل رژیم صهیونیستی می‌دهد که به گمان حمایت‌های نظامی آمریکا نمی‌توانند از تقابل با ایران پیروزی کسب کنند و نمی‌توانند به حمایت‌های نظامی آمریکا به پشتیبانی آن تکیه کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر