کد خبر: ۲۰۹۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷

اولین مرگ در جهان بر اثر ویروس منتقله از کنه

مقامات بهداشتی ژاپن تایید کردند: یک زن ژاپنی اولین فردی در جهان بوده که بر اثر ویروس ناشی از گزش کنه جان خود را از دست داده است.
اولین مرگ در جهان بر اثر ویروس منتقله از کنه

مخاطب24:وزارت بهداشت ژاپن می گوید یک زن ۷۰ ساله که سال گذشته درگذشت، اولین مورد بیماری عفونی ناشی از «ویروس Oz» در این کشور و همچنین اولین مورد مرگ در جهان بر اثر این ویروس بوده است.

به گفته موسسه ملی بیماری‌های عفونی در توکیو، هیچ واکسنی علیه این ویروس موسوم به «ویروس Oz» وجود ندارد. این موسسه گفته است که آلوده شدن به این ویروس لزوما کشنده نیست اما باید مطالعات بیشتری در مورد علائم و خطرات آن انجام شود.

این ویروس اولین بار در سال ۲۰۱۸ در ژاپن مشاهده شد و بنابر اعلام مقامات، در حالی که احتمالا مواردی از ابتلای انسانی و حیوانی این ویروس وجود داشته بوده اما پیش‌تر هیچ موردی مبنی از مرگ افراد به تایید نرسیده بود.

مقامات ژاپنی روز گذشته (جمعه) اعلام کردند که یک زن حدودا ۷۲ ساله در استان «ایباراکی» در شمال شرق توکیو پس از ابتلا به «ویروس Oz» جان خود را از دست داد و این اولین مورد مرگ در جهان بر اثر عفونت منتقل شده از یک حشره کنه است.

به گفته مقامات بهداشتی محلی، این زن که سابقه سفر به خارج از ژاپن را نداشته است در تابستان سال گذشته میلادی (۲۰۲۲) پس از بروز علائمی از جمله تب و خستگی به یک مرکز پزشکی مراجعه می‌کند. بر این اساس، پزشکان بیماری او را ذات‌الریه تشخیص می‌دهند و برای این زن آنتی بیوتیک تجویز می‌کنند ولی پس از وخامت حالش به بیمارستان منتقل شد تا اینکه یک کنه در بالای ران راست متورم شده او مشاهده می‌شود.

او ۲۶ روز پس از بستری شدن در بیمارستان بر اثر التهاب عضلات قلب (میوکاردیوم) درگذشت.

این ویروس برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ در کنه Amblyomma testudinarium در یکی از استان‌های غربی ژاپن یافت شد. تصور می‌شود ویروس Oz از طریق نیش کنه منتقل می‌شود و این گونه در اکثر مناطق ژاپن وجود دارد.

به گفته منابع ژاپنی، پادتن ویروس Oz در حیوانات وحشی مانند گراز وحشی و گوزن در استان‌های «چیبا»، «گیفو»، «می»، «واکایاما»، «یاماگوچی» و «اویتا» شناسایی شده است. به گفته مقامات بهداشتی، آزمایش خون ۲۴ شکارچی در استان یاماگوچی نشان داد که در بدن دو نفر از آن‌ها آنتی بادی این ویروس یافت شده است که دال بر این است که ممکن است در گذشته آلوده شده باشند.

یک مقام مسوول در وزارت بهداشت، کار و رفاه ژاپن گفت: هنگام ورود به مناطق پوشیده از علف تا حد امکان ضروری است تا پوست خود را از گزش کنه‌ها محافظت کنید.

 
 
برچسب ها: وزارت بهداشت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر