کد خبر: ۲۰۸۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
​در اختتامیه همایش «تلاش با برکت» و با حضور رئیس کل بانک مرکزی انجام شد

اعطای لوح، نشان عالی و تندیس ویژه بنیاد برکت به بانک صادرات ایران

​​همزمان با برگزاری اختتامیه نخستین همایش «تلاش با برکت»، لوح، نشان عالی و تندیس ویژه این همایش با حضور رئیس کل بانک مرکزی، سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) به بانک صادرات ایران اعطا شد.
اعطای لوح، نشان عالی و تندیس ویژه بنیاد برکت به بانک صادرات ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:نخستین همایش «تلاش با برکت» توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در سومین روز از برگزاری نمایشگاه تولیدات و دستاورد‌های کارآفرینان حمایت شده توسط این بنیاد، با برگزاری مراسم ویژه اختتامیه به پایان رسید و از بانک صادرات ایران به پاس «حمایت از به ثمر رسیدن برنامه‌های مرتبط با ایجاد اشتغال از طریق طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت و فراهم کردن فضای ترویج امید و ایمان در جامعه» با اعطای لوح، نشان عالی و تندیس ویژه این همایش تجلیل و قدردانی شد و همزمان تفاهم‌نامه همکاری سال ۱۴۰۲ بانک صادرات ایران در جمع سایر بانک‌های فعال در این حوزه با بنیاد برکت برای حمایت از کارآفرینان و کسب و کار‌های خرد به امضا رسید.

در حاشیه این مراسم که با حضور محمد رضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، عارف نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیادبرکت، محسن کوشش‌تبار معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور و مدیران عامل ۱۰ بانک و صندوق اعتباری و جمعی از مدیران و فعالان حوزه کسب و کار در محل نمایشگاه دائمی ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد، جایگاه بانک صادرات ایران در این نمایشگاه و کارآفرینان مورد حمایت بانک، مورد بازدید و استقبال رئیس کل بانک مرکزی، سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سایر بازدیدکنندگان قرار گرفت.

بانک صادرات ایران از سال‌های ابتدایی فعالیت بنیاد برکت تاکنون با پیوستن به جمع حامیان مالی اشتغالزایی این بنیاد سهم برجسته‌ای در به ثمر رسیدن اهداف آن داشته به نحوی که در سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۱۰۰ فقره، در سال ۱۴۰۱ بیش از ۶۹۰۰ فقره و در سه ماه ابتدای سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۸۰۰ فقره وام قرض‌الحسنه اشتغالزایی به مددجویان و کارفرمایان طرح‌ها و برنامه‌های اشتغالزایی این بنیاد پرداخت کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر