کد خبر: ۲۰۸۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴

بانک کارآفرین، از نگاه کارآفرینان

کارآفرینانی که از بانک کارآفرین برای رونق و توسعه کسب و کارشان تسهیلات دریافت کرده‌اند با شرکت در نمایشگاه «تلاش با برکت» دیدگاه‌هایشان درباره عملکرد این بانک را بیان کردند.
بانک کارآفرین، از نگاه کارآفرینان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین:نمایشگاه دستاورد‌های اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با عنوان «تلاش با برکت» با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد برکت از روز سه‌شنبه (۳۰ خردادماه) جاری در باغ بهشت تهران آغاز شد و به مدت سه روز ادامه دارد. این نمایشگاه با هدف تجلیل از دست اندرکاران اشتغال‌زایی و حمایت از تولید در سال رشد تولید و مهار تورم، اعطای نشان عالی برکت به کارآفرینان برتر، ایجاد همبستگی و هم‌سویی در ارکان حمایت‌کننده از اشتغال و تولید کشور و معرفی الگو‌های موفق کسب‌وکار، جمعی از کارآفرینان کشور را گرد هم آورد.

تأثیر بانک کارآفرین در افزایش تولید
شرکت «ساتر» از استان آذربایجان شرقی، یکی از شرکت‌های تولیدکننده و کارآفرین در عرصه کفش‌های ایرانی‌ست که در نمایشگاه تلاش با برکت شرکت و تسهیلاتی به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال از بانک کارآفرین برای توسعه کسب‌وکار خود در حوزه کفش دریافت کرده است.
«حسین امیری»، مدیر فروش شرکت ساتر، درباره تولید کفش‌های ایرانی توسط شرکت یاد شده می‌گوید: شرکت ساتر با همکاری و کمک دوستان در بنیاد برکت و بانک کارآفرین توانست جهش مناسبی در تولید و جذب نیرو انجام دهد.
به گفته این مسئول، شرکت ساتر تولید کننده کفش‌های ایمنی، اداری و مهندسی است و در تولیدات‌شان نیاز مردم به کفش‌های وارداتی را به حداقل رسانده‌است چرا که تولیدات ساتر در طراحی و کیفیت، یک سر و گردن از کفش‌های خارجی بالاتر است.
مدیر فروش این شرکت ضمن قدردانی از حمایت‌های بانک کارآفرین در پرداخت تسهیلات، تأکید کرد: هر چند قوانین در کشور و ضمانت‌نامه‌ها در بانک‌ها سخت به نظر می‌رسد، اما دست‌اندرکاران بانک کارآفرین به شرکت ساتر کمک قابل توجهی در پرداخت تسهیلات کردند و بانک کارآفرین با پرداخت این تسهیلات گام موثری در افزایش نیرو و تولید برداشت.
این کارآفرین به حمایت دولتمردان از کارآفرینان و تولید کشور هم پرداخت و گفت: تولیدکنندگان و کارآفرینان در مقابل خدماتی که ارائه می‌دهند از دولتمردان درخواست حمایت دارند، چون با خرید محصولات و حمایت از تولید ایرانی، چرخه و رونق تولید ایرانی ادامه پیدا می‌کند.
امیری در توصیه‌های خود به کارآفرینان تازه کار گفت: هر چند تولید سخت است، اما حمایت می‌شود و کاری که با عشق و علاقه شروع می‌شود، ادامه پیدا می‌کند. کارآفرینان جوان از تولید نترسند و به این عرصه ورود کنند چرا که کشور به تولیدات ایرانی نیاز دارد و جوانان را باید به عرصه تولید دعوت کرد.

شرکت دیگری که از استان کرمانشاه در نمایشگاه تلاش با برکت حضور یافت و از بانک کارآفرین تسهیلاتی به مبلغ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای توسعه کسب‌وکارشان دریافت کرده است، در زمینه تولید باطری‌های ژلی فعالیت می‌کند.
مهدی قاسمی، مدیرعامل شرکت باطری غرب از استان کرمانشاه درباره حوزه فعالیت این شرکت گفت: شرکت باطری غرب، سیستم‌های ذخیره انرژی یا باطری با تکنولوژی ژل، پلیمر ژل و میکرو ژل تولید می‌کند. تفاوت محصولات این شرکت با محصولات مشابه این است که به جای الکترولیت مایع از الکترولیت مبتنی بر ژل استفاده می‌شود.
این کارآفرین که بخش عمده محصولات خود را صادر می‌کند، به این موضوع اشاره کرد که در حوزه باطری‌های ژل، ۸۰ درصد محصولات تا پیش از این وارداتی بود، اما با تکنولوژی که شرکت باطری غرب به آن دست یافت، بخش اعظمی از نیاز بازار کشور با تولید داخل برطرف شد.
وی درباره نقش آفرینی بانک کارآفرینی در پیشبرد اهداف تولید این شرکت، تأکید کرد: بانک کارآفرین می‌تواند در رونق تولید نقش به‌سزایی داشته باشد چرا که ایران پتانسیل بالایی در عرصه تولید دارد و بانک کارآفرین با حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان داخلی، حداقل‌های شاخص‌های تولید را افزایش می‌دهد تا نیاز به واردات کاهش یابد.

قاسمی خطاب به کارآفرینانی که ابتدای کسب‌وکارشان قرار دارند، گفت: حوزه تولید از یک بُُعد برای کسانی که به این کار عشق دارند، دوست‌داشتنی است. تولید البته سختی‌های خود را هم دارد، اما ایجاد اشتغال و محصول تولید شده از یک واحد تولیدی که بیرون می‌آید فرد را علاقه‌مندتر به تولید می‌کند. برای داشتن اقتصادی پویا و افزایش رفاه در کشور، تولید باید انجام شود.

مساعدت بانک کارآفرین در پیشبرد اشتغال‌زایی
«صنایع دستی آقاجانی» از دیگر کسب و کار‌هایی است که با دریافت تسهیلات سه میلیارد تومانی از بانک کارآفرین، توانست با اشتغال‌زایی مستقیم و غیر مستقیم، هزار و ۲۵۰ نفر را به کار بگمارد.
به گفته حمیدرضا همتی، یکی از مسئولان بازرگانی صنایع دستی آقاجانی، بانک کارآفرین با پرداخت تسهیلات، همکاری‌های لازم با صنایع دستی آقاجانی دارد. در سالی که گذشت، با همه مشکلاتی که پیش پای همه کارآفرینان بود، با مساعدت بانک کارآفرین در پیشبرد تولید و اشتغال‌زایی موثر بودیم.
این کارآفرین خطاب به تولیدکنندگان و کارآفرینانی که قصد ورود به فضای کسب‌وکار دارند، گفت: کارآفرینان جوان با وجود مشکلات و تحریم‌ها ناامید نشوند و با باوری که دارند، اهداف‌شان را دنبال کنند.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟ دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟
شایعه شده که خانواده اسماعیل کارتال مخالف بازگشت او به ایران هستند.
شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود
همایش شیرخوارگان حسینی، فردا جمعه ۶ تیرمان همزمان با اولین جمعه ماه محرم، در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود
اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟ اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟
یک منبع آگاه از احتمال استفاده مهمات دارای اورانیوم ضعیف‌شده توسط رژیم صهیونیستی در برخی حملات به ایران خبر داد.
پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟ پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟
گزارش شاهدان عینی حاکی از آن است که پدافند هوایی در برخی شهر‌ها امشب نیز فعال شده است.
لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟ لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟
تارنمای خبری البیان در گزارشی به بررسی ارزشمندترین بازیکنان لیگ فوتبال امارات پرداخت.
پسر کارتال سرخ پوش شد؟ پسر کارتال سرخ پوش شد؟
احتمال حضور یک ترک دیگر در پرسپولیس!
طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد
شهروندان در صورت ورود به محدوده طرح ترافیک تا دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴- هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.
برگزیده
فعلا بلیت هواپیما نمی‌فروشیم! فعلا بلیت هواپیما نمی‌فروشیم!
سخنگوی وزارت راه با بیان اینکه هیچ فروش بلیتی تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود، نسبت به فروش بلیت هواپیما توسط سایت‌های غیرمجاز هشدار داد.
قانون خاصی برای مستاجران در زمان جنگ وجود دارد؟ قانون خاصی برای مستاجران در زمان جنگ وجود دارد؟
داوود بیگی‌نژاد با اشاره به وضعیت مستأجران در شرایط فعلی کشور اظهار کرد: در حال حاضر، ما قانونی متفاوت از شرایط عادی برای زمان جنگ نداریم، بنابراین مستأجران باید طبق قانون، به تعهدات خود در قبال موجران عمل کنند.
راه های استرداد وجه بلیت پروازهای لغو شده چگونه است؟ راه های استرداد وجه بلیت پروازهای لغو شده چگونه است؟
سخنگوی وزارت راه گفت: با لغو پرواز‌های داخلی و خارجی از ۲۳ خرداد، شرکت‌های هواپیمایی موظف به استرداد کامل و بدون جریمه بهای بلیت‌ها در اسرع وقت هستند.
صفحه خبر بالای تصاویر