کد خبر: ۶۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۹

چالاکی و سرعت ارائه خدمات، نقطه تمایز بانک کارآفرین

مدیرعامل شرکت کومار، سرعت ارائه خدمات، بانک کارآفرین را متمایز از سایر بانک ها کرده است.
چالاکی و سرعت ارائه خدمات، نقطه تمایز بانک کارآفرین

به گزارش مخاطب۲۴ و به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین، مهندس اردشیر طهرانی زاده، مدیرعامل شرکت کومار بعنوان یکی از مشتریان بزرگ بانک کارآفرین در گفت و گویی با نشریه پیام کارآفرین ضمن تقدیر از سرعت و چالاکی بانک کارآفرین در ارائه خدمات به بخش خصوصی گفت:" بانک کارآفرین به عنوان یک بانک خصوصی همراهی جدی‌ای در پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهری بندرعباس دارد و سرعت، چالاکی در ارائه خدمات و همراهی بانک موجب شده تا این پروژه با سرعت خوبی انجام شود. "

چالاکی و سرعت ارائه خدمات، نقطه تمایز بانک کارآفرین
وی ادامه داد: "طرح‌های عمرانی با توجه به چالش‌های دریافت بودجه اکثرا با تاخیر مواجه هستند، اینجاست که نقش بانک‌ها در تامین نیاز تسهیلات و اعتبار اسناد ریالی داخلی بسیار جدی است و می‌تواند کمک شایانی به این کمبود نقدینگی کند. بانک کار آفرین در این موضوع به خوبی همراه پیمانکاران بخش صنعت احداث است و امکان تسریع در اجرای پروژه‌ها را فراهم کرده است. "
طهرانی زاده با تقدیر از همراهی بانک افزود:"مزیت بسیار خوب بانک کارآفرین نسبت به برخی بانک‌ها، سرعت در انجام فرآیند درخواست اعطای تسهیلات تا تبدیل به مصوبه شدن در بانک کارآفرین است که این مسئله موجب تسریع در انجام پروژه‌ها می‌شود روالی که در سایر بانک‌ها بسیار زمان بر است. "

مدیرعامل شرکت کومار، بانک کارآفرین را شریک تجاری خود خواند و با اشاره به روال همکاری بانک‌ها و فعالان صنعتی با این بانک تصریح کرد:"برای اجرای پروژه‌ها نیاز به کمک و مساعدت بانک‌ها است و اگر مساعدت‌ها و اعطای تسهیلات برای اجرای پروژه‌ها توسط بانک‌ها انجام نشود، عملاً امکان انجام فعالیت‌های عمرانی با مشکلات زیادی روبرو خواهد بود. در سال‌های سخت و دشوار اقتصادی بانک‌ها باید از بخش‌های مختلف اقتصادی حمایت کنند، هرچند برخی بانک‌ها در این زمینه به‌صورت قدرتمند عمل‌نکرده‌اند، اما به نظر من یکی از وظایف بسیار مهم بانک‌ها توجه به توسعه عمران و آبادانی در کشور است. "
طهرانی زاده گفت: "مزیت رقابتی بانک‌ها در مواجه با شرکت‌های پیمانکاری باید نوع خدماتی باشد که ارائه می‌دهند. تمایز ارائه خدمات در شرکت‌های پیمانکاری حتماً باید موردتوجه و ملاحظه قرار گیرد و به‌هیچ‌وجه با شرکت‌های تولیدی و خدماتی مقایسه نشوند. خوشبختانه بانک کارآفرین با تحلیل ویژه‌ای که از شرایط شرکت‌های پیمانکار دارد، همکاری و همراهی خوبی دارد و بسیار هوشمند و چالاک عمل می‌کند. این مسئله موجب شد که حجم بالایی از ضمانت‌نامه‌هایمان را به سمت بانک کارآفرین سوق دهیم این در حالی است که با برخی بانک‌ها در حدود ۱۵-۱۰ سال است که همکاری می‌کنیم، اما سرعت ارائه خدمات این بانک‌ها به‌هیچ‌وجه قابل‌مقایسه با بانک کارآفرین نیست. "
وی در بخشی از گفت و گوی خود با پیام کارآفرین پیشنهاد کرد:" بانک‌ها نیازمند بازنگری در نگرش شان به پیمانکاران هستند و بهتر است از نگاه خدماتی به این صنعت خارج شده و به مانند یک شرکت تولیدی به آن بنگرند؛ چرا که پیمانکاری در کشور جزو بخش خدماتی محسوب می‌شود که در اعتبارسنجی بانک‌ها این نگرش با چالش مواجه است؛ حال آنکه بسیاری از تسهیلات و امکانات چه توسط دولت و چه توسط بانک‌ها برای شرکت‌های تولیدی در نظر گرفته شده است و طبق قانون امتیازات کمتری برای شرکت‌های پیمانکاری که در دسته خدماتی محسوب می‌شوند، قائلند. "
مدیرعامل کومار با اشاره به این که شرکت‌های پیمانکاری قبل از شروع کار محصول خود را فروخته اند و از این حیث از شرکت‌های تولیدی جلوتر هستند گفت:" فروش محصول شرکت‌های پیمانکاری کاملا بدون ریسک است به همین جهت نیازمند همراهی جدی بانک‌ها در تامین منابع به موقع، ضمانتنامه‌ها و تامین کمبود نقدینگی به دلیل عدم تخصیص به موقع اعتبارات عمرانی هستیم "
طهرانی زاده درخواست کرد:"به نظرم تضمین درخواست از سوی بانک‌ها به شرکت‌های صنعت احداث باید از طریق اعتبارسنجی صورت گیرد، نباید شرکت‌های پیمانکاری را وثیقه سنجی کرد، چراکه اعتبار یک شرکت تنها دارایی ملکی نیست و میزان سابقه، دانش فنی، نیروی انسانی و میزان قرارداد‌های در دست اجرا؛ توانمندی و دارایی شرکت‌های پیمانکاری محسوب می‌شود. بیشتر بانک‌ها تمرکز را بر وثیقه ملکی گذاشته اند لیکن بانک کارآفرین در این گام پیشرو بوده است و از این طریق شرکت کومار با قدمت ۴۵ ساله را اعتبار سنجی دقیقی کرد. "

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر