کد خبر: ۲۰۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵

رشد ۵۳ درصدی پرداخت تسهیلات در بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی

نظام بانکی کشور در سال ۱۴۰۱ مجموعاً ۴۴ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۲۶۸ میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های مختلف پرداخت کرد.
رشد ۵۳ درصدی پرداخت تسهیلات در بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین:بر اساس آمار و اطلاعات بانک مرکزی کل تسهیلات پرداختی شبکه بانکی طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ در دو گروه شامل صاحبان کسب و کار (شامل کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و ساختمان، بازرگانی، خدمات، متفرقه) و همچنین مصرف کننده نهایی (شامل خانوار) پرداخت شده است.

سهم بانک‌ها در اعطای تسهیلات
سهم بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی از کل تسهیلات پرداختی در کشور مجموعاً ۱۷ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۲۲۹ میلیارد ریال بوده که این رقم ۴۰ درصد کل تسهیلات شبکه بانکی را شامل می‌شود. از این میزان سهم بانک‌های دولتی ۲۴.۵ درصد و بانک‌های خصوصی شده نیز ۳۵.۵ درصد است؛ بنابراین گزارش، سهم بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی از مجموع کل تسهیلات پرداختی نظام بانکی در سال ۱۴۰۰نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۵۳ درصد رشد داشته است. کل تسهیلات پرداختی بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی طی سال ۱۴۰۰ مجموعاً ۱۱ میلیون و ۶۲۳ هزار و ۶۸۴ میلیارد ریال بوده است.

تعداد کارکنان
تعداد کارکنان بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی در پایان سال ۱۴۰۰ حدوداً ۳۶ هزار و ۱۰۰ نفر، معادل ۱۵ درصد از کل کارکنان شبکه بانکی (۲۴۱ هزار و نهصد نفر) بوده است. این رقم برای بانک‌های دولتی ۱۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر و برای بانک‌های خصوصی شده نیز ۷۸ هزار و ۳۰۰ نفر برآورد شده است.

تعداد شعب
طی دوره مورد بررسی در سال ۱۴۰۰ تعداد شعب بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی ۳ هزار و ۱۹۹ شعبه و نسبت ۱۶ درصد از کل شعب شبکه بانکی کشور (۱۹ هزار و۷۴۰ شعبه) را به خود اختصاص داده اند.

سرانه اعطای تسهیلات به نفر و شعب
با عنایت به آمار ارایه شده، نسبت تسهیلات پرداختی و همچنین سرانه اعطای تسهیلات به نفر و شعب، حاکی از کارایی بسیار بالا و مطلوب بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی علیرغم تعداد و پراکندگی کمتر این بانک‌ها در کشور نسبت به بانک‌های دولتی و خصوصی شده است.

سرانه اعطای تسهیلات در بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی به ازای هر نفر ۴۹۳ میلیارد ریال و سرانه اعطای تسهیلات به شعب نیز ۵.۵۵۹ میلیارد ریال بوده است. این میزان به وضوح بیانگر عملکرد مطلوب بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی است.

پرداخت تسهیلات به صاحبان کسب و کار
بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی همچنین با پرداخت مبلغ ۱۵ میلیون ۶۲۶ هزار و ۳۲۴ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش در سال ۱۴۰۱ به صاحبان کسب و کار در شش بخش اقتصادی (شامل کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و ساختمان، بازرگانی، خدمات، متفرقه) پرداخت کرده اند که سهمی معادل ۴۱.۵ درصد از کل تسهیلات شبکه بانکی کشور را دارا می‌باشد. این میزان برای بانک‌های دولتی ۲۲.۶ درصد و برای بانک‌های خصوصی شده نیز ۳۵.۹ درصد است.
گفتنی است تسهیلات پرداختی در قالب تأمین سرمایه در گردش به بخش‌های اقتصادی کشور طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ برای کل شبکه بانکی کشور بالغ بر ۲۷ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بوده که معادل ۶۱.۶ درصد از کل تسهیلات پرداختی است.

حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان
در راستای حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان در سال مورد گزارش از مجموع ۱۳ میلیون و ۹۲۴ هزار و ۸۶۵ میلیارد ریال تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی کشور در بخش صنعت و معدن معادل ۴۰.۱ درصد آن (مبلغ ۵ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۸۲۱ میلیارد ریال) توسط بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی پرداخت شده است و بدین ترتیب سهم اعطای تسهیلات برای این بخش اقتصادی نسبت به عملکرد دوره مشابه سال گذشته ۸۰ درصد افزایش‌یافته است.

تسهیلات اعطایی در بخش خدمات
طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ کل تسهیلات اعطایی در بخش خدمات، بالغ بر ۱۵ میلیون و ۲۱ هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال بوده که از این رقم، مبلغ ۷ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۷۸۱ میلیارد ریال معادل ۵۳.۲ درصد، توسط بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی تأمین شده است. عملکرد این بخش نسبت به دوره مشابه سال گذشته بیش از ۳۹ درصد رشد داشته است. این بخش به دلیل سهم بسزایی که در ایجاد اشتغال دارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

پرداخت تسهیلات خانوار
در گروه مصرف‌کننده نهایی (خانوار) نیز در بخش‌های تعمیرات، جعاله تعمیر مسکن، خرید مسکن غیر نوساز، خرید مسکن نوساز، خرید کالا، خرید خودرو، قرض‌الحسنه ازدواج، ضروری، فرزندآوری و ودیعه مسکن معادل ۳۱.۴ درصد از مجموع ۶ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۴۶ میلیارد ریال تسهیلات اعطایی شبکه بانکی کشور، بالغ بر ۲ میلیون و ۱۵۶ هزار و ۹۰۵ میلیارد ریال سهم بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی است.

شایان ذکر است گزارش اقدامات صورت گرفته بیانگر این واقعیت است که بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی همواره در تلاش بوده اند تا همسو با سیاست‌های کلان کشور نقش مهمی در رونق تولید، ایجاد اشتغال و افزایش رشد اقتصادی کشور ایفا کنند.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
چرا امنیت سایبری مهم است؟ چرا امنیت سایبری مهم است؟
در دنیایی که وابستگی ما به فناوری روزبه‌روز بیشتر می‌شود، امنیت سایبری به یکی از مهم‌ترین چالش‌های کسب‌وکار‌ها و افراد فعال در حوزه تکنولوژی تبدیل شده است. اما امنیت سایبری دقیقا چیست و چرا باید به آن توجه کنیم؟
نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد
رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک فروند شناور حامل ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس حد فاصل جزایر لارک و قشم خبر داد.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
هوس معین در پایتخت خوانده شد! هوس معین در پایتخت خوانده شد!
در قسمت چهاردهم سریال پایتخت ۷، بخشی از آهنگ «هوس» معین نواخته و از تلویزیون پخش شد.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
برگزیده
۴ خودرو برقی وارد ناوگان تاکسیرانی کشور شد ۴ خودرو برقی وارد ناوگان تاکسیرانی کشور شد
طبق اعلام مدیرعامل اتحادیه حمل‌ونقل مسافر شهری، استفاده از چهار مدل خودرو برقی در ناوگان تاکسیرانی کشور نهایی شده است.
نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد
رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک فروند شناور حامل ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس حد فاصل جزایر لارک و قشم خبر داد.
قطع برق کارخانه‌ها آغاز شد! قطع برق کارخانه‌ها آغاز شد!
دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان از آغاز محدودیت برقی در صنعت سیمان خبر داد و گفت: با اعمال این محدودیت‌ها تولید سیمان با اختلال روبه رو خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر