کد خبر: ۲۰۷۲۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲

خدمت جدید «سامانه توثیق الکترونیکی دارایی‌ها» در بانک صادرات ایران راه‌اندازی شد

سید ضیاء ایمانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران از پیاده‌سازی سامانه توثیق الکترونیکی دارایی‌ها برای تسهیل پرداخت وام در این بانک خبر داد و گفت: این سامانه ضمن تسهیل دسترسی مشتریان به تسهیلات بانکی، ارتقای عدالت مالی را نیز در پی دارد.
خدمت جدید «سامانه توثیق الکترونیکی دارایی‌ها» در بانک صادرات ایران راه‌اندازی شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:سیدضیاء ایمانی گفت: دریافت تسهیلات خرد در نظام بانکی عموما با چالش معرفی ضامن معتبر روبرو است. بر این اساس بانک صادرات ایران در مرحله نخست، با هدف رفع نگرانی متقاضیان تسهیلات، سامانه توثیق الکترونیکی سهام را عملیاتی کرده است.
وی افزود: مشتریان دارای کد سجام در بانک صادرات ایران، در هنگام دریافت تسهیلات می‌توانند به سادگی یک خرید اینترنتی، بخشی از دارایی سهام خود را به عنوان وثیقه در سامانه ثبت کنند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران، اجرای این طرح را کمک به ثبات بازار سرمایه دانست و افزود: متقاضیان برای تأمین منابع مالی مورد نیاز خود، به جای فروش سهام می‌توانند آن را نزد بانک صادرات ایران به صورت آنلاین و الکترونیکی به وثیقه بگذارند. بدین ترتیب این سامانه به ثبات بازار سرمایه و کاهش خرید و فروش هیجانی در بورس کمک می‌کند.
ایمانی تاکید کرد: سامانه توثیق الکترونیکی دارایی‌ها در مرحله اول برای تسهیلات خرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان عملیاتی شده است. با تکمیل این سامانه، همه دارایی‌های با ثبات، قابل وثیقه‌گذاری خواهند بود.
وی ادامه داد: با فراهم شدن امکان توثیق بیمه عمر، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سایر دارایی‌ها و ارائه این خدمت توسط بانک صادرات ایران به سایر مؤسسات اعتباری، متقاضیان به راحتی می‌توانند با توثیق الکترونیکی دارایی‌های خود، تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.