کد خبر: ۲۰۷۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۲
مجمع عمومی عادی سالیانه بانک تجارت برگزار شد

رشد ۱۸۶ درصدی سود خالص

سهامداران بانک تجارت با تصویب صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ این بانک بزرگ بورسی کشور، با تقسیم ۵۸ ریال سود نقدی از مجموع ۵۷۵ ریال سود محقق شده به‌ازای هر سهم موافقت کردند.
رشد ۱۸۶ درصدی سود خالص

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت:مجمع عمومی عادی سالیانه این بانک با حضور ۶۴.۴۲ درصدی سهامداران و نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار، سازمان خصوصی‌سازی، حسابرس مستقل و بازرس قانونی بانک ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ در سالن غدیر ساختمان مدیریت امور اعتباری بانک تجارت و به ریاست مرتضی ترک‌تبریزی رئیس هیات مدیره این بانک به‌عنوان رئیس مجمع برگزار شد.

مدیرعامل بانک تجارت در این جلسه، گزارشی مشروح از عملکرد این بانک در بخش‌های مختلف طی سال ۱۴۰۱ ارائه داد و گفت: نگاهی به عملکرد بانک تجارت طی سال‌های اخیر، رشد شاخص‌های عملکردی در این بانک را نشان می‌دهد؛ رشدی که با آهنگی متوازن، در همه زمینه‌ها قابل‌مشاهده است.

هادی اخلاقی فیض‌آثار با بیان اینکه سهم بانک تجارت از سپرده‌های ریالی شبکه بانکی از ۷.۶ درصد در اسفند ۱۳۹۸، به ۸.۹ درصد در بهمن‌ماه سال گذشته ارتقاء یافته است گفت: در دوره زمانی چهارساله گذشته، روند روبه‌رشد در سهم بانک تجارت از مجموع تسهیلات و مطالبات شبکه بانکی به میزان ۲.۱ واحد درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی به رشد قابل توجه سپرده‌های ریالی بانک تجارت در ۴ سال اخیر هم اشاره داشت و افزود: مجموع سپرده‌های ریالی بانک تجارت از ۱.۸۲۸ هزار میلیارد ریال در اسفند ۱۳۹۸، به ترتیب ۵۳، ۴۷ و ۴۰ درصد رشد در سال‌های بعد را نشان می‌دهد، به‌طوری که مجموع سپرده‌های ریالی بانک در اسفندماه ۱۴۰۱ به رقمی در حدود ۵.۷۳۳ هزار میلیارد ریال رسیده است.

مدیرعامل بانک تجارت بهبود سبد سپرده‌ها و افزایش سپرده‌های کم‌هزینه را نقطه قوت عملکرد بانک در سال‌های اخیر عنوان کرد و ادامه داد: نگاهی به مانده سپرده‌های جاری ریالی بانک، روند افزایش آن‌ها از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ را روشن می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در اسفند ۱۳۹۸ سپرده‌های جاری ریالی بانک ۴۱۹ هزار میلیارد ریال بود تصریح کرد: در اسفند ۱۴۰۱ این رقم به ۲.۱۳۳ هزار میلیارد ریال رسید؛ رقمی که حکایت از رشد ۸۳ درصدی نسبت به سال گذشته‌اش را داشت.

اخلاقی ادامه داد: تداوم رشد بانک در سپرده‌های جاری سبب کاهش منطقی نرخ هزینه مستقیم پول از ۱۲.۳ درصد در اسفند سال ۱۳۹۸ به ۸.۹ درصد در اسفند سال ۱۴۰۱ شده است.

مدیرعامل بانک تجارت در ادامه، مواردی همچون توسعه ابزار‌ها و کانال‌های خدمت‌رسانی، توجه محسوس به مشتریان حقیقی در کنار رسیدگی به مشتریان حقوقی و تداوم رتبه نخست و پیش‌تازی این بانک در گشایش اعتبارات اسنادی و صدور ضمانت‌نامه‌های ریالی را مورد اشاره قرار داد و گفت: بانک تجارت طی سال گذشته در مانده تعهدات اعتبارات اسنادی و ضمانت‌نامه‌های ریالی، به ترتیب ۴۳ و ۸۸ درصد رشد را نسبت به اسفند سال ۱۴۰۰ محقق کرده است. همچنین سود خالص بانک تجارت در مقطع پایان اسفند ۱۴۰۱ با ۱۸۶ درصد رشد نسبت به اسفند سال ۱۴۰۰ به ۱۲۸.۷۷۷ میلیارد ریال رسیده است.

افزایش ۱۸۶ درصدی سود پایه هر سهم و تشریح رویکرد‌ها و راهبرد‌های بلندمدت این بانک در تثبیت و ارتقای هرچه بیشتر شاخص‌های عملکردی و همسویی بیشتر با سیاست‌های اقتصادی دولت در راستای تحقق شعار رشد تولید و مهار تورم از دیگر موضوعاتی بود که مدیرعامل بانک تجارت در گزارش خود به آن‌ها پرداخت.

اخلاقی در این گزارش همچنین به موفقیت‌ها و برنامه‌های این بانک در پیاده‌سازی پروژه‌های بانکداری الکترونیک، سامانه منظومه و ورود هوشمندانه به بازار مشتریان اشخاص در راستای بهبود هر چه بیشتر سهم بانک از منابع مشتریان خرد اشاره و ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت‌های مختلفی همچون بازار سرمایه و با حمایت و همراهی سهامداران و مشتریان، گام‌های موفقیت‌آمیز بیشتری توسط بانک تجارت برداشته شود.

تصویب صورت‌های مالی با رأی سهامداران

در خاتمه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک تجارت، پس از ارائه گزارش حسابرس و بازرس قانونی و پاسخگویی مدیران بانک به بند‌های گزارش حسابرسی، سهامداران، صورت‌های مالی منتهی به پایان سال ۱۴۰۱ این بانک را با تحقق ۵۷۵ ریال سود برای هر سهم وتجارت تصویب کردند.

تصمیم‌گیری در خصوص تقسیم سود، انتخاب حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و علی‌البدل، تعیین روزنامه کثیرالانتشار و پاسخگویی به سؤالات و ابهامات سهامداران از دیگر مواردی بود که در مجمع عمومی عادی سالیانه بانک تجارت مورد بررسی قرار گرفت. به موجب تصمیمات اتخاذ شده در مجمع، روزنامه‌های همشهری و ایران به‌عنوان روزنامه‌های رسمی بانک تجارت انتخاب شدند.

در این مجمع همچنین پرداخت ۵۸ ریال از سود محقق شده به سهام‌داران تصویب شد که مطابق جدول زمان‌بندی منتشر شده در وبگاه کدال و روزنامه‌های رسمی بانک تجارت متعاقباً به حساب سهامداران این بانک واریز خواهد شد.

برچسب ها: بانک تجارت
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.