کد خبر: ۷۳۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۹

تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک امضاء شد

مدیران عامل بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک با هدف حمایت از تولید و اشتغالزایی در کشور تفاهمنامه همکاری به امضا رساندند.
تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک امضاء شد

به گزارش اداره روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی، در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک که روز سه‌شنبه بیست‌و‌نهم شهریورماه برگزار شد، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار به سابقه فعالیت بانک تجارت و حمایت‌های این مجموعه از صنایع و کسب‌وکارهای مختلف اشاره کرد و گفت: بانک تجارت از دهه‌های قبل، بانک تجار، کسب‌وکارها، صنایع و صنوف مختلف کشور شناخته می‌شود و رگ و ریشه این بانک به صورتی شکل گرفته که کارکنان آن به صورت تخصصی آماده خدمت‌رسانی بهینه به شرکت‌ها و صنایع بزرگ و کوچک هستند.

تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک امضاء شد

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به موضوع تفاهمنامه همکاری این بانک و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک گفت: بدون شک، این همکاری گامی مثبت در تقویت و رشد کسب‌وکارهای کوچک به شمار می‌رود و بانک تجارت آماده است علاوه بر مفاد مندرج در تفاهمنامه در سایر فرآیندهای مالی و بانکی شرکت‌های کوچک هم از این کسب‌وکارها حمایت کند.

محمدحسین مقیسه، مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک نیز در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری این صندوق با بانک تجارت گفت: حضور بانک تجارت به عنوان نقطه اتکای مطمئن با جایگاهی رفیع در صنعت کشور بسیار ارزشمند است و امیدواریم این همکاری مطلعی برای برداشتن گام‌هایی موثر در ایجاد اشتغال و اعتلای اقتصاد صنایع کوچک کشور باشد.

 

***

بر اساس این گزارش صدور ضمانتنامه تعهد پرداخت به نفع بانک تجارت برای پوشش بخشی از وثیقه تسهیلات اعطایی به متقاضیان صنایع کوچک موضوع تفاهمنامه بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک است. صندوقی که با هدف حمایت از صنایع کوچک تأسیس شده و تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنایع کوچک و همچنین کوتاه‌کردن مدت‌زمان طرح‌های اشتغال‌زا و دارای توجیه اقتصادی در دستورکارش قرار دارد.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر