کد خبر: ۲۰۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۱

پیش بینی بورس شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲

پیش بینی بورس شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲ به چه صورت خواهد بود؟
پیش بینی بورس شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:شاخص کل بورس تهران روز چهارشنبه ۳۱ خرداد ماه را با رشد ۶ هزار و ۹۴۰ واحدی نسبت به روز سه شنبه پشت سر گذاشت و توانست تا ارتفاع ۲ میلیون و ۱۷۳ هزار و ۸۸۷ واحدی بالا بیاید.

خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار سهام در این روز معاملاتی برای چهارمین روز متوالی منفی شد و شاهد خروج ۱۳۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام بودیم.

عرضه و تقاضای نماد‌های بورسی
در معاملات روز چهارشنبه بورس تهران ۱۱۵ نماد صف خرید داشتند و در مقابلِ ۳۸ نماد صف فروش نقش بست. مجموع ارزش صف‌های خرید در این روز معاملاتی با افت ۱۹ درصدی به ۷۴۰ میلیارد تومان کاهش یافت و در مقابل، ارزش صف‌های فروش با کاهش ۷۴ درصدی به ۱۰۹ میلیارد تومان رسید.

به گزارش اقتصاد ۲۴، ارزش معاملات خرد نسبت به روز سه شنبه با افزایش ۱۹ درصدی به رقم ۶ هزار و ۷۷۴ میلیارد تومان رسید.

اما سوال اصلی این است که آیا فصل تابستان ۱۴۰۲ دوباره رونق به بورس تهران بازمی گردد؟

کاهش نگران کننده ارزش معاملات خرد در بورس
علی فراقی، کارشناس بازار سرمایه در این مورد به اقتصاد ۲۴ گفت: بورس در هفته‌ای که گذشت، بازاری همراه با ریسکی و کم توان بود که فاکتور‌های جذابی برای خرید سهام نداشت.

وی ادامه داد: نکته مهم در مورد بورس این روزها، عرضه اولیه‌هایی است که انجام می‌شود. از آنجا که جذب پول حقیقی جدیدی به بازار سرمایه نداریم، پول مورد نیاز عرضه اولیه‌ها از پولی که در بازار در حال گردش است جذب می‌شود و همین موضوع موجب شده پول در گردش سایر سهام کاهش یابد.

سردرگمی بورس در آخرین روز بهار ۱۴۰۲
این کارشناس بازار سرمایه در مورد پیش بینی بورس در هفته ابتدایی تابستان ۱۴۰۲ به اقتصاد ۲۴ گفت: انتظار می‌رود نقشه راه بورس تهران با توجه به پارامتر‌های هفته گذشته فعلا تکرار همان رفتار‌های هفته گذشته باشد مگر اینکه شاهد تغییری محسوس در یکی از پارامتر‌های تاثیرگذار در بازار باشیم. به طور مثال، ارزش معاملات یا حجم معاملات افزایش محسوسی داشته باشد یا خروج و ورود پول حقیقی تغییر زیادی را تجربه کند.

به گفته فراقی، تا زمانی که بورس وضعیتِ روز‌های اخیر را داشته باشد، حرکت معناداری به سمت صعود یا نزول را در پیش نخواهد گرفت.

منتظر صعود قدرتمند بورس نباشید!
این کارشناس بازار سرمایه معتقد است:، چون پول زیادی در بورس نیست، شاخص کل نمی‌تواند حرکت بالا یا پایین قدرتمندی را تجربه کند؛ بنابراین نوسان شاخص کل در هفته آینده نیز همانند هفته اخیر، نوسان جزئی خواهد بود.

فراقی افزود: بورس به نقطه تعادلی رسیده هرچند ممکن است برخی از این روز‌های متعادل همراه با چاشنی منفی یا مثبت باشد.

فصل داغ مجامع در بورس
این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به سوال اقتصاد ۲۴ مبنی بر اینکه معاملات روز شنبه بورس تهران چگونه استارت می‌خورد؟ گفت: با توجه به اینکه معاملات بورس روز چهارشنبه نرمالِ رو به تقاضا بسته شد، انتظار می‌رود معاملات روز شنبه با تقاضای نسبتا بیشتر همراه شود.

فراقی در مورد اینکه الان زمان مناسبی برای خرید سهام است یا فروش، گفت: در شرایط فعلی بازار سهام، خرید همراه با ریسک زیاد است مخصوصا برای کسانی که به فکر اعتبار هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: یکسری از مجامع شرکت‌های بورسی در تیرماه برگزار خواهند شد که احتمالا بعد از برگزاری آنها، بورس تهران می‌تواند جهت اصلی خود را پیدا کند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟ تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تعلیق همکاری‌ها با آژانس گفت: این شورای عالی امنیت ملی ایران است که مسیر همکاری آینده ما با اژانس را مشخص خواهد کرد. سفیر ما در وین با مدیرکل اژانس در تماس است و این موارد را به او منتقل می‌کند.
توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به حضورش در هفدهمین اجلاس اکو، نوشت: در هفدهمین اجلاس اکو، با اعتراض به تجاوز به خاک ایران، از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه تشکر کردم.
حماس با آتش بس موافقت کرد! حماس با آتش بس موافقت کرد!
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.
در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند
«همان‌طور که بار‌ها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.»
برگزیده
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
صفحه خبر بالای تصاویر