کد خبر: ۲۰۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۱

پیش بینی بورس شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲

پیش بینی بورس شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲ به چه صورت خواهد بود؟
پیش بینی بورس شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:شاخص کل بورس تهران روز چهارشنبه ۳۱ خرداد ماه را با رشد ۶ هزار و ۹۴۰ واحدی نسبت به روز سه شنبه پشت سر گذاشت و توانست تا ارتفاع ۲ میلیون و ۱۷۳ هزار و ۸۸۷ واحدی بالا بیاید.

خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار سهام در این روز معاملاتی برای چهارمین روز متوالی منفی شد و شاهد خروج ۱۳۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام بودیم.

عرضه و تقاضای نماد‌های بورسی
در معاملات روز چهارشنبه بورس تهران ۱۱۵ نماد صف خرید داشتند و در مقابلِ ۳۸ نماد صف فروش نقش بست. مجموع ارزش صف‌های خرید در این روز معاملاتی با افت ۱۹ درصدی به ۷۴۰ میلیارد تومان کاهش یافت و در مقابل، ارزش صف‌های فروش با کاهش ۷۴ درصدی به ۱۰۹ میلیارد تومان رسید.

به گزارش اقتصاد ۲۴، ارزش معاملات خرد نسبت به روز سه شنبه با افزایش ۱۹ درصدی به رقم ۶ هزار و ۷۷۴ میلیارد تومان رسید.

اما سوال اصلی این است که آیا فصل تابستان ۱۴۰۲ دوباره رونق به بورس تهران بازمی گردد؟

کاهش نگران کننده ارزش معاملات خرد در بورس
علی فراقی، کارشناس بازار سرمایه در این مورد به اقتصاد ۲۴ گفت: بورس در هفته‌ای که گذشت، بازاری همراه با ریسکی و کم توان بود که فاکتور‌های جذابی برای خرید سهام نداشت.

وی ادامه داد: نکته مهم در مورد بورس این روزها، عرضه اولیه‌هایی است که انجام می‌شود. از آنجا که جذب پول حقیقی جدیدی به بازار سرمایه نداریم، پول مورد نیاز عرضه اولیه‌ها از پولی که در بازار در حال گردش است جذب می‌شود و همین موضوع موجب شده پول در گردش سایر سهام کاهش یابد.

سردرگمی بورس در آخرین روز بهار ۱۴۰۲
این کارشناس بازار سرمایه در مورد پیش بینی بورس در هفته ابتدایی تابستان ۱۴۰۲ به اقتصاد ۲۴ گفت: انتظار می‌رود نقشه راه بورس تهران با توجه به پارامتر‌های هفته گذشته فعلا تکرار همان رفتار‌های هفته گذشته باشد مگر اینکه شاهد تغییری محسوس در یکی از پارامتر‌های تاثیرگذار در بازار باشیم. به طور مثال، ارزش معاملات یا حجم معاملات افزایش محسوسی داشته باشد یا خروج و ورود پول حقیقی تغییر زیادی را تجربه کند.

به گفته فراقی، تا زمانی که بورس وضعیتِ روز‌های اخیر را داشته باشد، حرکت معناداری به سمت صعود یا نزول را در پیش نخواهد گرفت.

منتظر صعود قدرتمند بورس نباشید!
این کارشناس بازار سرمایه معتقد است:، چون پول زیادی در بورس نیست، شاخص کل نمی‌تواند حرکت بالا یا پایین قدرتمندی را تجربه کند؛ بنابراین نوسان شاخص کل در هفته آینده نیز همانند هفته اخیر، نوسان جزئی خواهد بود.

فراقی افزود: بورس به نقطه تعادلی رسیده هرچند ممکن است برخی از این روز‌های متعادل همراه با چاشنی منفی یا مثبت باشد.

فصل داغ مجامع در بورس
این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به سوال اقتصاد ۲۴ مبنی بر اینکه معاملات روز شنبه بورس تهران چگونه استارت می‌خورد؟ گفت: با توجه به اینکه معاملات بورس روز چهارشنبه نرمالِ رو به تقاضا بسته شد، انتظار می‌رود معاملات روز شنبه با تقاضای نسبتا بیشتر همراه شود.

فراقی در مورد اینکه الان زمان مناسبی برای خرید سهام است یا فروش، گفت: در شرایط فعلی بازار سهام، خرید همراه با ریسک زیاد است مخصوصا برای کسانی که به فکر اعتبار هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: یکسری از مجامع شرکت‌های بورسی در تیرماه برگزار خواهند شد که احتمالا بعد از برگزاری آنها، بورس تهران می‌تواند جهت اصلی خود را پیدا کند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان! توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان!
یک متخصص طب ایرانی گفت: مادران باردار در فصل تابستان با رعایت اصولی در تغذیه، پوشش و مصرف مایعات، از خطر گرمازدگی و عوارض گوارشی پیشگیری کنند.
تسلیحات اتمی اسرائیل را چه کسی لو داد؟ تسلیحات اتمی اسرائیل را چه کسی لو داد؟
در سپتامبر ۱۹۸۶، گزارش ساندی تایمز با اطلاعات او برای اولین‌بار سکوت درباره زرادخانه اتمی اسرائیل را شکست. وی در آن زمان هنوز در لندن بود، اما پیش از آنکه فرصت پناهندگی بگیرد یا خروج داشته باشد طعمۀ عملیات پیچیده موساد شد.
طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند
مقام‌های محلی طالبان در هرات اعلام کرده که در جریان ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۸ هزار مهاجر از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد ولایت هرات شدند.
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
خودشیفتگی از نوع ترامپیسم! خودشیفتگی از نوع ترامپیسم!
رئیس‌جمهور ایالات متحده که نامزدی‌اش برای جایزه صلح نوبل به‌تازگی لغو شده، گلایه کرد که چرا به دلیل اقداماتش در ۲ هفته گذشته این جایزه را دریافت نکرده است!
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
برگزیده
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر