کد خبر: ۲۰۶۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
با افزایش همکاری‌ها میان بانک شهر و صندوق نوآوری و شکوفایی ممکن می‌شود

جهش بزرگ در ارائه و تنوع خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این صندوق تاکنون نقش‌آفرینی جدی در نظام تامین مالی نوآوری و فناوری کشور داشته است، گفت: از سال گذشته تاکنون صندوق نوآوری اقدام به ایجاد و توسعه شبکه همکاری برای تامین مالی دانش‌بنیان‌ها کرده است.
جهش بزرگ در ارائه و تنوع خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک شهر که به منظور امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دوطرف برگزار شد، با بیان اینکه امروز بخش‌های مختلف کشور به خوبی با موضوع دانش‌بنیان درگیر شده‌اند، گفت: از سوی دیگر شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این سال‌ها خوش درخشیدند و مردم کم‌کم فهمیدند که موضوع دانش‌بنیان چیست و دیگر آن را موضوعی غیرملموس و لوکس نمی‌دانند.
خیاطیان افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهاد حامی شرکت‌های دانش بنیان توانسته است نقش‌آفرینی جدی در نظام تامین مالی نوآوری و فناوری کشور داشته باشد.
وی با بیان اینکه با گسترده شدن زیست‌بوم نوآوری کشور تنوع خدمات این صندوق نیز گسترده‌تر شده است، تصریح کرد: در این راستا از سال گذشته تاکنون صندوق نوآوری اقدام به ایجاد و توسعه شبکه همکاری برای تامین مالی دانش‌بنیان‌ها کرده است.
خیاطیان در بخش دیگری از سخنان خود شرکت‌های دانش بنیان را از خوش‌نام‌ترین شرکت‌ها در جریان مبادلاتشان با نظام مالی کشور توصیف کرد و افزود: امروز شرکت‌های دانش بنیان به یکی از خوش‌حساب‌ترین مشتریان شبکه بانکی کشور تبدیل شده‌اند به طوری که نرخ نکول آن‌ها در نظام بانکی کشور کمتر از یک دهم درصد است و در حوزه ضمانت‌نامه نیز حتی یک مورد واخواست برای ضمانت‌نامه‌هایی که با معرفی صندوق نوآوری شبکه بانکی برای شرکت‌های دانش بنیان صادر کرده، وجود ندارد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان اظهار امیدواری کرد که زیست بوم نوآوری کشور در همکاری این صندوق با بانک شهر، شاهد جهش بزرگی در ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.
در این نشست همچنین دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر ضمن اعلام آمادگی این بانک برای تاسیس شرکت مشترک سرمایه‌گذاری با صندوق نوآوری و شکوفایی، اظهار کرد: در صورت دریافت مجوز‌های قانونی برای احداث شرکت مشترک سرمایه‌گذاری با صندوق نوآوری، آمادگی سرمایه‌گذاری نقدی و غیر نقدی در حوزه نوآوری را داریم.
دکتر احمدی تاکید کرد: بانک شهر می‌تواند در راستای تامین فضای کاری شرکت‌های دانش‌بنیان، املاک مازاد خود در سراسر کشور را به صورت «اجاره به شرط تملیک» در اختیار این شرکت‌ها قرار دهد.
بر اساس این تفاهم‌نامه قرار است صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک شهر در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، به منظور تسهیل تضمین گروهی بازپرداخت اقساط تسهیلات اعطایی به شرکت‌های دانش‌بنیان همکاری کنند.

برچسب ها: بانک شهر
اخبار داغ
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
برگزیده
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز
رکوردشکنی‌های پی در پی طلا در بازار جهانی همچنان ادامه دارد و امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ طلا اعداد و ارقام عجیبی را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر