کد خبر: ۲۰۵۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸

مسکو به انگلیس و آمریکا هشدار داد

وزیر دفاع روسیه با بیان اینکه ارتش اوکراین طی دو هفته ۲۶۳ حمله انجام داده، گفت که متوسل‌شدن کی‌یف به موشک‌های کروز برای حمله به خاک روسیه به‌معنای درگیری آمریکا و انگلیس در جنگ است.
مسکو به انگلیس و آمریکا هشدار داد

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه امروز (سه‌شنبه) از دفع تمام حملات ارتش اوکراین به مواضع نیرو‌های روس در مناطق عملیات نظامی ویژه در دونباس خبر داد.

شویگو طی نشست خبری گفت: «از تاریخ چهارم ژوئن، نیرو‌های اوکراینی ۲۶۳ حمله به محور‌های زاپروژیا و دونتسک انجام دادند که تمامی این حملات دفع شده و دشمن به اهداف خود نرسید».

کرملین در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بعد از اعلام به رسمیت شناختن جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس با هدف حفاظت از مردم این منطقه و همچنین پاکسازی دولت نئونازی کی‌یف را صادر کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، شویگو با بیان اینکه کی‌یف در تلاش برای حمله به نیرو‌های روس از تعداد زیادی سلاح غربی و واحد‌های نخبه استفاده می‌کند که توسط متخصصان ناتو آموزش دیده‌اند، توضیح داد: «رژیم کی‌یف در حال برنامه‌ریزی برای هدف قرار دادن خاک روسیه از جمله کریمه با موشک‌های کروز سایه توفان است».

وزیر دفاع روسیه در این‌باره تاکید کرد: «استفاده از موشک‌های سایه توفان و هیمارس در خارج از منطقه عملیات ویژه نظامی، ضربه‌های فوری به مراکز تصمیم‌گیری در اوکراین وارد می‌کند. همچنین استفاده از این موشک‌ها علیه خاک فدراسیون روسیه به معنای مشارکت کامل آمریکا و انگلیس در جنگ است».

از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، کشور‌های غربی به سرکردگی آمریکا، تمام تلاش خود را برای جلوگیری از پیروزی روسیه در این جنگ به کار برده و تا کنون ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده‌اند.

طبق این گزارش، شویگو همچنین افزود: «از زمان آغاز عملیات ویژه، هواپیما‌های ترابری نظامی آنتونوف-۱۲۴ و ایلوشین-۷۶ بیش از ۱۰ هزار پرواز برای انتقال ۳۰۰ هزار نیروی روس به منطقه عملیات انجام داده‌اند».

به نوشته اسپوتنیک، وی درباره نمایشگاه «آرمیا-۲۰۲۳» نیز اظهار داشت: «تاکنون ۴۱ کشور خارجی تمایل خود را برای اعزام هیأت و شرکت در این نمایشگاه نظامی-فنی اعلام کرده‌اند. در زمان برگزاری این نمایشگاه، دستاورد‌های پیشرفته در حوزه فناوری اطلاعات محلی و فناوری‌های هوش مصنوعی برای اولین بار به نمایش درمی‌آیند».

پیشتر نیز «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه غرب، رژیم کی‌یف را به ابزار جنگ ترکیبی علیه این کشور تبدیل کرده بود، گفت که بحران اوکراین به دلیل جنگ ترکیبی طولانی‌مدت غرب علیه مسکو به این وضعیت رسیده است.

برچسب ها: روسیه اوکراین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر