کد خبر: ۲۰۳۳۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳

مایک پنس: مدیر اف‌بی‌آی را اخراج خواهم کرد

مایک پنس که سعی دارد ضمن تکیه بر سابقه معاونت ریاست جمهوری خود، از رئیس سابقش فاصله بگیرد، در مصاحبه‌ای با «نیویورک پست» گفت که در صورت پیروزی در انتخابات ۲۰۲۴ مدیر اف‌بی‌آی را اخراج خواهد کرد.
مایک پنس: مدیر اف‌بی‌آی را اخراج خواهم کرد

مخاطب24:مایک پنس، معاون سابق رئیس‌جمهوری آمریکا گفت که آمریکایی‌ها اعتمادشان را به وزارت دادگستری از دست‌ داده‌اند و تصریح کرد که اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا پیروز شود، رده‌های ارشد وزارتخانه را تغییر داده و کارکنانش را به‌صورت کامل عوض می‌کند. به گفته پنس، اولین مقامی که او اخراج می‌کند، کریستوفر رای، مدیر اف‌بی‌آی خواهد بود.

در این مصاحبه از او خواسته شد تا با شنیدن نام افراد، واکنشی کوتاه و تک‌کلمه‌ای نشان دهد. او گفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا دوست او «بوده»، جو بایدن، رئیس‌جمهوری کنونی این کشور «یک فاجعه» است و در واکنش به نام جورج سوروس، گفت: عروسک‌گردان.

این معاون سابق رئیس‌جمهوری آمریکا که وارد رقابت‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ کشورش شده، در این انتخابات راه دشواری در پیش دارد؛ زیرا باید هم‌زمان با تکیه‌ بر سابقه خود به‌عنوان یک معاون وفادار به دونالد ترامپ، مردم این کشور را متقاعد کند که به رئیس سابقش رأی نداده و او را برگزینند.

او در واکنش به تفهیم اتهام اخیر دونالد ترامپ در پرونده نگهداری غیرقانونی اسناد محرمانه آمریکا، آن را «روزی تلخ» برای این کشور دانست، اما گفت که کیفرخواست ترامپ حاوی اتهامات سنگینی است و او نمی‌تواند درباره آن صحبت کند.

در حال حاضر محبوبیت پنس تک‌رقمی است؛ درحالی‌که بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی دانشگاه کوینیپیاک، ترامپ از محبوبیت ۵۳ درصدی برخوردار است.

با این‌ حال، او گفت: همواره از سابقه دولت ترامپ مفتخر خواهم بود. من همیشه به دونالد ترامپ وفادار بودم؛ تا زمانی که وفاداری‌ام به قانون اساسی آمریکا از من چیز دیگری خواست.

پنس به مخالفت خود با ادعای تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا اشاره کرد که توسط ترامپ مطرح شده بود. ترامپ قصد داشت نتیجه انتخابات را باطل کند، اما پنس چنین نکرد.

این معاون سابق ترامپ همچنین موضع متفاوتی نسبت به رئیس سابق خود در قبال جنگ اوکراین گرفت و گفت: وقتی می‌بینم ترامپ و دیگران چه آینده‌ای برای این کشور متصور هستند... وقتی شرق اروپا درگیر جنگ است؛ ترامپ و دیگران در این انتخابات مسئولیت آمریکا به‌عنوان رهبر جهان آزاد را نابود کرده و زرادخانه‌های دموکراسی را تخریب می‌کنند.

ترامپ حمله روسیه به اوکراین را «هولوکاست» خوانده و محکوم کرده، اما شخص ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه را محکوم نکرده است. او مدعی شده که اگر رئیس‌جمهوری آمریکا بود، ظرف ۲۴ ساعت جنگ اوکراین را تمام می‌کرد. ترامپ از توافق صلحی که بخش‌هایی از اوکراین را به روسیه واگذار کند، حمایت می‌کند.

برچسب ها: آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر