کد خبر: ۲۰۵۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴
بازدید بزرگترین کاروان رسانه‌ای کشور از ظرفیت‌های صنعتی استان کرمان؛

روایت پیشرفت؛ از تولید تایر پیکان تا تایر هواپیما در مجتمع بارز کرمان

در بازدید شرکت‌کنندگان در اولین همایش و اردوی روایتگران پیشرفت از مجتمع بارز کرمان یکی از شرکت‌های گروه اقتصادی تأمین‌اجتماعی مدیرعامل گروه صنعتی بارز از توان این گروه برای تولید تایر در هر سایز جدیدی که صنعت خودروسازی کشور به آن نیاز داشته باشد، خبر داد.
روایت پیشرفت؛ از تولید تایر پیکان تا تایر هواپیما در مجتمع بارز کرمان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛اولین همایش «روایتگران پیشرفت» با حضور بیش از ۷۰ نفر از مدیران مسئول و خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی و فعالان فضای مجازی کشور و طی سه روز از سه‌شنبه ۲۳ تا پنجشنبه ۲۵ خرداد به میزبانی استان کرمان و با هدف آشنایی فعالان رسانه با دستاورد‌های نظام در عرصه‌‎های مختلف برگزار شد. این همایش با حضور علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیئت دولت برگزار شد و درروز پایانی آن، شرکت‌کنندگان از مجتمع لاستیک بارز بازدید کردند.

در این بازدید، جمال میرزایی مدیرعامل گروه صنعتی بارز با بیان اینکه سال ۷۲ تولیدات مجتمع بارز کرمان با تولید تایر خودرو پیکان آغاز شد، از روند پیشرفت بارز سخن گفت و افزود: در حال حاضر تایر هواپیما نیز که دارای شرایط و فناوری و حساسیت بالایی است در گروه صنعتی بارز تولید می‌شود.
مدیرعامل بارز با اشاره به این‌که امروزه گروه صنعتی بارز با فنّاوری روز دنیا در حال فعالیت است، اعلام کرد: در سال گذشته تولید ۳۰ سایز جدید تایر در این مجتمع آغاز شد و در حال حاضر امکان تولید هر سایز جدیدی که صنعت خودروسازی کشور به آن نیاز داشته باشد، فراهم شده است.
میرزایی با بیان اینکه سال گذشته رکورد تولید تایر در بارز شکسته شد، افزود: طرح توسعه افزایش تولید حدود ۱۱۰ هزار تنی جدید این مجتمع نیز با حمایت شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی (شستا) و گروه توسعه ملی تعریف پروژه شده است.
وی هدف‌گذاری گروه صنعتی بارز را کاهش هزینه‌های تولید و بهبود کیفیت اعلام کرد و مجموعه بارز را که دارای دانش فنی به‌روز تولید تایر در دنیا است، افتخار بزرگی برای کشور دانست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر