کد خبر: ۲۰۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۵
مدیرعامل بیمه البرز در جمع نمایندگان فروش استان‌های تهران و البرز:

بیمه البرز پیشگام در توسعه بیمه‌های زندگی است

مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره بیمه البرز در همایش آموزشی طرح شوکا که با حضور روسای شعب، نمایندگان فروش و کارگزاران دو استان تهران و البرز این شرکت برگزار شد، گفت: شبکه فروش پرتلاش و توانمند بیمه البرز می‌تواند به عنوان بازوی اجرایی و خط مقدم فروش در نقش آفرینی جدید بیمه البرز که همانا توسعه فروش بیمه‌های زندگی است، خودرا به معنای واقعی به مرحله ظهور برساند.
بیمه البرز پیشگام در توسعه بیمه‌های زندگی است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز:موسی رضایی با تاکید بر لزوم هوشمندسازی فرآیند‌های بیمه گری گفت: بیمه البرز برند معتبر، خوشنام و معتبری است و تمایز‌های زیادی به لحاظ سرمایه، دانش فنی و استفاده از فناوری اطلاعات دارد که امید است با هوشمندسازی شرکت تا پایان سال جاری به این برتری‌ها افزوده شود و بیش از گذشته در صنعت بیمه کشور بدرخشد.

وی کوتاه مدت بودن بیمه نامه شوکا و بهره مندی بیمه گزار از تسهیلات قرض الحسنه برای خرید این بیمه نامه را از مزایای طرح شوکا نام برد و خبر داد: برای نمایندگان فروشی که در عرضه طرح شوکا خلاقیت داشته و موفق عمل کنند طرح‌های تشویقی زیادی در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بیمه البرز با بیان این که توسعه فروش بیمه‌های خرد تمامی ذینفعان شرکت را منتفع می‌سازد خطاب به شبکه فروش گفت: مشتریان رضایتمند، خود مُبلغ خوبی برای شرکت خواهند بود پس باید جلب رضایت مشتری را در سرلوحه فعالیت خود قرار دهید.

موسی رضایی همچنین به حضور بیمه البرز در بازار‌های بین المللی اشاره کرد و گفت: بیمه البرز قبلا به عنوان راهبرشرکت‌های بیمه در بازار روسیه حضور داشته و هم اکنون نیز به عنوان راهبر شرکت‌های بیمه ایرانی با همکاری یک شرکت بیمه سوری درصدد تاسیس شرکت بیمه مشترک ایرانی سوری به منظور حمایت از سرمایه گذاران ایرانی در این کشور است که به زودی کار خود را آغاز خواهد کرد.

وی به توانگری مالی بیمه البرز اشاره و بر لزوم پرداخت دقیق و سریع خسارت تاکید کرد و هوشمندسازی فرآیند پرداخت خسارت را عاملی برای افزایش شفافیت و جلوگیری از تخلفات دانست.

در ادامه این همایش با حضور مدیرعامل و تعدادی از مدیران ستادی بیمه البرز از نمایندگان برتر این شرکت در دو استان تهران و البرز با اهدای لوح قدردانی شد.

در همایش آموزشی طرح شوکا استان‌های تهران و البرز، امیر سلطانی مقیم، مدیر توسعه بازار بیمه البرز نیز ضمن تشریح ویژگی‌های این طرح و پاسخ به سوالات نمایندگان فروش، فرآیند صدور این محصول را به طور کامل آموزش داد.

برچسب ها: بیمه البرز
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.