کد خبر: ۲۰۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲

اتوبوس شهری زامیاد رونمایی شد

شرکت زامیاد جدیدترین محصولات خود در حوزه حمل و نقل مسافری و تجاری سبک را در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو شیراز در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.
اتوبوس شهری زامیاد رونمایی شد

مخاطب24:در اولین رویداد خودرویی سال 1402، شرکت زامیاد با رونمایی از محصول جدید خود با عنوان اتوبوس ۱۲ متری شهری توانست توجه مخاطبان این حوزه را در بیستمین نمایشگاه خودرو شیراز به خود جلب کند.

بنابر این گزارش، اتوبوس شهری زامیاد به طول ۱۲ متر با ظرفیت نشسته ۳۲ نفر و ایستاده ۴۸ نفر با همکاری شرکت فوتون در این شرکت مونتاژ خواهد شد که مجهز به پیشرانه دیزلی کامینز و دارای حجم ۹.۵ لیتر است. حداکثر قدرت این پیشرانه ۳۴۰ اسب بخار و بیشینه گشتاور آن نیز ۱۵۰۰ نیوتن است. همچنین گیربکس این اتوبوس نیز از نوع اتوماتیک VOITH با ریتاردر هیدرولیکی است.

سیستم تعلیق جلو بادی این خودرو با ۲ کیسه باد و کمک‌فنر و در محور عقب نیز از همین مدل به ۴ کیسه باد تجهیز شده است. حداکثر سرعت این اتوبوس شهری هم ۸۰ کیلومتر بر ساعت است.

شایان‌ذکر است، شرکت زامیاد در این دوره از نمایشگاه باعرضه خودروهای تجاری سبک شامل: پیکاپ دو کابین کارون، پیکاپ زاگرس، وانت پادرا پلاس با کاربری‌های آتش‌نشانی و کمپرسی و وانت پادرا پلاس لانگ با کاربری یخچال در کنار محصول جدید خود در حوزه حمل‌ونقل مسافری حاضر شده است.

گفتنی است، شرکت زامیاد از 23 الی 26 خردادماه 1402 در سالن نرگس میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر