کد خبر: ۲۰۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸

افزایش ۲۲ درصدی تناژ تولید ماهانه شرکت فنرسازی زر

مدیرعامل گروه فنرسازی زر گفت: در اردیبهشت ماه سال جاری هزار و ۱۰۰ تن، انواع فنرهای تخت و پارابولیک خودرو تولید شد كه این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته كه میزان تولید ۹۰۱ تن بود، رشد 22 درصدی داشته است.
افزایش ۲۲ درصدی تناژ تولید ماهانه شرکت فنرسازی زر

مخاطب24:امید حیدری در خصوص روند تولید گروه فنرسازی زر، اظهار داشت: با رهنمودهای مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا مبنی بر تولید محصولات اقتصادی و با شناسایی نقاط قابل بهبود در خطوط تولید و همچنین ارتقاء بهره وری در ایستگاه‌های گلوگاهی تولید، این شرکت توانست در اردیبهشت ماه سال جاری هزار و ۱۰۰ تن انواع فنرهای تخت و پارابولیک، تولید كند. بر این اساس نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در تناژ تولید رشد 22 درصدی حاصل شده است؛ سال گذشته میزان تولید انواع فنرهای خودرو  ۹۰۱ تن بوده است.                                     

او افزود: فروردین و اردیبهشت ماه سال گذشته، تناژ تولید شركت فنرسازی زر، هزار و ۴۰۷ تن بود و در مدت مشابه سال جاری این عدد به هزار و ۷۰۰ تن رسید. میزان تولید این مجموعه در مدت مشابه سال‌های 1400، 1399، 1398 و 1397 به ترتیب  ۸۲۸ تن ، ۶۱۴ تن ، ۵۴۳ تن و ۵۳۷ تن بوده است.                                         

 مدیرعامل گروه فنرسازی زر به افزایش فروش این مجموعه اشاره و خاطرنشان كرد: از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه، میزان فروش این مجموعه به هزار و ۵۱۳ تن ( به ارزش ریالی 982 میلیارد ریال) رسید، این عدد در مدت مشابه سال گذشته هزار و  164 تن ( به ارزش ۵۶۲ میلیار ریال ) بود. بر این اساس در این حوزه رشد 30 درصدی حاصل شده است.

او  با اشاره به افزایش تولید در شرکت زر گلپایگان، خاطر نشان کرد: این شركت، با تصمیمات اتخاذ شده و با رویکرد جدید در زمینه‌های تولید و کیفیت، گام‌های مؤثری در تولید برداشته است، به گونه‌ای كه در اردیبهشت ماه سال جاری، شرکت زر گلپایگان 516 تن تولید داشته که این عدد در مدت مشابه سال گذشته 333 تن بوده است.

مدیرعامل گروه فنرسازی زر تاکیدکرد: درصدد هستیم با انجام پروژه‌ها و برنامه‌های استراتژیک تعریف شده و همچنین افزایش بهره‌وری در راستای تحقق ماموریت ها و اهداف کلان گروه خودروسازی سایپا، حرکت کنیم و رضایت ذی‌نفعان را به دست آوریم.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رکورد فروش سووشون به نیم میلیون نسخه رسید رکورد فروش سووشون به نیم میلیون نسخه رسید
مدیرعامل نشر خوارزمی از فروش بیش از نیم میلیون نسخه از کتاب «سووشون» از ابتدای آغازبه‌کار این انتشارات خبر داد.
حمایت کامل بن فرحان از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کامل بن فرحان از مذاکرات ایران و آمریکا
وزیر خارجه عربستان بر حمایت کامل کشورش از مذاکرات غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا تاکید کرد.
تاسیسات گردشگری روستای موئیل برای افراد کم‌توان جسمی تاسیسات گردشگری روستای موئیل برای افراد کم‌توان جسمی
معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در راستای ارائه خدمات بهتر به همه قشرها، تاسیسات گردشگری در روستای هدف گردشگری موئیل برای افراد کم‌توان جسمی دسترس‌پذیر شد.
بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز بیانیه نمایندگان درباره مذاکرات ایران و آمریکا را قرائت کرد.
پوتین چه زمانی می‌آید به تهران؟ پوتین چه زمانی می‌آید به تهران؟
دیمیتری پسکوف گفت: «رئیس‌جمهور روسیه دعوتنامه معتبری برای سفر رسمی یا کاری به ایران دارد، اما تاریخ‌ها هنوز مشخص نشده‌اند.»
حکم مردی که مهریه ندهد چیست؟ حکم مردی که مهریه ندهد چیست؟
قانون جدید مهریه با حذف حبس، مجازات‌های جایگزین مانند پابند الکترونیکی و توقیف اموال را جایگزین کرده است. اما اگر مردی از پرداخت مهریه خودداری کند، چه سرنوشتی در انتظار اوست؟
طارمی دوباره در مدار بازی قرار گرفت طارمی دوباره در مدار بازی قرار گرفت
مهاجم ایرانی اینتر با عملکرد قابل قبولش در چند بازی اخیر، بار دیگر توانسته خود را تبدیل به گزینه‌ای قابل اتکا برای سیمونه اینزاگی کند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر