کد خبر: ۲۰۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹

حمایت بانک توسعه تعاون از مزارع پرورش میگو در بوشهر

معاون مدیریت شعب بانک توسعه استان بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت‌های ویژه استان بوشهر در بخش‌های اقتصادی بویژه کشاورزی و پرورش میگو، بانک توسعه تعاون از سرمایه‌گذاران در این بخش‌ها حمایت مالی و تسهیلاتی خواهد کرد.
حمایت بانک توسعه تعاون از مزارع پرورش میگو در بوشهر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ سید مهدی جعفری معاون فناوری و پشتیبانی مدیریت شعب استان بوشهر، رحیمی رئیس شعبه لیان بوشهر در دیدار با مدیرعامل شرکت‌های تنگستان میگو، بوشهرمیگووتعاونی گروه ۶۴۹ از مشتریان برتر شعبه لیان اظهارکرد: با توجه به نقش و تاثیر صنعت پرورش میگو در ارزآوری و ایجاد اشتغال پایداروتوسعه منطقه‌ای استان‌ها حمایت از این صنعت ارز آور توسط بانک توسعه تعاون در استان بوشهر همواره در دستور کار قرار داشته و این بانک در زمینه تامین سرمایه در گردش این طرح‌ها در سال‌های گذشته وسال جاری تسهیلات قابل توجهی را به شرکت‌های فعال پرورش دهنده میگو در استان پرداخت کرده است.

جعفری اضافه کرد: تامین لارو (بچه میگو) وغذا از مشکلات اصلی پرورش دهندگان میگو است که بانک توسعه تعاون می‌تواند برای حل این مشکل با اعطای ال سی داخلی به این شرکت‌ها کمک کند.

معاون مدیریت شعب استان بوشهرادامه داد: با توجه به اینکه مبالغ تامین غذای میگو افزایش یافته است و لارو باید از استان‌های دیگرتامین شود لذا این مهم هزینه برداربوده و شرکت‌های پرورش دهنده میگو باید از سوی بانک‌ها حمایت شوند که در این راستا بانک توسعه تعاون حمایت تسهیلاتی خود را از فعالان زحمتکش این بخش دریغ نخواهد کرد.

مدیرعامل شرکت تنگستان میگو ضمن تقدیرازرئیس و کارکنان شعبه لیان بانک توسعه تعاون در راستای تعامل و همکاری بسیار خوب با شرکت‌های پرورش دهنده میگو اظهارکرد:درآمد زایی و ارز آوری بالای میگوی صادراتی، پرورش دهندگان را به افزایش تولید ترغیب کرده لذا در همین خصوص باید بانک‌ها و دستگ‌های اجرایی استان برای ایجاد اشتغال جوانان پیگیر مسائل و مشکلات این شرکت‌ها باشند و با پرورش دهندگان میگوتعامل و همکاری داشته باشند.

موسوی مدیرعامل شرکت تعاونی گروه ۶۴۹ یکی دیگر از پرورش دهندگان میگو حاضر در این دیدار نیز بیان کرد: روش‌های نوین پرورش میگو و کشت متراکم بسیار جواب داده است و از مسئولان انتظار داریم شرایط را برای ورود شرکت‌های دانش بنیان و فناور به عرصه پرورش آبزیان هموار کنند.

وی در پایان اضافه کرد: برای صادرات محصولات خود انتظار داریم بانک‌ها در مواقع ضروری حمایت ویژه‌ای از شرکت‌ها کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر