کد خبر: ۲۰۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
مدیر شعب استان خراسان جنوبی:

ابزار‌های تأمین منابع مالی بانک توسعه تعاون در خدمت واحد‌های تولیدی و صنعتی است

مدیر شعب استان خراسان جنوبی درسفر به شهرستان سربیشه در ناحیه صنعتی از چندین واحد تولیدی و صنعتی بازدید کرد.
ابزار‌های تأمین منابع مالی بانک توسعه تعاون در خدمت واحد‌های تولیدی و صنعتی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ ملائی مدیر شعب استان خراسان جنوبی در راستای فعالیت‌های بازاریابی و گسترش حوزه خدمات دهی بانک در سطح استان ضمن سفر به شهرستان سربیشه و حضور در ناحیه صنعتی این شهرستان از چند واحد تولیدی و صنعتی بازدید کرد.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان در دفتر مدیریت ناحیه صنعتی سربیشه بر ضرورت دریافت مشاوره اقتصادی و استفاده از تجارب واحد‌های مشابه توسط متقاضیان ایجاد واحد‌های تولیدی تاکید کرد و افزود: صرف دریافت مجوز و ایجاد کارگاه تولید برای بازدهی و کسب سود کفایت نمی‌کند و می‌بایست به بازار فروش و قیمت تمام شده محصول در بازار رقابتی فعلی نگاه اصولی داشت.

وی با بیان اینکه اخذ تسهیلات تنها راه تأمین منابع مالی توسط صنعتگران نیست خاطر نشان کرد: در برخی موارد استفاده از ابزار‌های دیگر تأمین منابع مالی همچون صدور ضمانت نامه بانکی و گشایش اعتبار اسنادی مقرون به صرفه‌تر از تسهیلات در بهای تمام شده محصول است که بانک توسعه تعاون به عنوان حامی بخش تولید این ابزار‌ها را در خدمت واحد‌های تولیدی و صنعتی استان قرار داده است.

ملائی با اشاره به امکان استفاده متقاضیان ایجاد واحد‌های تولیدی از ظرفیت منابع صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک توسعه تعاون به منظور تأمین بخشی از اعتبارات مورد نیاز صنعتگران، اضافه کرد: چنانچه کارگاه‌های فعال یا در حال ایجاد در قالب تعاونی تشکیل شده باشند می‌توانند در زمینه تضامین مورد نیاز برای انواع امور بانکی خود از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون بانک توسعه تعاون نیز استفاده نمایند.

به گفته مدیر ناحیه صنعتی سربیشه در این ناحیه ۲۷ کارخانه ایجاد شده که ۲۴ واحد آن فعال است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر