کد خبر: ۲۰۴۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۹

پیش بینی بورس امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

دیروز شاخص در حوالی ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار واحد ماندگار شد. این در حالیست که شاخص کل روز شنبه نیز تنها ۷۰۲ واحد رشد کرد و روز یکشنبه بیش از ۱۹ هزار واحد پایین آمد.
پیش بینی بورس امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز - سه‌شنبه ۳۰ خرداد - به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. در روز دوشنبه شاخص کل بورس هزار و ۳۰۴ واحد رشد کرد و به رقم ۲ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۲۲۱ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۵ هزار و ۳۴۰ واحد بالا آمد و در رقم ۷۳۷ هزار و ۹۹۹ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۲۵۰ واحد رشد کرد و به رقم ۲۷ هزار و ۸۱۴ واحد رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افزایش هزار و ۲۹۰ واحدی داشت و به سطح ۱۳۶ هزار و ۱۲۷ واحد رسید.



در پایان معاملات روز دو‌شنبه، ۳۳۸ نماد رشد قیمت و ۳۳۲ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۵۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۵۰ درصد بازار افت قیمت داشتند.



بیشترین افزایش قیمت
روز دو‌شنبه در بورس شرکت ایرکا پارت صنعت (خکار)، شرکت سرمایه گذاری نیرو (ونیرو) و شرکت قند مرودشت (قمرو) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز سرمایه گذاری آوا نوین (وآوا)، شرکت سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر) و شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.


بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های پتایر (شرکت ایران تایر)، سصف‌ها (شرکت سیمان اصفهان) و بشهاب (شرکت لامپ پارس شهاب) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر)، شرکت نوش پونه مشهد (غپونه) و شرکت بهار رز عالیس چناران (عالیس) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات دوشنبه، ۹۲ نماد صف خرید داشتند و ۶۸ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۸۱۴ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۰۲ درصدی به ۴۷۲ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز
معامله‌گران در شرایطی به استقبال معاملات امروز می‌روند که دیروز شاخص‌های بازار بار دیگر به سمت بالا حرکت کرد. اما شاخص کل روز پرنوسان‌تری داشت. ابتدا با نزول شروع کرد و خیلی سریع تغییر مسیر داد. در یک ساعت ابتدایی ۶ هزار واحد رشد کرد و پس از آن روند باثباتی را طی کرد. اما در یک ساعت پایانی عرضه در بازار زیاد شد و شاخص نیز شروع به نزول کرد و تنها هزار و ۳۰۴ واحد بالاتر از روز قبل ایستاد.

دیروز ارزش معاملات خرد با افت ۹ درصدی به ۷ هزار و ۵۶۷ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد تا به کانال ۷ همتی برگردد که سه روز متوالی در آن قرار داشت.

با این حال شاخص با جلوداری شپنا، حکشتی، شبندر و شستا رشد کرد. در مقابل، فولاد، نوری، وبملت و خودرو مانع رشد بیشتر شاخص کل شدند.

تعداد نماد‌های سبز و قرمز بازار تقریبا برابر بود. اما شاخص هم وزن بیش از ۵ هزار واحد رشد کرد.

همچنین روز دوشنبه بار دیگر شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و ۴۳۴ میلیارد تومان سرمایه حقیقی به بازار وارد شد. دیروز نماد‌های بانکی - وبملت، وتجارت و وبصادر - بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

معامله‌گران حقیقی از نماد‌های بانکی خارج شدند و در مقابل نماد‌های شهر، شرانل، فکمند، فسبزوار و شبندر بیشترین ورود پول حقیقی را ثبت کردند.

بدین ترتیب شاخص در حوالی ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار واحد ماندگار شد. این در حالیست که شاخص کل روز شنبه نیز تنها ۷۰۲ واحد رشد کرد و روز یکشنبه بیش از ۱۹ هزار واحد پایین آمد؛ بنابراین به نظر می‌رسد وضعیت نماد‌های کوچک و متوسط بازار بهتر از بزرگان بازار است. در میان بزرگان، تنها بخشی از پالایشی‌ها و فلزات اساسی سبزپوش بودند. در مجموع می‌توان گفت با روند فعلی که پول حقیقی از بازار خارج می‌شود انتظار رشد قابل توجهی در بازار دیده نمی‌شود.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر