کد خبر: ۲۰۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۶

ادعای طالبان درباره حمله توپخانه‌ای ایران

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع طالبان در اولین اظهارنظر در مورد درگیری اخیر مرزی با ایران گفت ابتدا مرزبانان ایرانی «چهار روز» با توپخانه به طالبان حمله می‌کردند و نیرو‌های طالبان «مجبور» به عکس‌العمل شدند.
ادعای طالبان درباره حمله توپخانه‌ای ایران

مخاطب۲۴ : به نقل از برترین ها ؛ محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع طالبان در اولین اظهارنظر در مورد درگیری اخیر مرزی با ایران گفت ابتدا مرزبانان ایرانی «چهار روز» با توپخانه به طالبان حمله می‌کردند و نیرو‌های طالبان «مجبور» به عکس‌العمل شدند.

درگیری اخیر چند ساعته مرزی در نیمروز در ۵ خرداد/جواز (۲۶ می) به شهید شدن یک مرزبان ایرانی و کشته شدن یک نیروی طالبان انجامید و مقام‌ها در تهران و کابل آن را «سوءتفاهم» خوانده و گفتند از فردای آن روز وضعیت به حالت عادی بازگشته است.

مجاهد شب گذشته در یک مصاحبه ویژه در تلویزیون طلوع‌نیوز که با حضور شماری از مخاطبان صحبت می‌کرد، در این زمینه گفت طالبان با کشور‌های همسایه «هدف و مقصد» جنگ و جنجال ندارد و در مورد رویداد‌های مرزی گفت: «بسیار وقت‌ها طوری است که معلومات دقیق هم وجود دارد و شواهد هم است که در بعضی موارد ما را مجبور کرده‌اند... بعضی وقت‌ها این طور واقع شده که در سرحدات غیرنظامیان افغان شهید شده‌اند. از طرف ایران هم و پاکستان هم و دیگر کشور‌ها هم.»

وزیر دفاع طالبان مشخصا در مورد درگیری اخیر مرزی با ایران در نیمروز گفت: «مشکلی که با ایران پیش آمد، چهار روز برایم گزارش می‌آمد که آن‌ها توپ و هاوان شلیک می‌کنند. من (به ایرانی‌ها) گفتم این کار را نکنید و به نفع‌مان نیست و بعد مجبور شدیم که عکس‌العمل نشان دهیم و از خاک‌مان دفاع کنیم و از حق‌مان نمی‌گذریم و به کسی هم حمله نمی‌کنیم.»

پس از درگیری اخیر گزارش‌هایی از اعزام صد‌ها نیرو و خودرو‌های طالبان به سمت مرز با ایران در رسانه‌ها منتشر شد و وزارت داخله/کشور طالبان آن را «تمرینات نظامی برای آشنایی با سلاح‌های سنگین» مرزبانان طالبان عنوان کرد.

برچسب ها: طالبان ایران
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت