کد خبر: ۲۰۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸
بازدید مدیرعامل تأمین‌اجتماعی از مراکز بیمه‌ای و درمانی منجیل

دستور میرهاشم موسوی در زمینه تعیین تکلیف فوری درمانگاه تأمین‌اجتماعی منجیل

دستور میرهاشم موسوی در زمینه تعیین تکلیف فوری درمانگاه تأمین‌اجتماعی منجیل
دستور میرهاشم موسوی در زمینه تعیین تکلیف فوری درمانگاه تأمین‌اجتماعی منجیل

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ میرهاشم موسوی در حاشیه بازدید از مراکز بیمه‌ای و درمانی شهرستان رودبار و شهر منجیل و در دیدار با رئیس و اعضای شورای شهر و نیز رئیس شعبه تأمین‌اجتماعی منجیل، گفت: تعیین تکلیف درمانگاه تأمین‌اجتماعی شهر منجیل، باید اولویت اصلی تأمین‌اجتماعی این شهر باشد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ میرهاشم موسوی در این نشست با اشاره به مأموریت مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم، گفت: حل مشکلات و دغدغه‌های مردم در بخش‌های مختلف حکمرانی، رویکرد اصلی دولت مردمی سیزدهم است که در سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در همین چارچوب توسعه ظرفیت‌های ارائه خدمات متناسب با نیاز مناطق مختلف و تسهیل در ارائه خدمات مورد تأکید است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین در دیدار با رئیس و اعضای شورای اسلامی منجیل، بیان کرد: تعیین تکلیف درمانگاه تأمین‌اجتماعی شهر منجیل باید اولویت اصلی تأمین‌اجتماعی و سایر مسئولان و مدیران این شهر باشد، چرا که یک ظرفیت مهم برای بهبود کیفیت سلامت شهروندان است و مأموریت سازمان تأمین‌اجتماعی نیز توسعه خدمات خصوصاً در حوزه درمان مستقیم است.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات فنی و مهندسی و ایمنی ساختمان نیمه‌تمام این درمانگاه و گلایه از تاخیر در تعیین تکلیف این درمانگاه در دوره‌های پیش، افزود: عیب‌یابی، رفع نقص و استحکام‌بخشی ساختمان درمانگاه تأمین‌اجتماعی منجیل باید با محوریت مدیریت شهری به سرعت انجام شود و اگر مشکلی در زمینه مسائل ایمنی این ساختمان وجود نداشته باشد، سازمان تأمین‌اجتماعی با سرعت و اهتمام ویژه این پروژه را دنبال خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، سید جواد طاهری رئیس شورای شهر منجیل نیز در این جلسه با اشاره به اینکه درمانگاه تأمین‌اجتماعی این شهر برای مدتی بلاتکلیف رها شده بود، از حضور میدانی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و مدیران ارشد سازمان برای تعیین تکلیف این مرکز درمانی قدردانی کرد و گفت: منطقه‌ای که این درمانگاه در آن مستقر است، حدود هشت هزار نفر جمعیت دارد که در صورت تعیین تکلیف این درمانگاه و تکمیل آن می‌توانند از خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی بهره‌مند شوند.

براساس این گزارش مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین در بازدید از شعبه تأمین‌اجتماعی منجیل و گفتگو با تعدادی از مراجعان و کارکنان این شعبه، در جریان چگونگی فرایند‌های ارائه خدمات به بیمه‌شدگان در این شعبه قرار گرفت.

گفتنی است همزمان با حضور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در شهرستان رودبار و شهر منجیل، تعدادی از معاونان و مدیران ارشد این سازمان نیز از مراکز درمانی و بیمه‌ای شهرستان رستم‌آباد بازدید کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر