کد خبر: ۲۰۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷

اقدام امانوئل ماکرون برای کیلیان امباپه

رئیس‌جمهور فرانسه برای نگه داشتن فوق‌ستاره پاریسی‌ها در این کشور دست به کار شد.
اقدام امانوئل ماکرون برای کیلیان امباپه

مخاطب۲۴ :‌به نقل از فرارو ؛ «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز چهارشنبه (دیروز) تایید کرد که تلاش می‌کند تا با اعمال فشار، «کیلیان امباپه» فوق‌ستاره فرانسوی تیم پاری‌سن‌ژرمن در ترکیب این تیم باقی بماند.

امباپه اخیراً اعلام کرده قرارداد خود که تا پس از سال ۲۰۲۴ تمدید نخواهد کرد. این اظهارنظر باعث خشم قهرمان لیگ فرانسه شده و گفته به پیشنهاد‌ها برای خرید او جواب مثبت خواهد داد و اجازه نمی‌دهد بهترین بازیکن چهار فصل اخیر لیگ فرانسه در پایان سال آینده و به صورت آزاد، این تیم را ترک کند.

رسانه‌ها می‌گویند در سایه عدم موافقت امباپه با فعال‌سازی بند تمدید یک ساله قرارداد خود تا ۲۰۲۵، رئال مادرید تلاش دارد او را در تابستان ۲۰۲۴ و به صورت آزاد به خدمت بگیرد. گفته می‌شود ترجیح مهاجم پاریسی‌ها نیز حضور در سانتیاگو برنابئو است.

ماکرون در حاشیه نمایشگاه «ویواتِک» در پاریس و در پاسخ به سوال یک هوادار فوتبال درباره امباپه گفت: «من اطلاعاتی درباره آینده امباپه ندارم، اما تلاش خواهم کرد او در تیم کنونی خود باقی بماند».

این برای اولین بار نیست که ماکرون وارد ماجرای امباپه می‌شود. فوق ستاره فرانسوی فصل گذشته نیز که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و در نهایت این انتقال انجام نشد، گفته بود از «توصیه خوب» رئیس‌جمهور برای ماندن در پاریس قدردانی می‌کند.

امباپه ۲۴ ساله که تابستان گذشته خبر‌های زیادی مبنی بر حضور او در رئال مادرید شنیده می‌شد، ناگهان تصاویر او با پیراهن پاری‌سن‌ژرمن که روی آن ۲۰۲۵ درج شده بود، در رسانه‌ها منتشر شد.

«فلورنتینو پرز» رئیس باشگاه رئال مادرید درباره تلاش برای جذب امباپه در تابستان گذشته گفته بود: تلاش برای حضور او در رئال مادرید، یک روند طولانی و طاقت‌فرسا بود، اما او نظرش را عوض کرد. اما من فکر می‌کنم او تحت فشار بود. اگر رئیس‌جمهور فرانسه و یا شهردار پاریس از تو چیزی را بخواهند، سخت است مقاومت کنید.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر