کد خبر: ۲۰۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴

افشاگری شوکه‌کننده درباره کلاهبرداری ارز‌های دیجیتال

در یک افشاگری شوکه‌کننده، محققان شرکت امنیتی Trend Micro از ایجاد یک شبکه کلاهبرداری گسترده توسط تیم Impulse خبر دادند که شامل بیش از ۱۰۰۰ وب‌سایت‌کلاهبرداری است.
افشاگری شوکه‌کننده درباره کلاهبرداری ارز‌های دیجیتال

مخاطب24:این وب‌سایت‌ها که بخشی از یک برنامه وابسته به نام «پروژه ایمپالس» هستند، علاقه‌مندان به ارز‌های دیجیتال را در سرتاسر جهان از طریق یک مکانیسم پیچیده کلاهبرداری فریب داده‌اند. این کلاهبرداری که به نظر می‌رسد در سال ۲۰۲۱ آغاز شده، به دلیل شبکه گسترده و پیچیده آن، چندان مورد توجه قرار نگرفته است. در واقع، علی‌رغم اینکه قبلاً مواردی به صورت فردی و جزئی گزارش شده، اما وسعت اصلی این کلاهبرداری پنهان مانده است.

روش عملیات کلاهبرداری نسبتاً ساده، اما فریبنده است. قربانیان بالقوه با وعده پاداش‌های ارز‌های دیجیتال وسوسه می‌شوند. با این حال، برای دریافت این پاداش‌ها، قربانیان باید ابتدا یک سپرده «کوچک» برای فعال کردن حساب‌های خود انجام دهند. متأسفانه کسانی که پول می‌دهند، هرگز در ازای آن چیزی دریافت نمی‌کنند.

در این میان، تیم Impulse با ساختن یک وب‌سایت ضد کلاهبرداری تقلبی، عملاً خود را در پوششی از اعتماد عمومی، پنهان کرده و به این ترتیب، قربانیان بیشتری را در دام فریب خود گرفتار کرده است. علی‌رغم ماهیت توزیع شده عملیات کلاهبرداری این مجموعه، محققان توانستند نقاط مشترک بین وب‌سایت‌ها را از طریق یک پایگاه داده مشترک به هم متصل کنند و رابطه میان آن‌ها را دریابند.

طبق گزارش‌ها، هنگامی که قربانی، یک حساب کاربری در یکی از این سایت ایجاد می‌کند، جزئیات ورود به سیستم در کل شبکه کار می‌کند. به گزارش یک کانال عمومی تلگرامی که تراکنش‌های جعلی را ثبت می‌کند، قربانیان، مبلغ حیرت‌آور بیش از ۵ میلیون دلار را از طریق این کلاهبرداری از دست داده‌اند. اگرچه گمان‌هایی وجود دارد که تیم Impulse با دست‌کاری ربات‌ها به طور مصنوعی، تعداد تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد تا تعداد بیشتری از شرکت‌های وابسته را جذب کند. در هر صورت، ماهیت کلاهبرداری این عملیات، غیر قابل انکار است.

منبع: رمزارز نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر