کد خبر: ۱۹۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸

اظهارات نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته که در تماس اخیر با وزیر خارجه آمریکا گفته که توافق با ایران موجب مهار برنامه هسته‌ای این کشور نمی‌شود.
اظهارات نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

اظهارات نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

مخاطب۲۴ :‌به نقل از فارس ؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که پنجشنبه هفته گذشته (هشتم ژوئن ۱۸ خرداد ماه) در خصوص طیفی از موضوعات از جمله برنامه هسته‌ای ایران با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا گفت‌وگوی تلفنی کردند، به بخشی از صحبت‌های خود با بلینکن اشاره کرد.

بنا بر گزارش پایگاه خبری «عرب نیوز»، نتانیاهو که از هر فرصتی برای تبلیغ علیه برنامه هسته‌ای ایران استفاده می‌کند، گفت: «من به بلینکن گفتم که بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران، کمکی به مهار این برنامه نمی‌کند».

نتانیاهو در حالی بار دیگر تلاش کرده که در مسیر احیای برجام مانع‌تراشی کند که اخیراً گزارش‌های مختلفی توسط رسانه‌های عبری مبنی بر ازسرگیری مذاکرات آمریکا و کشور‌های اروپایی با جمهوری اسلامی بر سر فعالیت‌های هسته‌ای این کشور منتشر شده است و کابینه نتانیاهو هم بار‌ها مخالفت خود را با این مذاکرات ادعایی اعلام کرد.

طبق گزارش عرب نیوز، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «من به بلینکن اطمینان دادم که اسرائیل هر اقدام لازم را برای محافظت از امنیت خود در مواجهه با ایران انجام خواهد دارد».

رسانه‌های عبری روز جمعه هفته گذشته (۱۹ خرداد ماه)، گزارش کردند که روز پنجشنبه هفته گذشته بنیامین نتانیاهو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا گفت‌وگوی تلفنی داشته و درباره چند موضوع مهم از جمله برنامه هسته‌ای ایران صحبت کرده‌اند.

وزیر خارجه آمریکا اخیراً در مصاحبه‌ای با روزنامه «الشرق‌الاوسط» در پاسخ به این سوال که آیا برای احیای مذاکرات در خصوص برجام تلاش می‌کند یا خیر گفت: «از روز اول ما تلاش کردیم تعیین کنیم که آیا بازگشت به پایبندی دوجانبه به برجام امکان‌پذیر است یا نه و تلاش‌های قابل توجهی در این مسیر انجام دادیم، همان‌طور که شرکای اروپایی و روسی و چینی چنین کردند».

بلینکن که طی روز‌های گذشته سفرش به اراضی اشغالی را لغو و به جای آن، راهی عربستان سعودی شده بود در ادامه گفتگو با با الشرق‌الاوسط اذعان کرده بود که دولت آمریکا کماکان دیپلماسی را بهترین روش در قبال ایران می‌داند. او گفت: «بنابراین ما گزینه دیپلماسی را باز نگه می‌داریم و این بهترین مسیر است».

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر