کد خبر: ۱۹۷۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه اعلام کرد؛

توسعه خدمات در مناطق محروم، اولویت سازمان تامین‌اجتماعی است

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی که در سی‌وهفتمین سفر استانی خود به همراه جمعی از مدیران ارشد این سازمان به استان کهگیلویه‌وبویراحمد سفر کرده است.
توسعه خدمات در مناطق محروم، اولویت سازمان تامین‌اجتماعی است

توسعه خدمات در مناطق محروم، اولویت سازمان تامین‌اجتماعی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛موسوی در این جلسه ضمن تسلیت ایام رحلت حضرت امام خمینی (ره) گفت: امام (ره) در شرایطی که مادی‌گرایی بر جامعه غلبه کرد بود و انسانیت، معنویت و هویت اصلی ملت مورد غفلت قرار گرفته بود پرچم عدالت را برداشتند و هندسه قدرت را در جهان تغییر و در ریلی قرار دادند که ان‌شاءلله در ادامه این انقلاب به آن مرحله‌ای خواهد رسید که خداوند قادر متعال، حکومت بر جهان را به مستضعفان عالم وعده داده است.

وی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد به‌رغم اینکه محدودیت‌هایی را تجربه کرده، اما با چشیدن طعم شیرین انقلاب، اتفاقات بزرگی در این استان رقم خورده است، گفت: در سال‌های قبل از انقلاب از کل جمعیت سی و چند میلیونی کشور، تنها ۲۰ درصد تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی بودند در حالی که امروز به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدای والامقام و مجاهدت‌های مردم و مسئولان طی بیش از چهار دهه گذشته، بالغ بر ۷۳ درصد جمعیت ۸۵ میلیونی ایران، تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی هستند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر اینکه ما با قله‌ای که در گسترش عدالت باید به آن برسیم، فاصله داریم، اما جهت‌گیری‌های کلی طی این چهار دهه مطلوب بوده است، اظهار داشت: با اقدامی که در دولت مردمی سیزدهم برای پوشش بیمه درمانی انجام شد، نزدیک به صددرصد جامعه تحت پوشش بیمه‌های درمانی قرار گرفتند. دولت محترم در سال گذشته حدود ۶ میلیون نفری که بیمه سلامت نداشتند را با رویکرد عدالت‌محوری تحت پوشش خدمات بیمه سلامت قرار داد. البته نواقص و توزیع ناعادلانه و برخی عیب و اشکال‌ها وجود دارد، اما به‌طور کلی وقتی وضعیت مردم از لحاظ بیمه و درمان را در قبل و بعد از انقلاب مقایسه می‌کنیم، آثار و برکات واقعی انقلاب اسلامی کاملاً مشهود است.

وی افزود: پیش از انقلاب تعداد کل مراکز درمانی تخصصی و فوق‌تخصصی درمانی تأمین‌اجتماعی به بیش از ۲۰ واحد نمی‌رسید، اما امروز بالغ بر ۴۲۰ مرکز درمانی و بیش از ۷۷ مرکز بیمارستانی تأمین‌اجتماعی در کشور وجود دارد؛ بیمارستان‌هایی که در ارائه برخی خدمات درمانی در منطقه نمونه هستند. در همین سال گذشته یکی از پیچیده‌ترین عمل‌های جراحی قلب در بیمارستان شهید لواسانی تأمین‌اجتماعی انجام شد و این‌ها اتفاقات ارزشمندی است.

موسوی در ادامه گفت: در واقع کار‌های نکرده‌ای هست که باید پیگیری کنیم و اتفاقات بزرگی هم هست که به برکت این نظام و انقلاب در حکمرانی تأمین‌اجتماعی در راستای تحقق عدالت، امنیت و آسایش رقم خورده که باید شکرگذار خداوند باشیم و آن‌ها را به درستی برای مردم تبیین کنیم و در مسیر امیدآفرینی گام برداریم. خصوصاً در راستای آن تحولی که اخیراً رهبر انقلاب در سه سطح کشور، ملت‌های مسلمان و جهان مطرح کردند و آن دو عنصر ایمان و امید که به ما توصیه فرمودند، باید بتوانیم مردم را به آینده امیدوار کنیم. البته خیلی‌ها تلاش کردند در همین اغتشاشات اخیر مردم را از مسیر انقلاب برگردانند، اما مردم پای انقلاب ایستادند و این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات سازمان تأمین‌اجتماعی، کسری منابع نقدی است، گفت: در دوره‌های قبلی، مسئولان سازمان تأمین‌اجتماعی برای تأمین نقدینگی به سمت استقراض رفته بودند، اما به لطف خداوند طی کمتر از دو سال اخیر بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی که از بعد از سال ۱۳۹۴ ایجاد شده بود را تسویه کردیم. این اتفاقی بود که در همگرایی دولت و مجلس در این دوره رقم خورد و با سهامی که واگذار شد توانستیم کسری نقدینگی را جبران کنیم و انشاءالله این مسیر ادامه خواهد داشت.

وی در پاسخ به درخواست حجت‌الاسلام موحد، نماینده مردم کهگیلویه مبنی بر سرمایه‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی در طرح نیمه‌تمام سیمان سپو، گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی و هلدینگ سیمانی شستا برای مشارکت در احیای این طرح آمادگی دارد، اما مقدمه این سرمایه‌گذاری رفع مشکلات حقوقی احتمالی این طرح است.

موسوی همچنین درباره بازسازی بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی دهدشت نیز اظهار داشت: در رابطه با این بیمارستان ما آمادگی داریم که به مصوبه دولت محترم در زمینه بازسازی این بیمارستان عمل کنیم. سی درصد از این طرح سهم تامین‌اجتماعی است که من همین‌جا به وزارت محترم بهداشت اعلام می‌کنم که به محض آغاز این طرح ما آمادگی کامل داریم که سهم خود را در این پروژه عملیاتی کنیم.

وی با تأکید بر عزم جدی سازمان تأمین‌اجتماعی برای توسعه خدمات در همه حوزه‌های مورد نیاز مردم، گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی به دنبال این است که خدمات خود به‌ویژه در حوزه درمان و خصوصاً در مناطق محروم را تا اندازه ممکن توسعه بدهد. در حال حاضر این سازمان بیش از ۲۰۰ پروژه ایجادی و توسعه‌ای را در دست اجرا دارد و بالغ بر ۱۱ هزار میلیارد تومان در بودجه سال جدید برای توسعه خدمات درمانی پیش‌بینی کرده است.

موسوی با اشاره به اینکه تأمین‌اجتماعی و همه دستگاه‌های کشور باید به سمت الگو‌های نوین حکمرانی حرکت کنند، گفت: در همین راستا هوشمندسازی اولویت اول ما در سازمان تأمین‌اجتماعی است، چه در دوره تکنولوژی‌های نوین و عصر هوش مصنوعی هستیم و به سمتی حرکت می‌کنیم که ظرفیت هوش مصنوعی را در تخصصی‌ترین خدماتی که به مردم ارائه می‌شود، استفاده کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر