کد خبر: ۱۹۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷

کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت در سال ۱۴۰۱

بانک سپه بر اساس گزارش سالانه اقتصادی شبکه شاپرک موفق به کسب بالاترین اختلاف مثبت سهم تعدادی بین سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و رتبه دوم در بین ۳۲ بانک و موسسه مالی اعتباری پذیرنده تراکنش‌های شبکه پرداخت در تعداد تراکنش‌ها شد.
کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت در سال ۱۴۰۱

کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت در سال ۱۴۰۱

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: بانک سپه بر اساس گزارش سالانه اقتصادی شبکه شاپرک موفق به کسب بالاترین اختلاف مثبت سهم تعدادی بین سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و رتبه دوم در بین ۳۲ بانک و موسسه مالی اعتباری پذیرنده تراکنش‌های شبکه پرداخت در تعداد تراکنش‌ها شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، این بانک با کسب اختلاف مثبت ۴.۶۱ درصدی بالاترین اختلاف مثبت سهم تعدادی بین سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و بیشترین اختلاف تعدادی مثبت برای ابزار کارتخوان فروشگاهی را بدست آورد.

بانک سپه همچنین با کسب سهم ۱۴.۷۳ درصدی از بازار بانک‌های پذیرنده برحسب تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت در سال ۱۴۰۱، در جایگاه دوم و در زمره سه بانک برتر کشور قرار گرفت.

بر اساس گزارش سالانه شاپرک مربوط به عملکرد شبکه پرداخت در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۴۴ میلیارد تراکنش با ارزش نزدیک به ۹ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان در شبکه الکترونیکی پرداخت انجام شده و از میان ابزار‌هایی که شبکه پرداخت از آن پشتیبانی می‌کند، کارت خوان‌های فروشگاهی محبوب‌ترین ابزار با بیش از ۹۱ درصد از تراکنش‌ها هستند و ابزار‌های پذیرش اینترنتی و موبایلی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

برچسب ها: بانک سپه 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر