کد خبر: ۱۹۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷

خبر جنجالی درویش از بمب نقل و انتقالات پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت قرارداد بازیکنان پرسپولیس و نقل و انتقالات تابستانی این تیم توضیحاتی ارائه کرد.
خبر جنجالی درویش از بمب نقل و انتقالات پرسپولیس

خبر جنجالی درویش از بمب نقل و انتقالات پرسپولیس

مخاطب24:پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات بازیکنان لیگ برتر، در حال تلاش برای جذب چند بازیکن جدید است. رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت قرارداد بازیکنان پرسپولیس و نقل و انتقالات تابستانی تیم فوتبال پرسپولیس توضیحاتی ارائه کرد. مدیرعامل پرسپولیس نسبت به قوانین جدید نقل و انتقالاتی فوتبال ایران اعتراض کرد.

قوانین جدید نقل و انتقالاتی فوتبال ایران، انتقاد بسیاری از اهالی فوتبال را به دنبال داشته است. رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که شب گذشته «دوشنبه، ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۲» میهمان برنامه فوتبال برتر بود، در بخشی از صحبت‌های خود به تعیین سقف قرارداد ۳۰۰ میلیاردی برای باشگاه‌ها انتقاد کرد.

درویش گفت: رقم قرارداد بازیکنان سه چهار تیم که نمی‌خواهم نام ببرم، مشخص است. چطور امکان دارد سقف این تیم‌ها به ۳۰۰ میلیارد برسد؟ بازیکنی ۵۰ میلیارد قرارداد دارد. من بازیکنی سراغ دارم که به یک تیم جنوب رفته و گفته‌اند ۳۵ میلیارد، اما قبول نکرده است و یک تیم دیگر قرارداد ۵۰ میلیاردی به او پیشنهاد داده است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: اگر بنا است سقف ۳۰۰ میلیارد باشد، چطور ممکن است یک تیم با حضور بازیکنان دیگری هم که کمتر از این قرارداد ندارند، ۳۰۰ میلیارد ببندد؟ مگر اینکه راهکاری وجود داشته باشد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به شرایط این باشگاه عنوان کرد: مشکل ما این است که پرسپولیس نه صنعتی است، نه معدنی و با توجه به اینکه در بورس هم هست، مشکل یک اتاقک شیشه‌ای است که ما نمی‌توانیم کاری انجام بدهیم که هویدا نباشد.

او در پاسخ به اینکه آیا به باشگاه پرسپولیس از بیرون کمک نمی‌شود؟ گفت: مثلا بنده خدا می‌آید یک سکه هدیه می‌دهد؛ یک سکه کجا و ۵۰-۱۰۰ میلیارد کجا؟ مثلا تخمین می‌زنند فلان تیم ۶۰۰ میلیارد هزینه کرده، اما می‌گویند نمی‌خواهیم بیشتر از ۳۰۰ بدهیم.
افشاگری جنجالی مدیرعامل پرسپولیس از ارقام نجومی نقل و انتقالات بازیکنان لیگ برتر

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: یکی از تیم‌ها به بازیکنی پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داده؛ با این وضعیت چطور قرار است سقف بودجه ۳۰۰ میلیاردی رعایت شود؟

اتمام حجت مشترک مربیان پرسپولیس با رضا درویش



مربیان خارجی پرسپولیس در اعلام نظری مشترک حاضر به تمدید قرارداد مالی خود به ریال نیستند.

رقابت‌های فوتبال باشگاهی ایران در حالی به پایان رسید که پرسپولیس در لیگ برتر و جام حذفی قهرمان شد و خودبه خود قهرمانی سوپرجام را هم از آن خود کرد.

سرخپوشان پایتخت در حالی به این عناوین قهرمانی رسیدند که یحیی گل محمدی را در رأس کادر فنی خود داشتند تا تاکتیک‌های او نسبت به ریکاردو ساپینتو در استقلال و ژوزه مورایس در سپاهان برتری داشته باشد.

علاوه بر کریم باقری، محمد عسگری و مهرداد خانبان دستیاران ایرانی یحیی، پپه لوسادا، ولسلی ننکا، اوسمار ویه‌را هم مربیان خارجی پرسپولیس بودند که این تیم را در قهرمانی‌های این فصل همراهی کردند.

این مریبان خارجی که برای پشت سر گذاشتن تعطیلات تابستانی به کشور‌های خود بازگشته‌اند در صورت ماندن یحیی باز هم برای تمدید قراردادهایشان شرط دارند.

آن‌ها نه تنها افزایش قرارداد خود را خواستار هستند بلکه حاضر به تبعیت از قانون منع عقد قرارداد با مربیان و بازیکنان خارجی در لیگ ایران به دلار نیستند و نمی‌خواهند فصل بعد قرارداد ریالی با پرسپولیس امضا کنند.

مربیان خارجی پرسپولیس در نامه‌های رسمی جداگانه توسط مدیر برنامه‌های ایرانی خود این موضوع را به رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس منتقل کرده‌اند. آن‌ها همچنین خواستار تسویه قرارداد فصل گذشته با توجه به آپشن‌های قهرمانی قبل از شروع فصل بعدی رقابت‌های لیگ برتر ایران هستند.
آخرین وضعیت بیرانوند از زبان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: علیرضا بیرانوند قرارداد ۲ ساله دارد و اگر پیشنهادی هم بیاید، او کسی نیست که پرسپولیس را ول کند و برود.

برچسب ها: پرسپولیس
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سرخ کابوس آبی
|
Estonia
|
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
4
7
comments icon آقای درویش این رسمش نیست پروژه به زیر کشیدن محبوبترین تیم جهان، قهرمان سه جام ایران در امسال را کلید زده اند قلعه نوئی و عنایتی با تخریب روحیه بازیکنان در حرکتی غیر ورزشی و دور از شان سرمربی ملی (،البته نه شان اونا ) از حالا زمینه قهرمانی غیر ورزشی استقلال را کلید زده اند از طرفی قوانین خلق الساعه فدراسیون ومحدودیتهای نا امید کننده اونا پرسپولیسی که نماینده ایران در آسیاست را تخطئه کرده وباید در غرب آسیا به مقابله با تیمهای عربی بروند که با استخدام فوق ستاره های برتر جهان آماده شده اند ای شمایی که این قوانین ضد فوتبال را مطرح کرده اید یه نظری به اون تیمها بندازی تا فرق مسئول وفوتبال را با خودتون دریابید ، فکری بحال پرسپولیس بکنید
مجد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
0
0
comments icon اولا پول از دولت و ملت میره بازیکنا قراردادشون زیاده و باید کم کنن تا اون نفری ک درویش میگه ۵۰ میلیارد نتونه پول مفت بگیره بعدم مگه اکادمی ندارن تیما یعنی تو ایران بازیکن کم داریم همین امثال عمری و امیرعلی صادقی کم نیستن بعد هم ی عده فقط تو لیگ ایران میلیاردی میگرن بدون بازدهی خوب
کایوکارلوس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
0
0
comments icon بنده نیزدقیقاوشدیدابانظرمخاطب سرخ کابوس آبی موافقم ولی دراین مطلب اصلااشاره ای به بمب نقلو انتقالات واینکه ایشون چه کسی هستندنشدمتاسفانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر