کد خبر: ۱۹۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲

بازدهی بورس هفته

در آخرین روز معاملاتی هفته برخلاف دو روز پیشین، شاخص کل بورس اندکی ریزش کرد، اما در پایان هفته شاخص نسبت به هفته قبل بالا‌تر ایستاد.
بازدهی بورس هفته

بازدهی بورس هفته

پیش بینی بورس - مخاطب24:در هفته اخیر، شاخص کل بورس تهران در روز شنبه رشد ۸ هزار و ۶۳۴ واحدی داشت. روز سه‌شنبه نیز شاخص کل ۹ هزار و ۸۶۶ واحد رشد کرد.

 

 

اما در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل ریزش کرد و هزار و ۱۰۱ واحد کاهش یافت.

بازدهی هفته
شاخص کل در آخرین روز کاری هفته به رقم ۲ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۴۴۸ واحد رسید و نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل ۱۷ هزار و ۴۰۶ واحد بالا‌تر ایستاد و بازدهی هفته شاخص بورس مثبت ۰.۷۷ درصد شد.

شاخص هم وزن در پایان هفته نسبت به هفته پیشین ۱۱ هزار و ۱۳۸ واحد بالا‌تر ایستاد و بازدهی مثبت ۱.۴۵ درصدی را ثبت کرد.

افت ارزش معاملات خرد سهام
در این هفته، میانگین ارزش معاملات بازار سهام ۱۰۷ هزار و ۹۱۶ میلیارد تومان بود که ۴۵ درصد بیشتر از هفته پیش بود. میانگین ارزش معاملات خرد بورس نیز ۷ هزار و ۵۸۱ میلیارد تومان بود که نسبت به رقم ۱۰ هزار و ۲۶۵ میلیاردی هفته پیشین، کاهش ۲۶ درصدی داشته است.

کاهش میانگین هفتگی ارزش صف‌های فروش
میانگین ارزش صف‌های فروش در هفته اخیر ۲۶۰ میلیارد تومان بود که از میانگین هفته پیشین ۱۸۷ میلیارد تومان کمتر بود و افت ۴۲ درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته ۳۰۲ میلیارد تومان بود که در روز چهارشنبه ثبت شد و کمترین رقم ۲۰۸ میلیارد تومان بود که در روز دوشنبه ثبت شد.

افت میانگین هفتگی ارزش صف‌های خرید
میانگین ارزش صف‌های خرید در هفته اخیر هزار و ۱۱ میلیارد تومان بود که از میانگین هفته گذشته ۱۴۳ میلیارد تومان کمتر بود. در این هفته، میانگین ارزش صف‌های خرید ۱۲ درصد کاهش یافته است. بالاترین رقم هفته هزار و ۳۸ میلیارد تومان بود و در روز سه‌شنبه ثبت شد. پایین‌ترین رقم به روز چهارشنبه برمی‌گردد که ۹۸۷ میلیارد تومان بود.

خروج سرمایه حقیقی
با آنکه در دو روز از سه روز کاری هفته ورود پول ثبت شد، اما رقم خروج پول حقیقی در روز چهارشنبه از دو روز پیشین بیشتر بود. روز شنبه ۲۹ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد. روز سه‌شنبه نیز ۱۸۴ میلیارد تومان وارد شد. اما در روز چهارشنبه ۲۹۴ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد.

در مجموع کل هفته ۸۱ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی ۲۷ میلیارد تومان بود.

 
برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم
ویدیویی از گفت‌وگوی صمیمی دختر رجب طیب اردوغان و مسعود پزشکیان، در حاشیه مراسم رسمی چین در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد.
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر