کد خبر: ۱۹۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۱

ماجرای واردات کارگر روس به ایران چیست؟

شرایط کار کارگران ایرانی در کشور روسیه و کارگران و نیروی کار روس در ایران با قرارداد‌های دوجانبه به همت کنفدراسیون اتحادیه‌های حرفه‌ای بین‌المللی روسیه تسهیل می‌شود.

ماجرای واردات کارگر روس به ایران چیست؟

مخاطب ۲۴- جمعی از اعضای کنفدراسیون اتحادیه‌های حرفه‌ای بین‌المللی روسیه به سوالات درباره وضعیت روابط کار در روسیه پاسخ دادند.

رئیس این هیات کارگری روسی با اشاره به همکاری با ایران گفت: ما با خانه کارگر و جناب آقای محجوب نیز قرار است قراردادی در جهت همکاری در حوزه روابط کار و تسهیل همکاری در حوزه‌های کارگری امضا کنیم.

بیشتر بخوانید


وی با اشاره به تاثیر جنگ روسیه و اوکراین و تاثیر آن بر اقتصاد و اتحادیه‌های روسی گفت: مهمترین اثر تحریم‌ها و جنگ در روسیه در حوزه حمل و نقل هوایی بوده و این بخش مختلف شده است. در باقی موارد، قبل و بعد از جنگ هیچ تفاوتی به حال اقتصاد کشور ما و همکاری‌های اتحادیه‌ای نداشته است. تحریم‌ها در رفاه روزمره هم اثر ملموسی نداشته است. مشکلی در حوزه ارائه ویزا در اغلب کشور‌ها به روسیه و بالعکس وجود ندارد. تنها در حوزه هوایی هنوز دچار مشکلاتی هستیم.

وی در ادامه افزود: اگر نگوییم اوضاع بهتر شده، قطعا بدتر نشده است. ضمن اینکه کارگرانی که در ماریوپل و سایر مناطق شرق اوکراین که تحت سیطره نیرو‌های ارتش روسیه قرار دارد، طبق قانون به دلیل شرایط جنگی دو برابر دستمزد دریافت می‌کنند. از نگاه ما کارگر در هرجای دنیا باشد باز هم کارگر است و ملیت او برای ما فرقی نمی‌کند. البته تشکل ما کاری به امور سیاسی ندارد

 
برچسب ها: کارگر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر