کد خبر: ۱۹۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۳

گرانی قیمت رب گوجه فرنگی در راه است

دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران اعلام کرد که قیمت درخواستی برای عرضه رب گوجه بسته بندی ۸۰۰ گرمی حدود ۷۰ هزار تومان است.
گرانی قیمت رب گوجه فرنگی در راه است

گرانی قیمت رب گوجه فرنگی در راه است

مخاطب24:میررضوی دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران با انتقاد از تعلل دولت در قیمتگذاری رب گوجه ۸۰۰ گرمی گفت: نرخ درخواستی ما ۷۰هزار تومان است و به تعویق انداختن اعلام قیمت موجب امتناع کارخانجات از تولید می‌شود.

 



به گزارش سلام نو به نقل از بازار، سید محمد میررضوی دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران در خصوص وضعیت تولید و همچنین قیمت محصولات کنسروی گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های جاری مثل مواد اولیه، دستمزد‌ها و همچنین هزینه‌های حمل و نقل که به تازگی افزایش یافته قطعا مقداری قیمت محصولات افزایش پیدا کرده و طبیعی است. با این وجود مساله اصلی ما در خصوص تولید رب گوجه فرنگی است. به این معنا که وقتی فصل تولید این محصول آغاز می‌شود زمان محدودی است و باید قیمت مشخص شود تا کارخانجات اقدام به تولید کنند.

میررضوی افزود: در واقع رب گوجه فرنگی برای تامین بازار داخل و همچنین برای صادرات تولید می‌شود و گوجه‌ای که الان به دست کارخانجات می‌رسد گوجه جنوب کشور است و قیمتی بین پنج هزار تا پنج هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم دارد.

احتمال ممانعت کارخانجات از تولید رب گوجه فرنگی
وی با بیان اینکه قیمت درخواستی ما برای عرضه رب گوجه بسته بندی ۸۰۰ گرمی حدود ۷۰ هزار تومان است گفت: با این وجود این مساله هنوز بلاتکلیف است و به ما قیمتی از سوی دستگاه‌های مربوطه داده نشده است؛ لذا ممکن است کارخانجات از تولید رب ممانعت کنند آن هم به دلیل نامشخص بودن قیمت رب ۸۰۰ گرمی که قرار است تولید کنند.

این مقام صنفی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه قیمت گذاری پیشینی شامل حال این محصول شده یعنی باید قیمت گذاری دستوری صورت بگیرد لذا به دلیل محدود بودن زمان تولید دولت باید نهایتا تا پایان هفته جاری قیمت را اعلام کند تا ما نیز به واحد‌های تولیدی اعلام کنیم.

میررضوی افزود: این تعلل دولت در اعلام قیمت رب گوجه فرنگی از یکسو به ضرر واحد‌های تولیدی ما است و از سوی دیگر کشاورزان و گوجه کاران نیز از آن متضرر می‌شوند، چون اگر از کشاورزان گوجه خریداری نشود محصول آن‌ها هم روی زمین می‌ماند.

گفتنی است در حال حاضر قیمت رب گوجه بسته بندی ۸۰۰ گرمی حدود ۴۵ هزار تومان است و تولید کننده‌ها درخواست قیمت گذاری ۷۰ هزار تومانی این محصول را دارند. دبیر انجمن صنایع کنسروی ایران تاکید می‌کند: این قیمت درخواستی در واقع بر اساس آنالیز قیمتی است که به وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت ارائه داده ایم که بر اساس افزایش هزینه‌های تولید محاسبه شده است.

میررضوی در خصوص شرایط بازار‌های صادراتی رب گوجه فرنگی نیز اظهار داشت: اگر تولید انجام نشود امسال قطعا بازار‌های صادراتی هم دچار مشکل خواهند شد؛ یعنی ابتدا باید بازار داخل تامین باشد تا بتوانیم صادر کنیم بنابراین کاهش تولید می‌تواند بازار‌های صادراتی را نیز دچار اختلال کند.

۵۰ درصد از رب گوجه تولیدی در کشور صادر می‌شود
وی ادامه داد: در حال حاضر کشور‌های CIS و کشور‌های خلیج فارس اصلی‌ترین بازار‌های هدف ما هستند و تا حدودی هم به بازار‌های اروپایی صادرات رب گوجه فرنگی داریم. به این ترتیب یکی از محصولات مهم صادراتی ما هر سال رب گوجه فرنگی و لذا دولت باید سریعتر در خصوص قیمت گذاری این محصول تصمیم بگیرد آن هم در شرایطی که ما بیش از ۶ ماه است که به مسئولین درخواست داده ایم، اما هنوز جوابی دریافت نکرده ایم.

میررضوی در پایان تاکید کرد: سالانه حدود ۶۰۰ هزار تن تولید رب گوجه فرنگی در کشور داریم که حدود ۵۰ درصد آن صادرات می‌شود.

 
برچسب ها: رب گوجه فرنگی
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.