کد خبر: ۱۹۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۳

گرانی قیمت رب گوجه فرنگی در راه است

دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران اعلام کرد که قیمت درخواستی برای عرضه رب گوجه بسته بندی ۸۰۰ گرمی حدود ۷۰ هزار تومان است.
گرانی قیمت رب گوجه فرنگی در راه است

گرانی قیمت رب گوجه فرنگی در راه است

مخاطب24:میررضوی دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران با انتقاد از تعلل دولت در قیمتگذاری رب گوجه ۸۰۰ گرمی گفت: نرخ درخواستی ما ۷۰هزار تومان است و به تعویق انداختن اعلام قیمت موجب امتناع کارخانجات از تولید می‌شود.

 



به گزارش سلام نو به نقل از بازار، سید محمد میررضوی دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران در خصوص وضعیت تولید و همچنین قیمت محصولات کنسروی گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های جاری مثل مواد اولیه، دستمزد‌ها و همچنین هزینه‌های حمل و نقل که به تازگی افزایش یافته قطعا مقداری قیمت محصولات افزایش پیدا کرده و طبیعی است. با این وجود مساله اصلی ما در خصوص تولید رب گوجه فرنگی است. به این معنا که وقتی فصل تولید این محصول آغاز می‌شود زمان محدودی است و باید قیمت مشخص شود تا کارخانجات اقدام به تولید کنند.

میررضوی افزود: در واقع رب گوجه فرنگی برای تامین بازار داخل و همچنین برای صادرات تولید می‌شود و گوجه‌ای که الان به دست کارخانجات می‌رسد گوجه جنوب کشور است و قیمتی بین پنج هزار تا پنج هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم دارد.

احتمال ممانعت کارخانجات از تولید رب گوجه فرنگی
وی با بیان اینکه قیمت درخواستی ما برای عرضه رب گوجه بسته بندی ۸۰۰ گرمی حدود ۷۰ هزار تومان است گفت: با این وجود این مساله هنوز بلاتکلیف است و به ما قیمتی از سوی دستگاه‌های مربوطه داده نشده است؛ لذا ممکن است کارخانجات از تولید رب ممانعت کنند آن هم به دلیل نامشخص بودن قیمت رب ۸۰۰ گرمی که قرار است تولید کنند.

این مقام صنفی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه قیمت گذاری پیشینی شامل حال این محصول شده یعنی باید قیمت گذاری دستوری صورت بگیرد لذا به دلیل محدود بودن زمان تولید دولت باید نهایتا تا پایان هفته جاری قیمت را اعلام کند تا ما نیز به واحد‌های تولیدی اعلام کنیم.

میررضوی افزود: این تعلل دولت در اعلام قیمت رب گوجه فرنگی از یکسو به ضرر واحد‌های تولیدی ما است و از سوی دیگر کشاورزان و گوجه کاران نیز از آن متضرر می‌شوند، چون اگر از کشاورزان گوجه خریداری نشود محصول آن‌ها هم روی زمین می‌ماند.

گفتنی است در حال حاضر قیمت رب گوجه بسته بندی ۸۰۰ گرمی حدود ۴۵ هزار تومان است و تولید کننده‌ها درخواست قیمت گذاری ۷۰ هزار تومانی این محصول را دارند. دبیر انجمن صنایع کنسروی ایران تاکید می‌کند: این قیمت درخواستی در واقع بر اساس آنالیز قیمتی است که به وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت ارائه داده ایم که بر اساس افزایش هزینه‌های تولید محاسبه شده است.

میررضوی در خصوص شرایط بازار‌های صادراتی رب گوجه فرنگی نیز اظهار داشت: اگر تولید انجام نشود امسال قطعا بازار‌های صادراتی هم دچار مشکل خواهند شد؛ یعنی ابتدا باید بازار داخل تامین باشد تا بتوانیم صادر کنیم بنابراین کاهش تولید می‌تواند بازار‌های صادراتی را نیز دچار اختلال کند.

۵۰ درصد از رب گوجه تولیدی در کشور صادر می‌شود
وی ادامه داد: در حال حاضر کشور‌های CIS و کشور‌های خلیج فارس اصلی‌ترین بازار‌های هدف ما هستند و تا حدودی هم به بازار‌های اروپایی صادرات رب گوجه فرنگی داریم. به این ترتیب یکی از محصولات مهم صادراتی ما هر سال رب گوجه فرنگی و لذا دولت باید سریعتر در خصوص قیمت گذاری این محصول تصمیم بگیرد آن هم در شرایطی که ما بیش از ۶ ماه است که به مسئولین درخواست داده ایم، اما هنوز جوابی دریافت نکرده ایم.

میررضوی در پایان تاکید کرد: سالانه حدود ۶۰۰ هزار تن تولید رب گوجه فرنگی در کشور داریم که حدود ۵۰ درصد آن صادرات می‌شود.

 
برچسب ها: رب گوجه فرنگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر