کد خبر: ۱۹۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۴:۱۱

ناتراز شدن مصرف و تولید بنزین

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با هشدار نسبت به ناتراز شدن تولید و مصرف بنزین در کشور گفت: مصرف بنزین در دو ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۲.۵ درصدی داشته است.
ناتراز شدن مصرف و تولید بنزین

ناتراز شدن مصرف و تولید بنزین

مخاطب۲۴ :‌به نقل از تسنیم ؛ نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف بنزین گفت: ما تقریبا در شرایط هم ترازی الان هستیم، اما با کوچکترین مشکلی به شرایط ناترازی خواهیم رسید. موضوعی که مهم است این است که مصرف سوخت مانند انرژی‌های دیگر در کشور ما در مقایسه با سایر کشور‌ها خیلی بیشتر است و این می‌طلبد که اطلاع رسانی ویژه به مردم عزیز کشور و همین طور در ارتباط با بحث تولید خودرو‌ها، خارج کردن خودرو‌های فرسوده از سرویس، این‌ها اتفاق بیفتد تا ما شرایط هم ترازی را به سمت و سویی ببریم که در اصل تراز مثبت پیدا کنیم.

 

وی گفت: با شرایط موجود اعداد و ارقام نشان می‌دهد که ما هرچقدر تولید کنیم باید به همان میزان هم مصرف کنیم و در اصل اگر تولید ما در دوره‌هایی کاهش یابد عملا، چون مصرف کاهش نمی‌یابد به شرایط ناترازی می‌رسیم و این دغدغه ما است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در مورد نقش کیفیت خودرو‌های تولیدی در مصرف بنزین گفت: الان تقریبا براساس آماری که ما برای توزیع کارت هوشمند سوخت در کشور برای خودرو‌ها انجام دادیم، بالغ بر ۳۰ میلیون کارت سوخت در اختیار مردم قرار دادیم که در ازای آن خودرویی وجود دارد که خیلی‌ها مربوط به خودرو‌های تولید نسل قدیم است و خودرو‌های تولید نسل جدید هم که الان دارد به بازار می‌آید آن‌ها هم شرایط مصرفشان نسبت به خودرو‌های جهانی به مراتب بیشتر است.

وی افزود: ما باید خودرو‌های فرسوده را کم کم از چرخه خارج کنیم و این امر نیازمند آن است که فرآیند تولید در کشورمان را گسترش دهیم. تقریبا ما پالایشگاه‌های ده گانه داخل کشور داریم، ساخت پالایشگاه در کشور هم به همین سادگی‌ها نیست و رشد مصرف هم به گونه‌ای است که مثلا همین الان نسبت به سال گذشته تقریبا ۱۲ و نیم درصد رشد مصرف داریم، الان که دو ماه ونیم بیشتر از سال نمی‌گذرد و هنوز به تابستان نرسیدیم، در همین چند روز اخیر رکورد مصرف امسال تقریبا شکسته شد و بالغ بر ۱۲۷ میلیون لیتر مصرف ما افزایش یافت.

بالاخره اگر شروع ساخت پالایشگاه هم امروز آغاز شود، ساخت آن چندین و چندسال طول خواهد کشید و با توجه به شرایط خاص خودش سخت است و امکان پذیر نیست که ما بتوانیم با تولیدو گسترش این بخش افزایش مصرف را مهار کنیم. عدد ۱۲ و نیم درصد رشد در ماه‌های اولیه سال حتی در فصل اول، رشد بسیار بزرگی است که باید مدیریت کرد.

برچسب ها: بنزین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر