کد خبر: ۱۹۴۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۷

مخالفت تل آویو با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای گفت که تل آویو با غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان سعودی مخالف است.
مخالفت تل آویو با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان

مخالفت تل آویو با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «اسرائیل کاتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) از مخالفت رژیم تل آویو با ساخت تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان سعودی سخن گفت.

به نوشته وبگاه عرب ۴۸، او به وبسایت یدیعوت احارونوت گفت: «اسرائیل با احتمال موافقت آمریکا با درخواست عربستان سعودی برای ایجاد تاسیسات غنی سازی اورانیوم در خاک خود، به عنوان بخشی از شروط ریاض جهت عادی‌سازی روابط با اسرائیل مخالف است».

 

او با این حال گفت که عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی برای تل آویو بسیار مهم است و او امیدوار است که چنین توافقی به زودی انجام شود.

اعلام مخالفت رژیم صهیونیستی با غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان سعودی، پس از آن است که یک مقام آمریکایی در تاریخ دهم خرداد به روزنامه «اسرائیل هیوم» گفت که عربستان سعودی در مذاکرات با آمریکا چهار پیش‌شرط برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح کرده است.

طبق این گزارش «حق داشتن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای»، «افزایش روابط نظامی با آمریکا»، «توسعه تجارت با آمریکا» و «توقف انتقادات واشنگتن از قتل جمال خاشقچی» چهار پیش شرطی هستند که مقامات سعودی مطرح کرده‌اند. به ادعای این مقام آمریکایی موضوع فلسطین جزو پیش‌شرط‌های عربستان سعودی نیست.

در این خصوص «تساحی هنگبی» رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز چهارشنبه هفته گذشته به رادیو ارتش این رژیم گفت: «آمریکایی‌ها هرگز در این رابطه بدون هماهنگی با ما به سعودی‌ها قول نمی‌دهند. اگر کشوری که برنامه صلح آمیز هسته‌ای دارد بخواهد در راستای توانایی نظامی از آن بهره ببرد، مشکل ساز خواهد شد».

با این حال او گفت که خواسته‌های عربستان سعودی از آمریکا، به خود آمریکایی‌ها ربط دارد و مسائلی وجود دارد که باید به تصویب کنگره آمریکا برسد و این موضوع نمی‌تواند ارتباطی به تل آویو داشته باشد.

در این راستا یک منبع بلندپایه صهیونیستی نیز به روزنامه هاآرتص گفت: «در تماس‌ها بین عربستان سعودی و دولت آمریکا دو مشکل اساسی وجود دارد که یکی مربوط به درخواست عربستان برای دستیابی به تسلیحات پیشرفته آمریکایی از جمله هواپیما‌های F-۳۵ و دیگری تایید برنامه هسته‌ای غیرنظامی عربستان سعودی است».

این منبع افزود: «ارائه تسلیحات پیشرفته آمریکایی به عربستان سعودی، برتری کیفی نظامی اسرائیل در خاورمیانه را هدف قرار خواهد داد و این احتمال وجود دارد که یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی مبنایی برای توسعه سلاح هسته‌ای عربستان باشد که این مسائل به انحصار هسته‌ای اسرائیل در خاورمیانه پایان می‌دهد».

به گفته او جو بایدن تلاش دارد با به ثمر نشاندن توافق میان تل آویو و ریاض از آن به عنوان یک موفقیت بین المللی در تبلیغات سال آتی خود بهره ببرد، اما اگر این توافق به قیمت هسته‌ای شدن عربستان سعودی باشد، برای بایدن مشکل‌ساز خواهد شد.

هراس رژیم صهیونیستی از غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان سعودی با عصبانیت این رژیم از توافق ریاض و تهران همراه شده است (اماکن دیپلماتیک ایران در عربستان سعودی از جمله سفارتخانه قرار است فردا سه شنبه بازگشایی شود). همزمان مقامات رژیم تل آویو به شدت از گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران خشمگین شده‌اند که این موارد نشان می‌دهد صهیونیست‌ها به عنوان تنها دارنده سلاح اتمی در غرب آسیا بیش از هر زمانی موقعیت خود را در خطر می‌بینند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک
یافته‌های جدید نشان می‌دهد یک عفونت بیمارستانی خطرناک و بسیار مسری بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد و از طریق سطوحی مانند تخت، تجهیزات و حتی دستان کارکنان بیمارستان‌ها گسترش می‌یابد.
وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟ وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟
وعده دروغ ازدواج زمانی که دستمایه ارتکاب جرم دیگری همچون کلاهبرداری شود قابل پیگیری و مجازات است.
مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟ مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟
سرمربی اسبق تیم ملی در مورد صعود این تیم به جام جهانی و البته اوضاع پرسپولیس به گفت‌و‌گو نشست
ستار شازده خانوم بی صدا شد! ستار شازده خانوم بی صدا شد!
ستار خواننده سرشناس لس‌آنجلسی که از جمله هنرمندان ثروتمند ایرانی است، صدایش را از دست داد.
تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران
مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی برای حضور در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ تمدید شد
استعفای نایب رئیس فدراسیون رزمی بالاخره علنی شد! استعفای نایب رئیس فدراسیون رزمی بالاخره علنی شد!
نایب رئیس اول فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی از سمتش استعفا کرد.
عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است
وزیر امور خارجه در حاشیه نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است.
برگزیده
عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است
معاون اول رئیس‌جمهور در اولین جلسه ستاد تنظیم بازار در سال ۱۴۰۴ گفت: سختی و شرایط کشور با دهه ۶۰ شباهت دارد.
عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است
وزیر امور خارجه در حاشیه نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است.
سفیر روسیه در بغداد: بشار اسد را تحویل نمی‌دهیم سفیر روسیه در بغداد: بشار اسد را تحویل نمی‌دهیم
در پی درخواست رسمی رئیس دولت سوریه برای تحویل رئیس جمهور سابق این کشور، سفیر روسیه در بغداد با موضع‌گیری قاطع اعلام کرد که اسد هیچ شرطی از پناهندگی خود را نقض نکرده است و تحویل او به دمشق در دستور کار مسکو قرار ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر