کد خبر: ۱۹۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۸

داور دربی در شادی پرسپولیسی‌ها: روایت خورشیدی!

داور گرگانی دربی 101 آخرین اتهام انتسابی علیه خود را رد می‌کند: حضور در شادی گل دوم پرسپولیس.
داور دربی در شادی پرسپولیسی‌ها: روایت خورشیدی!

داور دربی در شادی پرسپولیسی‌ها: روایت خورشیدی!

مخاطب24:یکی از جذاب‌ترین دربی‌های تاریخ پایتخت در فینال جام حذفی برگزار شد. این دیدار با سوت اشکان خورشیدی شروع شد و با سوت پایان محمدحسین زاهدی‌فر به اتمام رسید. اشکان خورشیدی در دقیقه ۸۳ به دلیل مصدومیت دیگر نتوانست به کار ادامه دهد و به عنوان داور چهارم کنار خط ایستاد.

این مسابقه جذاب در نهایت به ۱۲۰ دقیقه کشیده شد که با گلزنی دوباره سرخ‌ها همراه بود، اما حواشی مختلفی نیز پیرامون بازی و داوری به وجود آمد. یکی از عکس‌های جنجالی دربی مربوط به زمانی است که اشکان خورشیدی لب خط ایستاده و محمد عسگری، آنالیزور پرسپولیس، او را در آغوش کشیده است. در همین حین لبخند به لب خورشیدی نقش بسته که در فضای مجازی از این تصویر با عنوان "حضور داور دربی در شادی گل پرسپولیس" یاد شد!

*یکی از اتفاقات منحصربه‌فرد این بازی مصدومیت شما و تعویض داور اول بود. در این مورد صحبت کنید.
باتوجه به حساسیتی که وجود داشت، برخلاف اکثر دربی‌ها شاهد یک بازی جذاب، سریع و خوب از دو تیم بودیم و دیدیم دو تیم فوتبال خوبی بازی کردند و من هم مجبور شدم دوندگی زیادی داشته باشم. دیدید که سه تا از بازیکنان خوب دو تیم هم به خاطر آسیب‌دیدگی از زمین خارج شدند؛ آقای مطهری، مرادمند و اسماعیلی‌فر مصدومیت برایشان به وجود آمد و من هم مثل ورزشکار‌های دیگر مصدوم شدم. در یک صحنه که مجبور شدم استارت شصت‌متری بزنم، عضله دوقلوی پایم دچار آسیب‌دیدگی شد و جایم را به آقای زاهدی‌فر دادم.

*از قبل مشخص شده بود که اگر شما مصدوم شدید، زاهدی‌فر جایگزین شما شود؟
بله، از قبل پیش‌بینی شده بود که اگر اتفاقی افتاد، کمک داور یک پشت دروازه یعنی آقای زاهدی‌فر سوت بزند و طبق مصوبه کمیته داوران، او جایگزین شد و تصمیم لحظه‌ای نبود. این اتفاق دور از ذهن نیست و همان‌طور که بازیکنان آسیب می‌بینند، داور هم می‌تواند مصدوم شود. برای خیلی از داوران خارجی هم پیش آمده و قسمت من هم این بوده.

*قبل از بازی شایعاتی وجود داشت که بعد از دربی خداحافظی می‌کنید، ولی یک‌سال دیگر وقت قضاوت دارید.
من باتوجه‌به شرایط سنی‌ام، یک سال دیگر می‌توانم در خدمت جامعه داوری باشم. حداقل نیاز به یک ماه استراحت دارم و باید ببینم شرایط جسمانی‌ام اجازه می‌دهد یا نه. اگر خدا بخواهد ادامه می‌دهم. قصد خداحافظی ندارم.

*در مورد عکس عجیبی که از شما به ثبت رسیده حرف بزنید؛ محمد عسگری بغل‌تان کرده و شما لبخند زده‌اید!
دوستان مطرح کردند که من در شادی بعد از گل پرسپولیس شرکت کردم، ولی اصلا اینگونه نبوده است. من بعد از به ثمر رسیدن گل پرسپولیس با توجه به اینکه بعضی از نیمکت‌نشینان آن‌ها وارد زمین شدند، به اتفاق آقای جلال مرادی سعی کردیم نیمکت را کنترل کنیم و بحث و جدلی با نیمکت پرسپولیس داشتم. آقای محمد عسگری، آنالیزور پرسپولیس که در عکس مرا بغل کرده، وارد زمین شد و من از آقای زاهدی‌فر درخواست کردم به او به خاطر ورود به زمین اخطار بدهد و ایشان که متوجه این قضیه می‌شود می‌رود پشت نیمکت قایم می‌شود و موقعی که آقای زاهدی‌فر برای اخطار دادن می‌آید، ایشان روی نیمکت نبودند و بنده در گزارش بازی قید کردم که عسگری اخطار گرفته است.

*یعنی تصویر مربوط به پایان بازی است، نه شادی گل‌شان؟
بله فکر می‌کنم این عکس مربوط به سوت پایان است. ایشان آمد از من عذرخواهی کرد و گفت من متوجه شدم شما به داور گفتید اخطار بدهد و من رفتم قایم شدم! ما هم انسانیم و زمانی که گفت قایم شدم لبخندی زدم و همان لحظه عکسی از من گرفتند و گفتند خورشیدی در شادی پرسپولیس شرکت کرده. عکس بعد از بازی بوده و آقای بیژن طاهری و غلامپور هم داخل زمین هستند. به خاطر جمله آقای عسگری خنده‌ام گرفت. اصلا بحث شادی بعد از گل نبوده و این بی‌انصافی است و نباید اینگونه با آبروی داور بازی شود. من ۸۳ دقیقه قضاوت کردم و سعی کردم تیمی ضرر نکند. در طول بازی هم یک جا با روزبه چشمی حرف می‌زدم و لبخند زدم و عکسی از من ثبت شده؛ الان باید بگویند من پرسپولیسی هستم، چون هنگام حرف زدن با روزبه چشمی لبخند داشتم؟

برچسب ها: داور دربی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.