کد خبر: ۱۹۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰

ارائه گزارش عملکرد سعید پورزادی در آیین معارفه مدیرعامل جدید سازمان

عضو هیات مدیره و معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش گزارش جامعی از عملکرد سازمان در دوران سرپرستی خود طبق رهنمود‌های مقام معظم رهبری مبنی بر نشاط و امید آفرینی در جامعه و در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم با تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ارائه کرد.
ارائه گزارش عملکرد سعید پورزادی در آیین معارفه مدیرعامل جدید سازمان

ارائه گزارش عملکرد سعید پورزادی در آیین معارفه مدیرعامل جدید سازمان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: سعید پورزادی در آیین تکریم سرپرست و معارفه مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش که شامگاه چهارشنبه دهم خرداد در سالن خلیج فارس مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد؛ با اشاره به برنامه ریزی و زمان بندی تامین اعتبار و ساماندهی منابع مالی سازمان در سبد پروژه‌های حاکمیتی، از رشد ۴۱ درصدی پروژه‌ها در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

پورزدای از ارتقاء سطح اجرای طرح جامع کیش و تبدیل آن به طرح مردمی در کیش اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی و اجرای طرح جامع کیش و با مثبت شدن تراز تجاری جزیره همه ما باید تلاش کنیم تا طرح جامع کیش کامل اجرا شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در چند حوزه اولویت بندی کار داریم، اظهار داشت: لجستیک در مبادی ورودی و خروجی کیش به عنوان شریان حیاتی در این منطقه نقش آفرینی می‌کند و در این حوزه ها؛ پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش با سرانه ۶ میلیون نفرمسافران یکی از ظرفیت‌های ارزشمند این منطقه در حوزه گردشگری و اقتصادی محسوب می‌شود

عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش سطح زیرساخت‌های ایجاد شده در شهر فرودگاهی کیش به ویژه هلی پورت را در خلیج فارس بی نظیر معرفی کرد و بیان داشت: با پیش راه اندازی پایانه جدید فرودگاه کیش و تکمیل استاندارد‌های سازمان هواپیمایی کشور این مجموعه برای افتتاح رسمی آماده سازی می‌شود.

سعید پورزادی، خاطر نشان کرد: باند جنوبی متوقف شده ۱۳ ساله کیش یکی از زیرساخت‌های حمایتی در این منطقه است و پایگاه سوخت رسانی نیز در حال تکمیل می‌باشد، افزود: با توجه به این که انجام کار‌ها با رعایت کلیه ضوابط و مقررات کار بسیار سخت است، اما امسال با تلاش و همتی بلند ۵۰۰ میلیارد تومان از بازار سرمایه به پروژه‌های کیش اختصاص یافته است.

پورزادی با اشاره به این که نزدیک ۴۰ درصد بودجه مناطق آزاد کشور در حوزه عمرانی هزینه می‌شود، تصریح کرد:

۲ هزارمیلیارد تومان بودجه عمرانی برای تکمیل زیرساخت‌هایی کیش که در جریان سرمایه گذاری درست قرار گیرد در نظر گرفته شده است.

وی از نصب و راه اندازی دستگاه ILS برای پرواز‌های ایمن‌تر با شرایط سخت تحریم در فرودگاه کیش خبر داد و افزود: بهسازی بنادر تجاری و و ایمن سازی بنادر صیادی و چارک از دیکر اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش می‌باشد.

سعید پورزادی صادرات از چارک و آفتاب در حوزه تجاری و مصالح ساختمانی و با هزینه ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه بندر چارک به عنوان پیشانی این منطقه در دستورکار قرار گرفته و احداث مدول دوم فاصلاب کیش نیز محقق شده است.

پورزادی گاز رسانی به نیروگاه‌های کیش را از نظر پدافند غیرعامل مهم وگامی موثردر این زمینه عنوان کرد و بیان داشت: با افتتاح دستگاه آب شیرین کن همچنان در حوزه آب و برق مشکل داریم و تلاش می‌کنیم این مشکل مرتفع شود.

به گفته پورزادی اقدامات خوبی در حوزه‌های مدارس و معابر؛ بهسازی، پیاده رو سازی، فضای سبز و ساختمان‌های عمومی در حوزه شهری در حال انجام است و با اختصاص بودجه‌ای به مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان در حوزه ورزش؛ اولین زمین هیبریدی کشور در کیش ساخته شد.

وی بیان داشت: با بهسازی زمین‌های تنیس، بازی‌های فیوچرز را در جزیره کیش برگزار کردیم و در حوزه‌های مختلف دیگر هم اقدامات خوبی انجام شده است

سعید پورزادی، افزود: پیگیری‌های لازم در حوزه احداث مسکن اجتماعی و سازمانی و ورود خودرو و... در راستای مطالبات اجتماعی در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش می‌باشد.

پورزادی افزایش تولید و صادرات و جذب سرمایه گذاری با هدف تاثیر گذاری منطقه و ملی در زنجیره اقتصاد جهانی

را چشم اندازی در برنامه‌ها سازمان برشمرد که بالغ بر ۳۶ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه گذاری تعریف شده است و این حجم سرمایه گذاری برای بیش از ۶۸ هزار نفر به صورت مستقیم فرصت‌های جدید شغلی ایجاد می‌کند.

وی اظهار داشت: در حوزه شفاف سازی؛ سامانه سرمایه گذاری در کیش ایجاد شده تا سرمایه گذاران با کد و پسورد بتوانند پروژه‌های خود را کنترل کنند و همچنین در حوزه مانع زدایی اقدامات خوبی نیز انجام شده ودر بخش هتل‌ها آلفا از ۸۰ به ۴۰ رسیده و نقش بسیار حیاتی را ایفا می‌کند.

عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، گفت: در حوزه گردشگری همکاری و تعامل خوبی میان بخش خصوصی با مجموعه سازمان محقق شده است و امسال شاهده اتفاقات خوبی در سازمان خواهیم بود.

سعید پورزادی فعالیت‌های صورت گرفته در ایام نوروز را مثبت و رضایتبخش ارزیابی کرد و بیان داشت: بر اساس نظرسنجی که انجام شده همه مسافران خشنود از عملکرد سازمان بودند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر