کد خبر: ۱۹۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۴

ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

نخستین پرواز خروجی از ترمینال جدید فرودگاه کیش به مقصد مشهد در سالروز میلاد امام رضا (ع) با یک فروند هواپیمای MD شرکت هواپیمایی کیش صبح چهارشنبه ۱۰ خرداد انجام شد.
ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: پس از پذیرش آزمایشی ده پرواز ورودی با ۲۰۰۰ گردشگر، ترمینال جدید فرودگاه کیش صبح چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ شاهد بدرقه نخستین پرواز خروجی به مقصد مشهد جهت ارزیابی کاستی‌های احتمالی و زمینه سازی برای بهره برداری کامل بود.

آزمایش گیت‌های انتظامی، امنیتی و احراز هویت، سیستم مونیتورینگ، آزمایش سیستم‌های هوشمند انتقال بار و مسافر، آزمایش مسائل آزمایش کناره گیری هواپیما‌ها و اتصال به پل‌های تلسکوپی، بارگیری، سیستم‌های تهویه پایانه، پله‌های برقی، آسانسور و حمل و نقل شهری از جمله مواردی است که در مرحله پیش بهره برداری ترمینال جدید فرودگاه در پرواز‌های خروجی انجام شده است.

سعید پورزادی عضو هیات مدیره و معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش پس از بدرقه مسافران، در مصاحبه با خبرنگاران با بیان این که ترمینال جدید فرودگاه بین المللی کیش هدیه‌ای به مردم شریف ایران است؛ افزود: این ترمینال در سه قرارداد جداگانه ریالی و ارزی توسط سازمان منطقه آزاد کیش با هزینه ۲ هزار میلیارد تومان ساخته شده است و پس از پشت سر گذاشتن آزمایش‌های مختلف، در آینده نزدیک با حضور مسوولان کشوری افتتاح خواهد شد.

سعید پورزادی ادامه داد: تمام سالن‌های ترمینال جدید فرودگاه به صورت آزمایشی فعال شده اند تا پس از تکمیل آزمایش‌های ضروری و کسب استاندار‌های لازم به بهره برداری کامل برسند.

وی ظرفیت پذیرش این ترمینال را ۶ میلیون گردشگر در سال و آن را مهمترین و مکانیزه‌ترین پایانه در کشور و تاثیرگذار در حوزه گردشگری و تجارت عنوان کرد و افزود: متخصصان داخلی در طراحی و ساخت تجهیزات پایانه مسافربری جدید فرودگاه کیش نقش بسزایی داشتند و بخشی از تاسیسات الکتریکی، مکانیکی و ناوبری این ترمینال توسط مهندسان توانمند کشورمان ساخته شده و پل‌های تلسکوپی نیز توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی طراحی و تولید شده است.

سعید پورزادی از بازسازی سالن قدیم ترمینال فرودگاه کیش در نیمه دوم امسال خبر داد و اظهار داشت: با توجه به استقبال شرکت‌های هواپیمایی در برقراری پرواز از مبدا کیش به مقصد کشور‌های حوزه خلیج فارس، ترمینال قدیم بعد بازسازی به ترمینال پرواز‌های خارجی اختصاص پیدا خواهد کرد.

گفتنی است مساحت کل زمین پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش ۲۵ هکتار و زیربنای ساختمان آن ۴۹ هزار مترمربع است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت تاکید کرد: در زمینه موضوع رفع تنش‌ها نیز جمهوری اسلامی ایران صرفا بر اساس حق و انصاف عمل خواهد کرد و نه پا را از مسیر انصاف فراتر خواهد گذاشت و نه چیزی فراتر از انصاف و عدالت را خواهد پذیرفت.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طی ۱۵ روز گذشته دو رکورد تاریخی بنزینی در کشور ثبت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر