کد خبر: ۱۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴

پرسپولیس - الهلال عربستان در یک چهارم نهایی

با انجام قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد که تیم فوتبال پرسپولیس با الهلال دیدار خواهد کرد.
پرسپولیس - الهلال عربستان در یک چهارم نهایی

با انجام قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد که تیم فوتبال پرسپولیس با الهلال دیدار خواهد کرد.

به گزارش "مخاطب ۲۴"، لحظاتی قبل قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در کوالالامپور و به شکل ویدیو کنفرانس در شرایطی برگزار شد که تیم‌های پرسپولیس، الهلال، الوحده و النصر در منطقه غرب حضور داشتند ناگویای ژاپن، چونبوک، اولسان و پوهانگ کره جنوبی نیز در منطقه شرق حاضر هستند.
پرسپولیس - الهلال عربستان در یک چهارم نهایی
قرعه کشی از ساعت ۱۱:۳۰ در استودیوی‌ای اف سی آغاز شد و پس از پخش تیزر مربوط به هر کدام از تیمها، در حضور مدیر اجرایی‌ای اف سی قرعه کشی به انجام رسید. تیم های فوتبال  الوحده و پرسپولیس نخستین تیم‌هایی بودند که از گوی بیرون آمدند تا مشخص شود نمایندگان ایران و عربستان باهم دیدار نخواهند کرد.

پس از آن برگزارکننده مراسم نام النصر را بیرون آورد تا این تیم در مقابل الوحده قرار بگیرد و تنها اسم باقی مانده یعنی الهلال، به عنوان حریف پرسپولیس انتخاب شود تا سرخپوشان با حریف قبلی استقلال دیدار کنند.

قرار است مرحله یک چهارم نهایی روز ۲۴ مهر ماه در ریاض برگزار شود و دو تیم النصر و الهلال از پرسپولیس و الوحده میزبانی خواهند کرد. این در حالی است که سرخپوشان پایتخت در دو فصل اخیر هیچ بازی خانگی را نداشته‌اند و در قطر، امارات، هند، تاجیکستان و حالا عربستان به مصاف حریفان خود رفته می‌روند.

نکته مهم اینکه پرسپولیس و الهلال از فصل ۲۰۱۷ باهم روبرو نشده‌اند و این بازی تقابل بهترین تیم‌های منطقه غرب در سال‌های اخیر خواهد بود که در رنکینگ فوتبال دیتا بیس نیز تیم‌های اول و دوم غرب به حساب می‌آیند. فصل ۲۰۱۷ سرخپوشان تهران و آبی‌پوشان ریاض در مرحله گروهی به تساوی رسیدند و در نیمه نهایی، الهلال با ۴ گل در بازی رفت پرسپولیس را شکست داد و در بازی برگشت، ۲-۲ به اتمام رسید.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.