کد خبر: ۱۹۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۸

کشف اسناد محرمانه پنتاگون درباره ایران

مقامات قضایی آمریکا می‌گویند مجموعه‌ای از اسناد طبقه بندی شده در مورد ایران را از خانه رییس جمهور سابق آمریکا کشف و ضبط کرده اند.
کشف اسناد محرمانه پنتاگون درباره ایران

کشف اسناد محرمانه پنتاگون درباره ایران

مخاطب۲۴ :‌به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ دادستان‌های فدرال آمریکا یک فایل ضبط شده صوتی در سال ۲۰۲۱ از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در اختیار دارند که در آن اذعان می‌کند که یک سند محرمانه پنتاگون درباره حمله احتمالی به ایران پس از خروج از کاخ سفید را نگه داشته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از سی ان ان، این فایل ضبط شده نشان می‌دهد که ترامپ، که به دنبال نامزدی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ است، حالا اذعان کرده که پس از خروج از کاخ سفید در سال ۲۰۲۱، مطالب محرمانه را حفظ کرده است.

 

دو منبع به سی ان ان گفتند که اظهارات ترامپ نشان می‌دهد که او مایل است اطلاعات را به اشتراک بگذارد، اما از محدودیت‌های موجود در توانایی خود برای انتشار اسناد طبقه بندی شده پس از ترک قدرت آگاه است.

ترامپ در این باره ارتکاب به هر گونه تخلف را رد کرده است. وکیل ترامپ در مورد گزارش ضبط شده یا اظهارات خاص منتسب به ترامپ اظهار نظری نکرد و این تحقیقات را دارای انگیزه سیاسی خواند.

استیون چونگ، سخنگوی ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی گفت: «نشت‌های اطلاعاتی از طرف‌های رادیکال در پشت این آزار و اذیت سیاسی برای شعله‌ور کردن تنش‌ها و ادامه آزار و اذیت رسانه‌ای دونالد ترامپ و حامیانش طراحی شده است».

وزارت دادگستری آمریکا در حال بررسی این موضوع است که آیا ترامپ پس از ترک سمت خود در ژانویه ۲۰۲۱، با حفظ اسناد محرمانه دولت آمریکا که برخی از آن‌ها به عنوان فوق محرمانه شناخته می‌شوند، قانون را زیر پا گذاشته است یا خیر.

در ماه اوت، این وزارتخانه فاش کرد که در حال تحقیق از ترامپ برای حذف سوابق کاخ سفید است، زیرا معتقد است که او به طور غیرقانونی اسنادی از جمله برخی از مدارک مربوط به منابع انسانی محرمانه و اطلاعات طبقه بندی شده از برخی اسرار آمریکا را در اختیار دارد.

تحقیقات قضایی در حال حاضر شامل این موضوع است که آیا ترامپ یا همکارانش در تحقیقات وزارت دادگستری در مورد حفظ هزاران پرونده دولتی که حدود ۳۰۰ مورد از آن‌ها طبقه بندی شده بودند، جلوگیری کرده اند یا خیر.

برچسب ها: آمریکا پنتاگون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر