کد خبر: ۱۹۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱

درودگر: باید برای نساجی آسیایی فکر کرد

مدیرعامل جدید باشگاه نساجی گفت: نساجی یک باشگاه آسیایی است و باید برایش آسیایی فکر کرد.
درودگر: باید برای نساجی آسیایی فکر کرد

درودگر: باید برای نساجی آسیایی فکر کرد

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ صادق درودگر در مورد انتخابش به عنوان مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران اظهار داشت: نساجی مانند ملوان، برق شیراز، ابومسلم، تراکتور، جزو باشگاه‌هایی است که آدم نمی‌تواند به پیشنهادشان نه بگوید. خوشحالم که پس از حضور در ملوان و تراکتور فرصت شد تا بار دیگر به نساجی بازگردم، زیرا کار ناتمامی در این باشگاه داشتم و دلم می‌خواست هدیه خوبی به مردم بدهم. حضور رضا حدادیان که سال‌ها است با او دوست هستم و جز خوبی و محبت چیزی از وی ندیده‌ام، دوستان مشترکمان، اعضای هیات مدیره مثل هومن افاضلی، امیرحسین فتحی، امیر عرب و... سبب شد تصمیم بگیرم به نساجی بازگردم. نساجی پتانسیل خیلی خوبی دارد و می‌توانیم با این تیم دستاورد خوبی برای آینده کسب کنیم.

 

پیشنهاد کردم سیف‌الله‌پور در هیات مدیره فعالیت کند

وی در مورد جدایی ایزد سیف‌الله پور از مدیریت نساجی گفت: سیف‌الله پور یکی از مردان بزرگ و نیک فوتبال ایران است که زحمات زیادی کشیده و از دوستان خوب خودم هست. پیشنهاد و خواهش کردم عضویت در هیات مدیره نساجی را قبول کند. حدادیان هم به این موضوع علاقه دارد و امیدوارم سیف‌الله پور بپذیرد تا در هیات مدیره نساجی ادامه فعالیت بدهد و بتوانیم از وجودش استفاده کنیم. زیرا فردی است که تجربه زیادی دارد و برای این باشگاه نیز زحمت زیادی کشیده. امیدوارم بار دیگر بتوانیم از توانایی و دانش سیف‌الله پور استفاده کنیم.

نساجی آسیایی است و باید برایش آسیایی فکر کرد

مدیرعامل جدید نساجی در خصوص قطع همکاری با کارلوس انرخوس اسپانیایی و گزینه‌های جانشینی وی پاسخ داد: در این مورد اطلاعات چندانی ندارم، اما اکنون روی گزینه‌های مختلفی برای انتخاب سرمربی نساجی فکر و می‌خواهم با آن‌ها مذاکره کنم. ویژگی من این است که هیچ وقت تصمیم شخصی نمی‌گیرم. نساجی آسیایی است و باید برایش آسیایی فکر کرد. خوشبختانه اکنون هیات مدیره خوبی داریم که تجربه زیادی دارد. حدادیان نیز به عنوان مالک باشگاه در سال‌های اخیر تجربه‌های زیادی به دست آورده و می‌توانیم در کنار هم با یک انرژی خوب تصمیمی بگیریم که در آینده برای این باشگاه مایه افتخار باشد.

درودگر در خصوص اینکه نام ساکت الهامی به عنوان گزینه اصلی نساجی مطرح شده، عنوان کرد: همه مربیان مورد احترام و ارزشمند هستند، اما هنوز هیچ گزینه‌ای را نهایی نکرده‌ایم. اکنون در حال بررسی هستیم. باید تمام شرایط را بسنجیم و سپس سرمربی جدید را انتخاب کنیم.

احتمال دارد از سرمربی خارجی استفاده کنیم

وی در مورد اینکه آیا احتمال دارد نساجی باز هم از سرمربی خارجی در فصل آینده استفاده کند، گفت: احتمال دارد مربی خارجی هم بیاوریم، اما باید در ابتدا بررسی‌های لازم را در این زمینه انجام بدهیم.

ظرف یک هفته درمورد سرمربی تصمیم می‌گیریم

مدیرعامل باشگاه نساجی در خصوص اینکه این باشگاه باید برای فصل آینده قوی‌تر بسته شود تا حضور آبرومندانه‌ای در لیگ قهرمانان آسیا داشته باشد، پاسخ داد: ظرف یک هفته تصمیم نهایی خود را در مورد انتخاب سرمربی می‌گیریم، اما اکنون با گزینه‌های مختلف مشغول مذاکره هستیم. قطعا بازیکنان باید با نظر سرمربی جذب شوند. همچنین باید یک مدیر فنی برای باشگاه بگذاریم که در تصمیمات فنی سرمربی هیچ دخالتی ندارد، اما اطلاعات فنی و آنالیز‌های لازم را به باشگاه ارائه خواهد کرد.

مشکلات ورزشگاه وطنی کوچک و قابل حل است

درودگر در مورد مشکلات ورزشگاه وطنی برای میزبانی از لیگ قهرمانان آسیا توضیح داد: شنبه به مازندران سفر می‌کنم. می‌خواهم با مسئولان استانی ملاقات داشته باشم تا ببینیم برای رفع این مشکلات چه کاری می‌توان انجام داد. حیف است این همه امکانات، هوادار و... در مازندران داشته باشیم، اما به راحتی بگوییم ورزشگاه وطنی نمی‌تواند از لیگ قهرمانان میزبانی کند. این ورزشگاه چند مشکل کوچک دارد که قابل رفع است.

از واژه نمی‌شود بدم می‌آید

وی در خصوص اینکه در دیدار نساجی و پرسپولیس ثابت شد ورزشگاه وطنی مشکلات بزرگی برای میزبانی از لیگ قهرمانان دارد، گفت: همین مشکلات برای من قابل رفع است. یادتان باشد وقتی به ملوان انزلی رفتم، سازمان لیگ اعلام کرد استادیوم تختی نمی‌تواند میزبان بازی‌ها باشد، اما ظرف یک ماه این ورزشگاه را آماده کردم. فیلمش را هم گذاشتم و همه تعجب کردند. تمام تلاشم را می‌کنم تا نساجی در شهر خودش میزبان بازی‌های آسیایی باشد. نباید عافیت‌طلب باشیم و بگوییم نمی‌شود. از واژه نمی‌شود بدم می‌آید. می‌گویم اگر واقعا همه دست به دست هم بدهند، می‌توان کار کرد. دست به دامان مسئولان استانی خواهم شد و پیگیر می‌شوم تا کمک‌های این دوستان را داشته باشیم و بتوانیم مشکلات ورزشگاه را رفع کنیم.

دستورالعمل نقل و انتقالات برای قشنگی نیست و خود فدراسیون باید ضامن اجرایش باشد

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در خصوص اینکه شب گذشته اعلام کرد سقف بودجه باشگاه‌ها در نهایت ۳۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته خواهد شد، در شرایطی که سال گذشته بسیاری از باشگاه‌های لیگ برتر هزینه بسیار بیشتری داشتند، اظهار داشت: اکنون دبیرکل فدراسیون فوتبال دستورالعمل داده و هیئت رئیسه این دستورالعمل را مصوب کرده است. خود فدراسیون هم باید ضمانت اجرای آن را برعهده بگیرد. همه باشگاه باید خود را تابع یک سیستم و نظام بدانند.

درودگر در خصوص اینکه چگونه ممکن است باشگاهی که سال گذشته ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده، بودجه‌اش امسال ۳۰۰ میلیارد باشد، گفت: اگر فدراسیون زیر نامه‌ای را امضا می‌کند باید این اتفاق بیفتد، زیرا این نامه برای قشنگی نیست. فدراسیون فوتبال یک جایگاه ملی و بین‌المللی دارد. حاکم و قدرت اول فوتبال کشور است. وقتی می‌خواهد نامه‌ای بزند، قطعا قبل از آن فکر کرده، اکنون هم این نامه زده شده و خود فدراسیون فوتبال باید ضامن این نامه باشد. دستگاه‌های نظارتی نیز پیگیر کار هستند.

وی در خصوص اینکه امید می‌رود فقط باشگاه‌هایی مثل نساجی نباشند که این بودجه ۳۰۰ میلیاردی را به عنوان سقف بودجه در نظر می‌گیرند، گفت: نساجی چنین بودجه‌ای ندارد. امیدوارم تصمیمی گرفته شود که در فوتبال عدالت و بازی جوانمردانه مالی وجود داشته باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز رسمی سال تحصیلی دانشگاه‌ها با حضور رئیس‌جمهور آغاز رسمی سال تحصیلی دانشگاه‌ها با حضور رئیس‌جمهور
سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ دانشگاه‌های کشور صبح امروز با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، و جمعی از اعضای کابینه در دانشگاه تربیت مدرس به‌صورت رسمی آغاز شد.
چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از انجام مذاکراتی مثبت با این باشگاه خبر داد.
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
برگزیده
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟  پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 
برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان
در چارچوب دیدارهای هفته‌ی هفتم لیگ برتر خلیج فارس، تیم فوتبال استقلال تهران عصر جمعه از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه شهدای قدس به مصاف مس رفسنجان خواهد رفت.
صفحه خبر بالای تصاویر